Сливен 7 - от Великден до Гергьовден

• 16 509
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
 Здравейте и от мен!
 Срещата наистина беше много хубава! За съжаление аз малко постоях, че дойдоха и едни приятели, а и Рали така се разплака...Оказа се, че е лепнала вирус. Днес вече е добре. Дано да ни се размине.
 Благодаря на Меги и Дидунчо за снимките. Надявам се на следващата среща да сме повече мами.
 Дидка, стегни се, трудностите са само едно изпитание. Преживееш ли го, ставаш по-силна! Стискам палци всичко да се подреди както трябва!
  katerina_evro, щом е за 3- 4 кг- глад и разходки с бебка и за две седмици са се стопили.
  Желая лека и спокойна нощ на всички!

# 46
  • в Tara
я да намина и поздравя сливенските мацета  bouquet

залипсва ми бисквитката Heart Eyes
не се появява вече в чужбинския Confused

Дид, проблеми ли чух?

# 47
я да намина и поздравя сливенските мацета  bouquet

залипсва ми бисквитката Heart Eyes
не се появява вече в чужбинския Confused

Дид, проблеми ли чух?

smile3525
...ей да знаеш чакаме ви с нетърпение в Сливен Hug  bouquet
Как са хубавиците...а ти?

А за проблемите...то те Край нямат ooooh! ...хем Канадски, хем парични, пуста Канада #2gunfire

# 48
Лек, усмихнат и слънчев ден Сливналийки   Nature Sun With Face 1swing Hug

Моята мама днес е рожденичка и ви черпя с  newsm78 .....хайде за сега само с кафенце и тортичка

....а да да ви питам, гледате ли ВБ и кой ви е фаворит Wink

# 49
  • София/Сливен
Слънчев ден и от мен!
Дидка, да е жива и здрава майка ти, много щастие и любов!
Дано и твоите проблеми не те мъчат дълго!

Хара, ти не се ли подвизаваше миналата година като Скарлет О'Хара по времето на първата Сливенска темичка?

# 50
Здравейте дами Hug

Дидка честита ти рожденничка, да е жива и здрава,за да Ви се радва bouquetБлагодаря за почерпката, ще се възползвам Peace Laughing
Аз го гледам ВБ да, искам да спечели Азис или Деси, колкото и да играят мисля, че са най-готини,забавляват ме и ме карат да се усмихвам, а злобата която излъчват останалите ми идва в повече/визирам Венета,Тишо, Христина, Катето донякъде/, Здравко вече не е интересен-той си изпълнява договора към Нова, а Маги и Калин остават някак незабележими пред останалите.Да Ви кажа колкото да се опитвам да гледам на Христина като на съгражданка и да не обръщам внимание на някой от нещата, които говори ми се струва, че прекалява.Това дуднене аз не го издържам, а не знам в къщата как е, и ако на вън така се държат двамата не виждам колко ще просъществуват/дано да греша/.Нападките и към Деси са злобнички, не можеш да кажеш на бялото черно Peace На теб, кои са ти любимците Laughing

# 51
Дидка честита рожденничка!От виртуална почерпка не се пълнее,за това и аз ще се почерпя.
И аз гледам от време на време ВБ.Не мога да си отговоря на въпроса как ги гонят,а после в "Здравей България" зрителите само хубави неща им говорят.Последно като изгониха Роси само я поздравяваха.
Разгледах снимките.Много сте хубави- и мамите и дечицата!
Аз мога да кача снимки,но само на малката.Най-големия само като посегна към апарата започва да коментира "ей сега ще се видиш в интернет".

# 52
 Моля Ви за малко информация-къде в Сливен мога да направя кръщене(на себе си).

Сещам се за църквата до Общината и за една друга в Клуцхор.Други има ли?А мога ли

да го направя в делничен ден,или само събота и неделя?И един последен въпрос-

кръстникът може ли да ми е роднина или не,че май само неверници щъкат около мен

и не мога да намеря човек.

# 53
Катико църква има и в Ново село/дано не бъркам квартала/. Мисля, че кръщенето се уговаря предварително.Моята кръстница ми беше роднина, но пак трябва да се попита Peace

# 54
Катико относно кръщенето знам че може кръстник да ти е роднина.Аз бях кръстница на сестра ми.Едиственото условие за кръстника е да е кръстен в църква.Кръщенето се уговаря предварително за който ден искаш от цялата седмица.А също искам да ти кажа че във всяка църкта цената на кръщенето е различна.В Клуцохорската църква е по-евтино отколкото в Центъра.Разликата е някъде около 10-15 лв.В Центъра е по-скъпо.Това е от мен.Иначе когато попиташ в църквата те ти казват всичко какво трябва да се носи(кърпа,питка,червено вино и т.н.)Според мен подходящ ден за кръщаване е някой църковен празник.Например 15 август-Голяма Богородица.
 bishop
Колкото до Вип Брадър според мен всичко е нагласено.Особено резултатите при гласуването.Според мен ще спечели Катето Евро.Така се говори отдавна.Но ще погледаме и ще видиме.Сега като излезе Азис ще са много скучни.
 smile3507
Хайде аз засядам над учебника че в събота имам изпит а ми остават още 15 въпроса. smile3529Още 6 изпита ми остават и ще завърша втората си магистратура"Социални дейности"Стискайте палци в събота след 13 часа. fingerscrossed

# 55
  • в Tara
Честит рожден ден на мама на Дидка бандитка!!! Да е жива и здрава,  да отгледа праправнуци!  bouquet  bouquet

Дид, на тая тема сме.
мислим вече за билети, ама се чудя още дали по-рано да си идвам като друга година или с мъжът ми за август.
малко множко ми идва седянето 3 месеца в сливен, почти всички приятели са ни поели някъде далеч от сливенската община.
в другото време пък какво ще правя тука без дечурлигата, не съм се делила от тях...ей такива неща са ми в кратуната newsm78
Горе главата, всичко ще се нареди както казват по хамериканските филми Peace

М_е_г_и , същата съм Grinning

аз нямам фаворит, само се забавлявам с ВБ. да си призная, харесва ми да го гледам Blush

поздрави на любимия град Heart Eyes

# 56
katerina_evro и Iva.М,благодаря,бяхте ми много полезни! 

# 57
Пак заповядай Laughing

# 58
Добро утро момичета.
В този мрачен ден ви пожелавам повече усмивки и ведро насторение. newsm53

# 59
Здравейте, тук деня е прекрасен.Топло е от 8 часа сутринта и пече слънце, ще дойде и при вас спокойно Peace

Успешно завършване на седмицата Hug

Общи условия

Активация на акаунт