Великденски яйца ще боядиса мама за МАЙските деца!

• 12 795
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Наде, страхотна новина! Много се радвам за Марти! Дано върви все така към подобрение!

На мен от няколко дни не ми се отваря Snimka.bg не знам какво става  newsm78

Весел ден на всички, ние ще се приготвяме да излизаме за храната.

# 166
Наде, чудесна новина! Много се радвам, че на Марти зрението се е подобрило и стискам палци наистина да го израсте този проблем!
А снимките са страхотни! И аз искам в Дубай! Личи си, че сте си изкарали страхотно!

# 167
  • Варна
Eхе, Наде, като прочетох за Марти и ми се насълзиха очите от умиление и радост, че вс е ОК и ще се оправите в бъдеще!!!!  Hug
Разгледах всички снимки, и ми стана много смешно на малкото камилче дето папа. Много е красиво всичко, искам и аааааз.... И накрая пръстенчето  Peace

Гичо, дано малката бързо се оправя.  Hug Praynig
Е нямат ли вече край тия вируси, като че ли и по форума вече си ги разпространяваме  Crossing Arms аааамаха  #Cussing out

А н и, браво за банския. И ние ще трябва да измислим нещо такова, че е срамота офиса ми да е на 50 м от плажа и да не си заведа детето на плаж това лято  Mr. Green

Анита, а вие как сте? Криско по добре ли е вече? Дано бързо се оправя и той  Hug Heart Eyes

Лек ден на всички и приятни разходки   bouquet

# 168
Наде,много се радвам за вас Hug....дано  следващия път резултатите да са още по-добри.......радвам се,че и не се е наложило да стоите в болницата....и утре да си отпразнувате празника както си му е редът.....

# 169
  • София
Наде,  Hug много хубави новини за очичките!

А тъпата snimka.bg още не работи и не мога да разгледам снимките  Confused

# 170
Наде, много хубаво, че новините от прегледа са добри. И ние ще ходим след 2-3 месеца и май ще ни слагат очила, ама какво да се прави. Снимките са страхотни. Много екзотично изглежда. На организиран екскурзия ли бяхте или на самостоятелно пътуване? Колко ви струваше, ако не е тайна? Опита ли някакви по-екзотични храни, които да те впечатлят?
Дано малката Маги се оправи по-скоро.

# 171
Момичета мерси за топлите думи. Ние сме по-добре, както вие казахте. Много мило ми стана(някак си започваш по- позитивно да мислиш когато толкова хора мислят за детето ти).  Но не се отделям от нея, защото много ме търси. Обаче много спи това нормално ли е?
Дано всички болни да оздравяват. Изпращам им колкото имам позитивна енергия. Praynig
Лек ден.  Hug за всички бебоци.  Довечера дано имам повече време.

# 172
  • Varna
 Ей. Наде браво!!! Страшно много се радвам за вас!

# 173
  • Плевен
Наде, страхотна новина за Марти, много се радвам за вас! Hug Дано следващия път са още по-добри изследванията!  Снимките са чудесни!

# 174
Обаче много спи това нормално ли е?

И мен това ме очуди след като ни спадна температурата - почти 24 часа е спал. С малки прекъсвания за кърмене. Даже на ядеше от другите храни.

Наде, много се радвам за Марти. Стискам палци с течение на времето да се нормализира зрението му.

# 175
Страйпер за украсата мисля да се обадя на една фирма в града която прави детски партита. Мисля да е нещо семпло, защото рождения ден няма да е специално с деца, а само който си има ще си вземе детенцето. Някой и друг балон колкото за настроение.
Люба, моля те като пишеш за свеки не използвай тоя ситния шрифт , че ми изтекоха очите докато прочета клюкината! Браво за размерите ви , верно Ивчо е с манекенски мерки!!! А за козунаците сериозно ли може да яде. И на мен педи ми каза козуначена кифличка без яйца мога да му давам, но къде да я намеря без яйца!!!! Че те козунаците са пълни с яйца!!!

Наде и аз се радвам , че Марти е смъкнал цели 6 диоптъра! А снимките след малко ще гледам.

# 176
Най-вероятно е нямало как да му откажат. Едва ли някой е правил козунак само с жълтъци.

Ани, до колкото прочетох диоптера е намалял с 1, но се моля след някоя и друга година да е намалял с 6.  Praynig

Между другото е хубаво скоро да отида да ми прегледат очите. При миналата бременност диоптера ми беше намалял с 1.5 Simple Smile И от 3.5 стана 2.

# 177
  • Русе
   Здравейте, майчета!
   Много ви благодаря за милите и успокоителни думи! Наистина добрата дума прави чудеса!
   От 2 дни вече спряхме антибиотика и Дарито започна да се храни по-добре. Вече спи и по-спокойно нощем и изобщо се наблюдава положителна промяна при нея Grinning А вчера на консултацията дойде и добрата новина, че е порастнала с 1 см! Другата седмица ще пуснем контролните изследвания и дано да сме се отървали вече от пустите бактерии! Иначе като ги открихме, носихме пробите в две различни лаборатории(случайно се получи така).
   В неделя стягаме прощъпулник, но ще сме в тесен семеен кръг, че свеки е оперирана и няма да пътува до Русе. Много сериозно обмислям какви предмети да сложим.
   Бубилина, добре, че всичко е наред с Ники, дано бързо да забравите този тревожен ден! 
   Наде, страхотна новина за оченцата на Марти! А снимките все още не се отварят Sad Но като се оправи снимка.бг непременно ще ги разгледам. А ти няма ли да разкажеш за пътуването?
   Ами аз да взема да ставам от компютъра, че имам да чистя. Уж за това останах у дома, а майка ми е навън с Дари. Поне да си почина малко и аз, че следобед ще ходя да спортувам.
   Много слънчев и усмихнат ден на всички, какво, като е петък 13-ти? Wink

# 178
  • София
Наде, страхотна новина! Дано съвсем му се оправят оченцата. И на Дарито, да почва вече да натдава.
Евка днес правим 11 месеца, за което ви черпим.

# 179
Честити 11 месеца на Евка!

Страйпер аз разбрах че вече диоптъра е станал само един, но и с един да е намалял пак си е нещо! Дано да изчезнат съвсем!

Миме, ето видя ли , че няма за какво да се притесняваш. Дари ще си расте малко по малко и ще стане една прекрасна госпожица!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт