Сливен 7 - от Великден до Гергьовден

• 16 600
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
sas stalbickite i aptekata otdolu Simple Smile

# 106
  • Монреал
Благодаря ти много! Laughing  bouquet

# 107
  • София/Сливен
Добро утро, момичета! Как сте днес? При нас цяла нощ духаше много силен вятър и сега май нямам настроение за излизане. Не е студено, но все още си подухва.

# 108
Добро утро и от нас,

Меги ние сега се връщаме с Жоро от детската и да ти кажа беше ни студено, на Жорко му измръзнаха ръчичките и бузките.Вчера какво сте направили, цял маратон Shocked, това ако е с компания и аз бих го направила, но сама едва ли.../мързел съм си/В коя градинка на Младост 2 сте идвали-след Бедрок ли?

Силвина честито и от мен за изпита, а за в събота и аз да ти кажа, остави се на течението и дано човека с камерата да е добър, защото си казва всичко, което трябва да се направи и нещата си вървят гладко, а като стигнете в ресторанта то е ясно само забавление newsm68 Успех, ще чакаме снимки  и отзиви newsm10

# 109
ДОбро утро и силно духащия Сливен cold

МАлински, мерси за инфото, ще разпитаме за тази докторка, а може и да отидем на място да видим как стои въпроса Peace

Дидунке
, ще стискаме палци разбира се fingerscrossed

Силвина, я не се притеснявай - толкова е хубаво да си кума Peace
На мен ми е много прясно - от ноември и още съм изпълнена с хубави спомени, макар, че през 2 часа кърмех, Вики бе с нас и т.н.
За това, че се отпусни и ще видиш, че всичко ще бъде наред newsm10

Момичетата вече ти бяха писали какво даправиш, но най-важното според мен е да се забавляваш newsm68
Като дойдат да ви взимат, не се давай лесно и искай каквото ти хрумне от младоженеца, на церемонията раздавай повече усмивки (аз не спрях да се смея, че съм като баба Меца Mr. Green) ....и да не забравиш играеш на стола или масата smile3503

Луничке, Ренка как сте txtloves

# 110
  • София/Сливен
Иве, ами аз за пръв път минавам оттам. С една моя съседка ходихме. То май бяха няколко градинки една след друга - минахме по цялата дължина- имаше и един басейн, празен естествено. НаВелина много и хареса и не искаше да тръгва, обещах и да отидем някой ден само да играе, не е далеч от нас (е, не е като пред блока, но количката за какво е).

# 111
Меги предполагам е точно това, на което казват "парка" на Младост, тази градинка скоро я направиха т.е скоро монтираха катерушките и люлките и наистина е много хубаво, когато решите да ходите пак пишете Peace

Дидка забравих да напиша, че и аз ходя при същата лекарка, когато сме в Сливен-Комня Минчева, майка е работила при нея и съм чувала, че много чете и е много в час с нещата, разбира се имам познати и с отрицателно мнение, но така е при всички лекари, ако решиш имам телефон ще ти го дам да си уговориш преглед.Само да ти кажа, че има много прегледи и е хубаво един ден предварително да се уговорите Peace

# 112
здравейте момичета. Благодаря ви за куража който ми давате. Сега обаче имам друг проблем. Дъщерями се събуди с много, много сополи. Ужас! Дано да се оправи до събота.

# 113
Силвина започвай да действаш веднага и дано да се оправи бързо Peace

# 114
      Здрасти на всички!Благодаря за отговорите на питането ми за детските градини!
 Кате Евро,моята дъщеря ходи в яслата до ХЕИ от година,преди да я запиша много разпитвах,но и досега не съм сигурна,че това
беше най-доброто място за нея.Когато решиш,виждам,че имате още да растете  Simple Smile,ще ти разкажа с подробности.
 Меги,и аз смятам,че от конкретните възпитателки зависи най-много,а не от общото мнение за детската градина.Дано да имаме
късмет!
  Катя,детската в Българка ми е вариант две,и на мен ми е много близо.Докладвай как се чувствате!

# 115
Silvina ще чакам да разказваш какви номерца си погодила на младоженека че и аз на 12 май ще ставам кума.През месец ноември бях за първи път кума тогава ми беше много студено и исках да ми дадат чай , после пък ми се прияде банан на кума пък му се пиеше кафе и му правеха и т.н. но този път съм решила да кажа че ми се е схванал крака и да ме носят.Че такива ми ти работи ще чакам и ти да подскажеш нещо.Весел празник. LaughingИначе съм подготвила една кошница с почистващи препарати и моп за подарък на младоженека а точилка за подарък на булката както подсказа IVA.А пък след църковния брак ще им подаря икона,в ресторанта освен подаръка който си избраха (микровълнова печка) ще приготвя и три бутилки вино както беше писала отново IVA , трябва да я почерпя че даде такива хубави идеи за подаръци и номерца. Joy
Katiko колкото до яслата до ХЕИ баща ми познава директорката и затова се надявам да обръщат повече внимание на моето дете че да видиме,но ми се пада малко далеч че мисля първо да пробвам тук в Дружба една ясла че ако не съм доволна тогава в центъра ще се прехвърлим, но има време както казваш ти........... Crossing Arms

# 116
Кате, аз им подготвих 4 бутилки:
Бутилките са украсени тематично и към всяка от тях има написано стихотворение/написани са върху четири различни празни покани за сватба/.
Първата бутилка е за първата годишнина-украсена е в червено и е червено вино.
Стихотворението е:
Дарявам ви бутилката червена,
като роза в майски ден,
като огън да гори и
сърцата ви да разтопи!
Отпийте вий от нея
на първата годишнина в нощта
и спомнете си за сватбения ден,
как от рози беше озарен!

Втората бутилка е шампанско,украсено в синьо и розово и със закачен биберон на нея.
Стихотворението е:
Дарявам ви шампанското пенливо
с аромата на цветя,
Тоти него да отвори,
когато стане той баща
и сълзите му щастливи
да залеят детската глава!

Третата бутилка е бяло вино.Украсена е сребърна.стихотворението е:
Третата бутилка ви дарявам
за сребърната сватба у дома.
Ще минат дни,дори години,
ще минат дни на радост и тъга.
И макар и посребрели,
като гълъбите бели,
любовта си разпалете
с чаша в ръка,
и щастлива си кажете:
"Хубаво е,че сме заедно сега!"

Четвъртата бутилка е ракия.Украсена е златна.Стихотворението е:
Четвъртата бутилка отворете
на златната си сватба с кумовете!
Тогава в спомените потънете,
и макар и остарели
и много помъдрели
за любовта си пак спомнете
и отпийте от ракията златиста,
както в сватбения ден
от рози озарен!

# 117
Момичета страхотни сте, справили сте се перфектно и ще бъдете най-хубавите куми Peace

# 118
  • София/Сливен
На сестра ми на сватбата (1994) им подариха 3 бутилки - с бяла украса, със синя и с розова (украса - разбирай финтифлюшки). Бялата трябваше да изпият на сватбата си, т.е. да я отворят на място, синята - ако се роди момче, а розовата - ако е момиче. Подробности за бутилките не знам, какво е имало вътре... Аз тогава рядко се вясвях в Сливен, подвизавах се из Пловдив и такива неща като сватби и деца ми изглеждаха безкрайно далеч. И със сестра ми рядко се виждах. Но нещо объркали на сватбата и отворили една от цветните бутилки, а не бялата... ама карай да върви. Ами несъобразителен дисководещ - надул музиката, нищо не се чува, ако не си допреш главата до другия човек, нищо не се чува, не се разбрали с кумовете.

Но варианта на Силвина повече ми харесва. Да са много щастливи младоженците...

Ние с мъжо не сме правили сватба - само подписахме и отидохме да се почерпим с родителите в "Тракия"-та. Сестра ми и мъжа и ни бяха свидетели.

# 119
А между другото аз ще ставам кума на nikkita_deneva. И тя от време на време се включва в нашата темичка. Тя ми е етърва.

Общи условия

Активация на акаунт