Сливен 7 - от Великден до Гергьовден

• 16 512
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Момичета къде се губите днес? newsm78
Днес е петък 13.Във вестика пише че за да ви върви днес на петър 13 трябва да не сключвате сделки.Внимавайте. Laughing
Хайде по весело днес. Joy

# 61
  • София/Сливен
Кате, тъкмо и аз щях да питам същото. Аз докато спи малката следобяд се поразрових из форума да видя какво казват за училищата при нас. Че е същата страхотия както с градините. Имаме още една година дотогава, но не е лошо да знам някои неща...
А преди обяд бяхме навън естествено.
Весели почивни дни ви пожелавам.

# 62
здравейте момичета! Чак сега се включвам защото цял ден бях налегнала учебниците. Утре съм на изпит. Приятно изкарване на почивните дни.

# 63
Силвина и аз днес съм на изпит Peace, стискам ти палци fingerscrossed

# 64
Тези,които са на изпит като се върнат да имат повод да почерпят!На мен едното ми момче днес е на олимпиада 2-ри кръг.

# 65

От мен здравословна почерпка Peace/да стане и за тези, които са на диета/.
Изпита си го взех, дори  ме похвалиха Laughing

Хубав уикенд, тук времето е прекрасно/ става и за слънчеви бани/

# 66
аз можеби ще почерпя в сряда. Честито на Ива

# 67
Благодаря и стискаме палци до сряда Peace

# 68
Честито момичета
Весел и безоблачен уикенд.

Ние сме по цял ден на двора и не остава много време за нет Wink

bouquet

# 69
 smile3503ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.
Днес още никой не се е записал тук.Защо така.
Хайде размърдайте се малко или ви е налегнала пролетната умора.Мен доста яко ме е обхванала тази пролетна умора постоянно ми се спи,даже сега имам чуството че ще заспя всеки момент. smile3507
Но винаги се случва че когато реша да поспя малко и Филипа се събужда. smile3511
Затова сега клюмам над  smile3529 и се подготвям за следващия изпит в четвъртък.
Хайде доскоро ще ви наблюдавам от време на време. smile3521

# 70
Здравейте момичета. Днес съм много изморена, цял ден бяхме на вилата. Подготвяме я за летния сезон. Голямо чистене падна. newsm28

# 71
Добро утро сливенски момичета Hug

....вижте как се събуди моето ВикЧе днес

Знаете ли добър алерголог в Сливен и ....кажете ми как предпазвате малките от ухапвания от комари.
Аз мажа с ОФФ, след ухапвания с алергозан, слагаме из цялата къща хапчета и пак няма ефект.

Чудя се лятото какво ще правим ooooh!

Лек, усмихнат и чаровен първи ден от седмицата Hug  bouquet

# 72
 В Кожно-венерологичния диспансер има няколко алерголога,ходили сме при всички и от никой не съм останала със специални впечатления та да го препоръчам.Нашият проблем е съвсем друг обаче.Аз смятам,че детенцето изглежда зле,тъй като явно е ухапано до окото.Но можеш да го заведеш,за да ти препоръчат с какво да му мажеш откритите части на тялото,за да не го хапят гадините.Това последното и във всяка аптека май може да стане.

# 73
  • София/Сливен
О, милия... и колко е тъжен само. Аз от опита си с Тошко мога да ти кажа, че не съм попадала на достатъчно ефикасно средство за предпазване. Изяждат го бълхите и комарите. А и като си разрани пъпките, не дава да го пръскам с препарат за предпазване, че много щипе. И аз съм ползвала на Джонсън Off. И леля му от Америка му е носила най-различни щуротии, но пак си го хапят и се надува целия. Така на окото не му се е случвало.
А за след ухапване, да не го сърби, използвах един гел, съвсем прозрачен, ама като не мога да сетя сега как се казваше... в Сливен ми е тубичката. Като дойде лятото пак ще се превърна в цял аптекар.
В аптеките за малко дете основно са ми казвали да го мажа с ментолов спирт да не го сърби.

# 74
Дидке моята Мариета е така-като я ухапе нещо цялата се надува.Мазилата за преди ухапване не ни помагат,тези за след също.Мисля,че миталата година най-добре ни действаше Фенистил на капки - от него поне не я сърбяха пъпките.Алерголог не знам,но чух за хомеопат и мисля при нужда да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт