Сливен 7 - от Великден до Гергьовден

• 16 584
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Сливен
Вики днес е по-добре, оттока му е спаднал, майка ми ми се скара, че не съм го завела на лекар (понеже знам какво е понеделник при джипито и само му звъннах) и мърмори да го водя на алерголог ooooh! понеже като го ухапи комар и все му се подуват хролите Tired Да видим кога ще се наканя, ама като не знам къде точно да го заведа Confused ....сега не стига и това ами и кашля ужасно Sad
Това скапано време е виновно Twisted Evil

Дидка, не че майка ти не е права, но май много полза няма. За Тошко от 2-годишен се притеснявам и го водя и питам винаги когато имам възможност, но... пак си се надува. И тук в София го водих - тъпчат го с антиалергични и това е. Като реша, че му идват много, ги спирам и търся с какво да го мажа да не го сърби. Все ме окуражават че ще го израсте...

# 91
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА.
Весело настроение ви пожелавам в този мрачен ден. smile3525
Дано утре времето да е хубаво че ще ходя до Велико търново и то с малката че няма на кого да я оставя да я гледа.Межу другото прохода Хайн боаз е все още отворен за тези които ще пътуват до там.В събота минах от там.

# 92
Добро утро и от мен smile3531!!!В Бургас е дъждовно, но се надявам да се оправи, че и аз като Катето имам работа в движение Wink

# 93
Добро утро и от нас Hug....Вики 4 дни не бе на ясла и днес с нежелание тръгна Tired

За оченцето - вече няма подуто, ама пък сега много кашля.
Гледам вече за някои бабини рецепти, че то от тези сиропчета май резултат няма - някой ако знае някой по ефикасен да свирка  Hug

Да благодаря на всички ви за пожеланията за мама Hug  bouquet
Много им се зарадва Wink макар, че все още е скептично настроена към форума ми Mr. Green ....ама аз...форума това, форума онова Sunglasses

Кате, утре времето го дават да се оправя Peace ....ама на мен и така ми е добре като знам, че в Монреал заваля сняг Crazy

# 94
  • София/Сливен
Дидка, за кашлицата сок от печен лук подсладен или сок от черна ряпа. От последното има най-добри отзииви (преди доста време лежах с Тошко в болница и майките хвалеха най-много ряпата) И в Сливен лекарката ми препоръча тези 2 неща, и един куп други, които не запомних, но все бабешки.
Аз бързам да излизам, затова набързо. При нас е все слънчево и сме навън.

# 95
Приятна разходка Меги и мерси за бързия отговор - значи ще ходим да купуваме ряпа Wink

# 96
Едно привет и от мен от Търново  Hug
Хайде за утре следобяд сформирайте бойния отряд по стискане на палци и за мен  Praynig Аз цяла седмица ще съм тук. Едва няколко дни са минали да учителствам в училището, а вече нервите ми са на ръба да се изчерпят  Crazy
Айде много  Hug Hug Hug от мен
И умната...

# 97
Привет и от мен!
Нещо ми е много скапано настроението, защото обещаха да е слънчево и топло, а то ...

Въпреки това - хубав ден на всички!

Болничките да се оправят бързо, а тези, на които им предстои изпит или нещо подобно - успех и стискам палци!

# 98
Здрасти сливенска дружина wavey
 Както е писала и Меги тук е слънчево и ние отиваме на разходка.
Дидка аз правя на моите отвара от листа индрише, локум и лукчета, но доколко е имало ефект точно от нея незнам, защото винаги е комбинирана със сиропи, а и трудно ги карам да я пият/въпреки, че е сладка/.Бързо да се оправяте Peace

Дидунчо
стискам ти всичко възможно, успех Peace

# 99
  • София/Сливен
Ние чак сега се прибираме - обиколихме Младостите - през Хит-а в Младост2 градинката, Младост1 пазара- оттам на излязохме на един светофар точно срещу Пътеките  в Младост 1А, през Била, после Кауфланд Младост 3   и у нас в Младост4. Май повече информацията е за Ива. И това малкото протестираше винаги като го сложа в количката да пресичаме. Вървя... и накрая даже бягаше. Абе 4 часа си ги заформихме, дали не и малко повече. Сега ще почивам, че ще стане време да ходя и за Тошко.

# 100
Диде, сега виждам, че имате проблеми. Ако ви пратят на алерголог само не ходете при д-р Терзиев. Ако намериш връзки, отиди при д-р Коми Минчева-шеф на микропедиатрия в окръжна. От нея съм най-доволна. Досега каквото е казала и изписала-от раз се оправя Ивка и при това без АБ. Съжалявам, че толкова късно я открих.

# 101
Здравейте момичета, първо да ви се похваля - взела съм изпита.
Искам обаче и да ви се оплача малко. Както вече ви писах в събота ще съм кума. Времето си лети, а колкото повече наближава датата, толкова повече започвам да се притиснявам. Като булка не ми беше толкова притиснено, направо незнам дали ще се справя. newsm12

# 102
  • София/Сливен
Честито за изпита!
А за кумата не се притеснявай, все пак това е радостен повод и е важно да се чувствате всички добре и да ви е весело, а не дали ще стане както трябва и какво ще кажат хората после.
Пожелавам ви да се забавлявате от сърце!

# 103
  • Монреал
Здравейте, момичета!
Извинявайте, че нахълтвам така, но да ви питам /писах и в Здравния справочник, ама .../:

Кажете точно къде се намира Първа частна болница на д-р Пенков, в смисъл, знам, че е по Х.Димитър, но се сещам само за една със стълби, има отдолу аптека и пише "Диагностично-консултативен център"... Тя ли е въпросната болница на д-р Пенков? Или е "Амброаз Паре"? newsm78

# 104
 Simple Smile tova e bolnicata koqto tarsish

Общи условия

Активация на акаунт