Преди да се хвърля в дълбоките води на яйцебоядисването

Ние сме будни от 5ч. и голяяям рев до 7...
Вече съм
много предпразнично. Май зъбче се задава...А скъпият ни тати се е нацупил, по неведоми за мен причини, май поизнервен, че не можа да се наспи, или му държи още от снощи, когато ми се нацупи, на отказа да ходим с Велизар на една вила на негови колеги... Понякога ме изкарва извън кожата ми, толкова му е детски акъла, незнам колко време ще му трябва да осъзнае, че е баща и имаме друг живот, с други приоритети и отговорности. Много ми е гадно. И на мен ми се иска да имаме по - динамичен социален живот, но при условие, че буквално до вчера пихме АБ и не знам дали на въпросната вила е отоплено, да не говорим къде ще спи бебо и пр. неуредици и пак...
то Кръщенето отложихме, на вила да ходим. И то с хора, които вижда всеки ден, а този Великден е първият на Вели... Идва ми да го метна през балкона рано - рано, барабар с партакешите му. Много ме ядоса. 
Рано - рано ви се оплаках....
Ирка, миличка, толкова красиво си го написала това с порасването, с деленето на вчера и днес, направо ме разплака като дърта магарица.

А няма ли да ни покажеш Елла - белла?

Ставам, че яйцата няма сами да се сложат да се варят, дано се справя, Кабранска
за рецептата и ще докладвам със снимков материал по - късно дано да стават за снимане... 
Весело посрещане на празниците и от нас

)

)
Утре трябваше да сме на кръщане, но незнам дали ще идем. Маги ми е с Т, хремава и я мъчи зъб. Всички приятели са си тук за празника а ние не можем да се видим с никого, заради хремата.
,че идва тайничко и не се обажда аааааааааа
Другия път искаме среща!!!!!!!!!Ивко е порастнал,голям сладур.Много се радвам за обувките и банските