Сливен 7 - от Великден до Гергьовден

• 16 511
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Катя, браво на майстора!!!

# 31
Кате и аз да похваля мъжът ти, браво smile3501 Всъщност той си купува плоскостите и си ги реже и сглобява ли?Ще го имам и аз предвид, когато майка има парички и тя да си оправи кухнята Peace

# 32
Кате, пожелавам ти догодина по това време да се радваш вече на построена къщичка и да си я направите както вие пожелаете Peace

А това за стъклото и на мен ми харесват разни неща, но докато са малки юнаците си правя пас Wink а по нататък ще решим.
На мен ми се иска цялата къща пък да е в огледала, ама и това отпада за сега Tired

Лек ден момичета, макар и ветровит  bouquet

....аз искам да отидем на църква, че нещо напоследък само проблеми... Cry

# 33
Лек ден момичета, макар и ветровит  bouquet

....аз искам да отидем на църква, че нещо напоследък само проблеми... Cry[/tt][/size]

Дидка и при нас е така, ние ходихме на Великден, но само запалихме свещички, а като ми се насъбере много и ходим с децата до едно манастирче "Св. Мина" и ни четат молитва за здраве  Peace

# 34
...Иве  и на мен ми се иска да отида - до Ямбол има едно параклисче "Кабиле", ама не знам кога ще стане Tired
Едва ли ще помогне нещо, но все пак на мен ще ми е по - добре духовно Peace

# 35
Ако помолиш в някоя от по-малките църкви в града, не би трябвало да ти откажат Thinking
Какъв е този зловещ аватар, не ми казвай, че отговаря на чувствата ти, защото изглежда много страшно Sad

# 36

Какъв е този зловещ аватар, не ми казвай, че отговаря на чувствата ти, защото изглежда много страшно Sad

Дидке наистина много страшно изглежда. Пожелавам скорошно решаване на всичките ти проблеми и смяна на аватара. Ако са здравословни проблеми може да си направите курбан за здраве. Тогава се вика и поп да прочете молитва за здраве. Във всички случаи - много  Hug  Hug  Hug

# 37

Peace Sick ...

мама Диди - не, за радост не са здравословни проблеми Praynig

# 38
Да помогна ако мога Thinking Peace

# 39
Дидке започвай да си мислиш само положителни неща.Така ще привлечеш положителна енергия и сама ще си помогнеш.

# 40
...ето момичета, смених аватара заради с вас с нашето малко кученце Hug

...Иве, Ванче мерси Hug Heart Eyes  bouquet

Проблемите са Канадски Sad

# 41
Мили момичета надявам се скоро да нямате проблеми.И аз имам но винаги се успокоявам че след всяко зло идва добро.
Колкото до кухнята радвам се че ви е харесала.Който има желание да си прави кухня мъжа ми е насреща.Само свиркайте.
  ruporuuМежду другото мисля да поработя върху фигурата си че след 1 месец съм кума на сватба.Дано да успея да сваля 3-4 килограма ще съм доволна. jump newsm39

# 42
Кате - секс и чай.Ако не помага спираш чая.

На мен преди време ми харесваше касетата на Синди Крауфорд.Няма екстремни натоварвания.

# 43
  • София/Сливен
Привет и от мен! Сложих още снимки в албумчето... didun4o, другите твои ли са? Май нямаше друг да снима.

# 44
Дидка този аватар е много сладък, идва ти да го "намачкаш" Laughing и бързо решаване на проблемите Peace

Общи условия

Активация на акаунт