Великденски яйца ще боядиса мама за МАЙските деца!

• 12 795
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Христос возкресе!!!
 easter easter easter
Честит ви празник-дано да Ви са пълни домовете и сърцата със светлина и усмивки.....а семействата Ви от здраве да не се оттърват!!!

А,за яйцата-като гледам май доста от вас са ме надминали  в боядисването Thinking......

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 00:27 от Анонимен

# 31
ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ

Пролетта дойде отново
и донесе на света

Възкресение Христово,
слънце, птички и цветя!

Желая ви много здраве, щастие,

светли мисли и добро настроение!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
[/color]

# 32
Христос Возкресе!
Hug На всички весел празник с много усмивки и настроение  Hug !

# 33
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!Много весел и послушен празник и от нас!И специално за Маги и Евка-скорострелно оздравяване!

Ние бяхме вече и на църква...Елла държеше две свещи/незапалени естествено/,качена на конче на баща си и ги размахваше като диригент.До едно време.В един момент се усети,че наоколо има хора и започна да удря по главите им с тях.Малко ме досрамя,признавам.Но беше толкова смешна-като разпален барабанист!
Ходихме и на първия й пикник.Държа се прилично-нямаше много изядени треви. Wink

И отново   bouquet  bouquet  bouquet Hug благодаря ви за хубавите думи!Вчера се бях поразчувствала малко.Както и всеки ден напоследък.Обичам да пиша,защото това ме разтоварва.Не знам до колко е добро,а и да си призная,не ме интересува толкова.Просто ми помага-изливам си мислите и ми олеква.Като рев е за мен.

Ох,да ви се оплача.Рая вчера заявява колко зле била излязла на някаква снимка,цитирам ''като 25-годишна леличка''.Направо паднах!Е,да смешно ми е.Ама,хора,като я гледам как хич не ме разбира като й говоря за моите проблеми и вълнения и какви неща я интересуват...и се чувствам стара.но и някакси порастнала в добрия смисъл.Тя е на 21,интелигентно момиче,но чист тийнейджър Grinning.Забавна е,по детски гледаща все още на света с розови очила.Има трезва преценка,но всичко и се вижда смешно...знаете как е.Толкова ли е голяма разликата между нас?6 години толкова ли променят човека?Сякаш живеем в два свята,толкова отделени от времето,че си е направо пропаст.Аз усетих ''порастването'' точно на 22 и половина.Нищо особено не се случи-просто ей така се почувствах различно.Малко ми е трудно да говоря с нея понякога иииииии пак се отплеснах здраво EmbarassedТоя форум го превърнах в ''Искрено и лично'' Embarassed.

Олче,ама какво ми говориш!Моят мъж си е сложил адреналинките на телефона.Това ако не е чист пубертетски идиотизъм,пък на.

Ще пусна снимка от днес вечерта,но трябва да ги кача на компютъра.Малко май я покрих Елла,а това не е на хубаво.Люба едва се разписва от кумова срама и току-виж ни забравили Thinking.

Юнос,един въпрос:ти защо така написа два реда и пак ни остави?Аз тъкмо се зарадвах,че се завръщаш и ти пак зачезна някъде.

Яйца от мен няма да видите.Аз като вашите не мо'а ги докарам.Но пак са красиви-шарени,какво по-важно?Елчо уж държеше едно днес от мерак,счупило го детето,хапнало си...порева си мама като го взе.Пустото му яйце и изобщо ядене,много се караме-всичко иска!Лусмар,специално те поздравявам за козунаците!Мога само да се възхитя и въздъхна...но пък вече тежа 58 кила Embarassed Embarassed Embarassed,така че всичко си има добри страни Wink

# 34
Здравейте,майчета майски-и аз съм една от вас,ама вече сигурно никой не си спомня...
Влизам да ви поздравя за Христовото възкресение и да ви пожелая много радост през живота ви и много щастие.Нека Бог да пази домовете ви и да бди над вас !  Hug
Тези дни ще пусна снимка на Авигея да я видите.

# 35
  • Плевен
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! НЕКА БОГ Е С ВАС И ОСЪЩЕСТВИ СЪКРОВЕНИТЕ ВИ МЕЧТИ! ЖИВЕЙТЕ В ЩАСТИЕ И ДАРЯВАЙТЕ ЛЮБОВ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ НИ! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ДА ГИ СЪПЪТСТВАТ!

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 10:39 от lusmar

# 36

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Нека приемем тази блага вест с радост в душата и любов в сърцето, за да продължим по пътя на живота с вяра и надежда!

Честит празник на малките ни именници !Да растат здрави, умни и щастливи деца и много да радват мама и тати!

# 37
  • В сърцето на любимите мъже!
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ! на вече пожелалите и

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
на тези, които тепърва ще се появявт!

Да сте живи и здрави и нека пролетното настроение не ви напуска!

# 38
  • Varna
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО![/color]
  Весел празник с много усмивки и настроение.
И честито и на имениците.

# 39
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

ЗА ВЯРА В ДОБРОТО,
ЗА НАДЕЖДА В ДУШИТЕ,
ЗА ТОПЛОТА В СЪРЦАТА,
ЗА ЛЮБОВ МЕЖДУ ХОРАТА!
ЧЕСТИТО ВЪСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

Бързам да почерпя МНОООГО днес имаме троен празник - имен ден, ставаме на 11 месеца и дядото, на който сме кръстени също е именяк.Щяхме и Кръщене да празнуваме, ама на... първо да оздравеем НАПЪЛНО.
Заповядайте! Wink

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АДАШИТЕ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Ани, тоя Ивко е СТРАХОТЕН, идва ми да го изям  Laughing!
Браво на всички кръшни булки за яйцата, козунаците и всичко останало. Създавате настроение в темичката.  bouquet
Ето ги инашите първи Великденски снимчици, на яйцата и посемейно.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121907

А ето малко снимчици ако на някой му се гледат, защото вчера въпреки всичко отидохме за малко на вилата (на въпросните колеги на татито ни) на Витоша. Беше страхотно.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121929

На всички ви желая прекрасен, неповторим и незабравим празник с мъниците! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 13:24 от ol4eto

# 40
Честито Възкресение Христово!

Честит имен ден на всички именици и честита месечинка на всички, които празнуват днес!

Днес не се работи, но се налага и аз отивам пак при документите.
Добре, че майка е тук, за да ми помогне с всичко друго.

Весел празник на всички.

# 41
                      Христос Воскресе! Весел празник от нас! Много усмивки и здраве!

Честито на именниците! Да са живи и здрави!

# 42
  • София
Честито Възкресение! Нека си пожелаем прекрасен първи Великден с нашите бебончета!

Поздравления за двамата именници! Да бъдат здрави и весели за радост на мама и тати!

# 43
Честито Възкресение!Много щастие на всички и специално на днешните именици!   bouquet

# 44
Колко съм загубена...
На двамата ни Велизарчета-ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Да са весели и здрави,палави и усмихнати!Както и на всички останали празнуващи именици

Общи условия

Активация на акаунт