Козметика за грижа на лицето

• 725
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Попаднах на видео относно козметиката на певицата Сандра. Youtiful се казва марката ѝ. Бихте ли дали мнение за нещата, ако някоя от вас е ползвала продуктите. Звучат доста обещаващо.. Благодаря!

# 1
  • Пловдив
Здравейте! Попаднах на видео относно козметиката на певицата Сандра. Youtiful се казва марката ѝ. Бихте ли дали мнение за нещата, ако някоя от вас е ползвала продуктите. Звучат доста обещаващо.. Благодаря!

На Youtiful има един хидратиращ серум, който харесвам (с нормална кожа съм)

Нанасяла съм го преди слънцезащита (не оставя кир ефект), също и вечер и кожата ми го понася добре. Единствения продукт от който съм доволна от тази марка.

Имат един гел за почистване, който използвах: не дразни очите, но като отворя капачката, изтича като вода в големи количества и не бих го използвала отново. Не знам лоша партида ли уцелих, в началото нямаше проблем, но след няколко дена стана ужасен за нанасяне..

Това е което мога да дам като отзив 🙂

# 2
И аз съм много доволна от серума, но гела за почистване още при първото отваряне направо “избухна” и изтече много от продукта. Иначе премахна грима и остави кожата много приятна на допир и усещане след това. Обаче ако не сменят опаковката, не мисля; че бих повторила да купя.

# 3

На Youtiful има един хидратиращ серум, който харесвам (с нормална кожа съм)

Нанасяла съм го преди слънцезащита (не оставя кир ефект), също и вечер и кожата ми го понася добре. Единствения продукт от който съм доволна от тази марка.

Имат един гел за почистване, който използвах: не дразни очите, но като отворя капачката, изтича като вода в големи количества и не бих го използвала отново. Не знам лоша партида ли уцелих, в началото нямаше проблем, но след няколко дена стана ужасен за нанасяне..

Това е което мога да дам като отзив 🙂
Не е от партидата, моят си е същия, а за серума, добре ми хидратира, но нещо с грим днес не можах дс го сработя, остава на петна…

Общи условия

Активация на акаунт