Сливен 7 - от Великден до Гергьовден

• 16 532
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Миличкия! Дидка немога да ви дам съвет, но ви пожелавам да откриете нещо подходящо, че да се оправи детенцето.

# 76
Дидка ходихте ли вече на лекар? В алергиите на дир-а пише, че помага охлаждане и лавандулов спирт-разреден с малко вода, но най-добре си отидете до лекаря.Преди няколко седмици и аз попитах за добър алерголог, но никой не отговори   33uu Дано бързо да се оправи Викича, че изглежда много изтерзан  Tired

# 77
Дидка, много гадно това с Вики, дано сте намерили нещо поне да не го сърби и да свали подутината. Аз също мога да препоръчам Фенистил гел (за мазане) и капките само не знам на това място може ли да се маже, че е до очето все пак.
Айде много  Hug  Hug и  Heart Eyes на Викчо.

# 78
 newsm59  party023
ЧЕСИТИ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО на Vanyia.
Да е много весело дете и да слуша мама и татко.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ОТ МЕН.  comp03 Tada

# 79
vanyia честит ти рожденик, да ти е жив и здрав  newsm67  party002 Gift  party002 Gift  party002 newsm67

Дидка какво става с вас?

# 80
Ваня, честит ти рожденник. Много да те слуша и да е най - щтастливото дете.

# 81
 Честит рожден ден на сина на Ваня и от мен!Да е жив и здрав!

Искам да ви помоля да си споделите впечатленията  от детските градини в Сливен.

Ако ви е насърце,разбира се!Моята дъщеря ще бъде от юни в първа група в градина-

та до ХЕИ.Някакви отзиви?!Интересува ме също тази в Българка,мислила съм и

за "Детски рай" в Дружба.Благодаря предварително на всички,които ще се включат с

мнения по темата!

# 82
Момичета благодаря за поздравленията!Моето момче вече е толкова голямо,че вчера като му купувах подарък мерих по себе си.Иначе цени и книгите-зарадвах го и с две книги и май на тях повече се зарадва.Вчера ме попита-колко дрехи ми купи?А Мариета-тайната му каза - Митко няма да отваряш големия шкаф.

# 83
 Joy Joy Joy Ми пази тайна детето к`во

# 84
  • София/Сливен
Ваня и от мен честито, да ти е жив и здрав и да се слушате взаимно Laughing

За детските градини - Тази до ХЕИ е на Вл. Очков зад високия блок, нали? На моя колежка сина е там и е доволна.
В Българка беше Тошко преди да дойдем в София. Не е лоша градината, но има някои минуси (сравнявам с тази градина тук). Сърдят се ако детето остане до 5 часа, в 5 вече няма никой (веднъж се върнахме, че си бил забравил нещо). Носиш си веро, тоал. хартия и сапун. Загуби му се кърпата за ръце още в началото (тук също се загуби скоро, но госпожата накарала детето дето си я харесало да я върне). А Тошко е много прибран, при него нещата не се губят така лесно. Плачеше сутрин в продължение на 1 година и 1 месец от втората (тогава се преместихме в София), тук на втората сутрин си отиде нормално, а на втория месец будеше баща си да не закъснее сутрин. Винаги като го вземах (в 4 часа), бяха строени на столчетата и гледаха някоя сапунка по телевизията, а играчките прибрани. Тук също скоро им купиха телевизор, но не гледат телевизия, а им пускат детски филмчета (понякога, не всеки ден), обикновено слушат аудио-приказки, аз също съм подарявала песни и приказки на СD. Но най-много госпожата им чете.
Имам и още: през лятото след 1 група, ми се наложи да отида да си подам молба за детските - далече е от нас, исках да оставя Тошко за един или 2 дни - имат сборни групи. Но се спогледаха 2 учителки и ми казаха, че има шарка в градината (знаят че Велина е още бебе и няма да го оставя). Сигурна съм че го измислиха в момента.
Единствено имаха една леля Таня, която го гушкаше като плаче и той много я обичаше. И таксата там беше 25 лв, а тук е 40.
Оооо, дълго стана... но според мен най-много зависи да попадне на учителки, които ще и харесат и ще ходи с желание. А във всяка градина има и такива, и такива.

Аз имам и друг критерий - да ми е по-близо до вкъщи. Чувала съм хубави неща за ОДЗ-то в Сини камъни, до XII-то. Ако бяхме в Сливен, щях да преместя Тошко от Българка там.

Дидка, как е Викито, оправи ли му се оченцето?

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 15:53 от М_е_г_и

# 85
vanyia, честит рожденик. Да е жив и здрав и много да ви слуша  Simple Smile
Katiko, големият ми син ще тръгва на градина през юни в "Българка". Чувала съм както положителни, така и отрицателни отзиви за нея градина, но на мен ми е най-близо и нямам друг избор.
Дидка, как е Викито? Спадна ли му окото?

# 86
Здравейте, момичета, аз отново от курса, м/у другото Wink
Честито на рожденика!!! Много успехи и щастливи мигове!!!

# 87
Katiko относно детската градина до ХЕИ съм чувала много добри отзиви за нея.Имам две познати на които децата са били в яслата а след това и в детската градина там и са много доволни.По тази причина и аз се интересувах за там макар че сме още малки но мисля Филипа да я запиша там на ясла когато мине 1 годинка.Макар че аз живея в Дружба.
Моето мнение е че си направила добър избор. smile3521

# 88
Здравейте ...

Ванче, честит ти рожденник Hug

Много късмет и щастие му пожелавам на голямото момче на мама Wink  bouquet

Катико, мамите са ти отговорили Wink

Напоследък никак не ми остава време за форума - все сме на двора и гледам малките ooooh!
Благодаря, че се интерисувате от нас  Hug Hug Hug Вики днес е по-добре, оттока му е спаднал, майка ми ми се скара, че не съм го завела на лекар (понеже знам какво е понеделник при джипито и само му звъннах) и мърмори да го водя на алерголог ooooh! понеже като го ухапи комар и все му се подуват хролите Tired Да видим кога ще се наканя, ама като не знам къде точно да го заведа Confused ....сега не стига и това ами и кашля ужасно Sad
Това скапано време е виновно Twisted Evil

...до скоро момичета и целувки от нас  bouquet

# 89
  • София/Сливен
В snimka.bg правиха ремонт. Някои снимки са с нов адрес. От известно време го няма календара и тук и в старата тема. И моите насекоми-щуротии, подаръци за малките рожденици в началото на април ги няма. И понеже старата тема е заключена, ще им ги пусна пак:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174721.msg3634267#msg3634267   
Цитат
Че хубава си е тортата, вътре каква е? По-добре изглежда от външната страна (снимката дето е със свещичка), иначе влака не се вижда добре.
Пламен много пораснал, станал красавец, и къдрици завъртял...
Ето за него една щуротия от марципан, който ми остана   Клик

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174721.msg3637818#msg3637818
Цитат
Добро утро! Днес е слънчево! Хубав и весел ден ви пожелавам.
Ето подарък и за другия рожденик Клик   За Ники - щуротия от марципан.

Ето и целия зоопарк:
Не са идеални, но са много дребни и елементите ги оформях с клечка за зъби, а антенките са около 1 мм дебели.

И пак да ви кажа, ако има поправки по списъка, казвайте, че дойде време за нова тема.

И оттук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174721.msg3595797#msg3595797
това е изчезнало http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87303&photo=92

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 16:01 от М_е_г_и

Общи условия

Активация на акаунт