Великденски яйца ще боядиса мама за МАЙските деца!

• 12 716
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро!
Преди да се хвърля в дълбоките води на яйцебоядисването  Mr. Greenстискайте палци да няма излагации, да сервирам кафето и чая.

Ние сме будни от 5ч. и голяяям рев до 7...  #Cussing out Вече съм  #Crazy много предпразнично. Май зъбче се задава...

А скъпият ни тати се е нацупил, по неведоми за мен причини, май поизнервен, че не можа да се наспи, или му държи още от снощи, когато ми се нацупи, на отказа да ходим с Велизар на една вила на негови колеги... Понякога ме изкарва извън кожата ми, толкова му е детски акъла, незнам колко време ще му трябва да осъзнае, че е баща и имаме друг живот, с други приоритети и отговорности. Много ми е гадно. И на мен ми се иска да имаме по - динамичен социален живот, но при условие, че буквално до вчера пихме АБ и не знам дали на въпросната вила е отоплено, да не говорим къде ще спи бебо и пр. неуредици и пак...  Crossing Arms то Кръщенето отложихме, на вила да ходим. И то с хора, които вижда всеки ден, а този Великден е първият на Вели... Идва ми да го метна през балкона рано - рано, барабар с партакешите му. Много ме ядоса.  #Cussing out
Рано  - рано ви се оплаках.... Rolling Eyes

Ирка, миличка, толкова красиво си го написала това с порасването, с деленето на вчера и днес, направо ме разплака като дърта магарица.  Laughing Сериозно! Имаш невероятно дар слово, толкова си поетична. за пореден път ти казвам - ПИШИ!!!  Heart Eyes
А няма ли да ни покажеш Елла - белла? Naughty

Ставам, че яйцата няма сами да се сложат да се варят, дано се справя, Кабранска  Hug Heart Eyes Hug за рецептата и ще докладвам със снимков материал по - късно дано да стават за снимане... ooooh!

# 16
И аз да се захващам с боядисването на яйцата, че родителите на рожденничката не приемат НЕ за отговор и ще се ходи и до Варна днес.
Олче , мерси за чайчето!

Весел ден ви пожелавам!

# 17
  • Плевен
Здравейте МАЙки!

Ирка, много ме разчуства бе мила   bouquet  Heart Eyes  bouquet!

Олче, не се ядосвай, май всичките ни мъже ,освен Анин Дидо, са един дол дренки...

Ето и моя първи собственоръчно направен козунак: кръгъл козунак и един за дегустация малък козунак. Накрая малко ги претупах, но така ухае вкъщи....и стана много вкусен!

Приятни разходки , успешно майсторене на яйца и др. и усмихнат ден!

# 18
Ехо, здравейте,

Поздрави специални за Олчето за великденската тема. Оформлението е много е красиво.
Ето снимка на яйцата, които приготвих аз /къде по рецептата на Кабранска, къде до половината й/:

Люба, много благодаря. Даде основен тласък в оформянето на моите домакински умения.  Wink  bouquet
Много хубав празник ви желая!  babydust7 easter

# 19
 baloniВесело посрещане на празниците и от нас baloni

На всички болни малчугани - бързо да оздравяват, а здравите да не се разболяват smile3525

# 20
  • София
на мен като ми дойде настроението, та чак в повече  Mr. Green  Joy

боядисах яйцата, а татито вчера ме изненада с козунак, естествено купен, но много вкусен от една пекарна до неговата работа. въобще много съм радостна днес! то още вчера започнах да усещам настроението на Великия ден, имах няколко изненади, все приятни. невероятно е как малките неща преобръщат настроението ни, защото именно те са най-важните! колко е нужно за настроение, малко пролетни цветя, няколко зайци и кошничка с яйца за Миа (е, само жълтъка засега  Party)

с пожелание за   bouquet - вълнуващ великден с много чудеса !

и нека радостта на Възкресението да ви топли през цялата година!

# 21
Привет
Честит 1-ви рожден ден на Жасминка
лелееееееее почнаха рождените дни....а какво беше преди година
изписвахме тема за два дни, а сега,....от ходещи крачета и лудории и бели
време не ни остава
Темата както винаги е страхотна...Олче   bouquet
Момичета....весело посрещане на Великден
Тази година за 1 път оставих Габи да маже на воля
Ще пътуваме и не подготвих много яйца.
За мое щастие къщата оцеля....няма нито едно петънце от боя
но ръцете и станаха неповторими ....тъкмо я измих...и ме хвана яд че не ги снимах
Ето какво ми сътвори помощничката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121594&view=1&photo=1

Това е...тръгваме...ще пиша като се върнем

# 22
Здравейте,
Влизам само на бързо, че току-що се прибрахме от разходка.... Цял ден сме навън! Никола спа повече от 2 часа, а ние с баща му останахме без крака от обикаляне на парка Simple Smile
И аз боядисах сутринта яйцата, макар че бях изнервена до краен предел... първо се понапукаха яко, после боята не можа да се разтвори... абе каръщина. Но криво-ляво ги докарах някак си... довечера като се включа пак ще пускам снимки от разходки, боядисване и цапаници и т.н  Mr. Green
Искам специално на благодаря на Олчето, че е сменила снимката на Ники на 1-ва страничка  Hug Hug МНОГО, ама МНОГО ме зарадва   bouquet (аз само заради това се включих, ама се отплеснах в други обяснения  hahaha)

Хайде, до после  Peace

# 23
  • София
Аз цял ден се занимавам с яйца и сладки чак сега сядам. И моите яйца се изпонапукаха, от 43 яйца, май само 20 оцветих, а и боите не ми харесват. В замяна на това направих два вида сладки, станаха перфектни. Не ми стигнаха сили за оцветяване, но са много вкусни. Утре ме чака агнешкото.
Бебка нещо е настинала, има температура, цял ден не е яла. Сега ще я пробвам с пюре, дано хапне малко.
Весело посрещане на Великден!

# 24
Здравейте отново Simple Smile

Изкъпан и приспан, дребосъчко си спи и аз веднага се възползвам от свободното време...
Ето как изглеждат измъчените ми Великденски яйца http://snimka.bg/album.php?album_id=121810&photo=1
И вече най-накрая специално за АНИ (сигурно отдавна ти е минал мерака да ги гледаш...) снимки на подаръците от вуйчото на Ники http://snimka.bg/album.php?album_id=121810&photo=2
Ето тук малко снимки от днешния слънчев и топъл ден http://snimka.bg/album.php?album_id=109150&photo=23

Пожелавам на всички ви весело посрещане на Великден, много усмивки и семеен уют  Hug

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 22:17 от tania_ark

# 25
Здравейте.
Пропуснах почти цяла тема но бях без комп. Сега ще чета и наваксвам.
Нас ни тръшна грипа с Маги и съм направо #Cussing out #2gunfire Утре трябваше да сме на кръщане, но незнам дали ще идем. Маги ми е с Т, хремава и я мъчи зъб. Всички приятели са си тук за празника а ние не можем да се видим с никого, заради хремата.
Надявам се да няма други като нас Praynig
Честити месечинки и празници на всички пропуснати  bouquet
Сега отивам да ви почеда и да разпусна малко. Лека и спокойна нощ.

# 26
Ех, Гичо..... Дано малката ни сладка Маги оздравее бързо  Praynig
Изпращаме й топла и силна прегръдка с Никола  Hug

# 27
честит първи рожден ден на Жасминка. да е много здрава и щастлива. пожелавам и едно много весело и незабравимо детство  bigdance2 newsm38 newsm51

# 28
И аз да ви покажа моите великденски яйца. Но определено тази техника не ми идва отръки. Като гледам вие какви яйца сте избачкали ,направо ме е срам. Но ще се прежаля. http://snimka.bg/album.php?album_id=42925&photo=38
Ето и няколко снимки  от днешния РД http://snimka.bg/album.php?album_id=121825&photo=4
Да ви се похваля кого срещнах най-случайно днес  Mr. Green Мимозааааааааа!!! Много приятна среща се получи. Жули е голяма сладурана. Митко както винаги чаровен и се включи да забавлява децата. Умее ги тези работи , определено! А количката им е жестока.  Peace

Лусмар, браво за козунаците! Аз не се наемам още. Аз сега ще предам на Дидо , мнението на сватята, ама вече взех да се притеснява,  че то само моя ли е извън пътя!  Mr. Green
Танче, много хубави дрешки има Ники. Точно днес се сетих за дрехите и си мислех да те подсетя пак. И ОП изненада! То защото обикалях из Варна за дрешки на Ивко и нищо не му харесах. Но обувки и бански му взех! И едни слънчеви очила харесах , но имаше само розови. Джапанки остава да му вземем и сме готови за морето!

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 23:16 от А н и

# 29
Ex тъкмо да се оплача и да издам Ани  Crazy ,че идва тайничко и не се обажда аааааааааа  Thinking Другия път искаме среща!!!!!!!!!Ивко е порастнал,голям сладур.Много се радвам за обувките и банските  LaughingАни нямах време да ти кажа -изглеждаш супееееер  Heart Eyes
ВИФ-благодаря!Днес не ми остана време,но мисля,че магазина за който ми каза е до този на ТАЧ/чаршафите/..Така ли е или бъркам,защото искам следващия път да го посетя?

Ирка -имаш талант за писател и крайно време е да се захващаш с това,най-сериозно ти го заяваявам..Честно не те четкам,просто съм удивена от дар словото ти и от начина на изказ   bouquet  bouquet
Всички сте боядисали много хубави яйца,аз моите не показвам понеже не боядисвах аз ,а сина ми и утре като ги вземем ще ви покажа на детето творенията  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт