Ето го СЕПТЕМВРИ вече наближава - бебо нетърпеливо почна май да шава

• 11 942
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Тrех мисля, че спокойно можеш да се боядисваш. Съвременните бои са ниско съдържание на амоняк, така че едва ли навредиш на бебо.  Peace

# 121
  • Кърджали, България
Добре дошла, beerbaby   bouquet  bouquet  bouquet
Вече си включена в отбора  Wink

Трекс, стискам палци за 13-ти  Hug

# 122
liudmila73, благодаря ти за поздрава. trex, направи се с безамонячна боя - аз се направих черна преди около месец и ми хвана много добре, след това пада и равномерно, не е като другите бои... Аз търсих на Лореал тогава, но нямаха черно и ми предложиха друга марка - уфф, известна френска беше, ама сега не мога да се сетя...   Mr. Green И двете марки струват 9 лв. /поне в Пловдив/   Simple Smile аз съм доволна, опитай и ти - стори ми се че поне не мирише толкова. Иди в специализираните магазини и там ще ти предложат марка боя.  Peace
Добре дошла на новата мама!!!

# 123
 Wink Мерси Inna, и всички останали, много сте гостоприемни и мили, а сега много тъп въпрос, но защо нещо не ми излизат емотиконите, като текст са, като твоите два букета.

# 124
veselata_123, а имаш ли идея колко боя трябва да си купя, за не особено гъста коса с дължина до плешките:) Мисля да пробвам Лореал.. досега съм опитвала безамонячна на Вела и ефекта беше добър.. ама не мисля да ходя на фризьор за боядисване и затова се чудя колко бои да си купя:)

# 125
Аз се боядисах за моята сватба.
Казаха ми само че трябва да е след третия месец.
 Wink

# 126
Beerbaby, добре дошла  bouquet

# 127
  • Sofia
beerbaby добре дошла!   bouquet
За ем.иконките трябва да оставиш пауза. Simple Smile

Катрин виж и лаб. Лора имам спомен, че там съм правила изследвания по ЗК ... друг е въпроса, че различните лаб. са сключили договор за различни изследвания ... абе шибана работа е това ЗК, както и повечето работи в тая "държава" ама ....
... и ето ти гсм 0888 31 99 59, а ей тук можеш да видиш нещо от мен Mr. Green...в дъното на сепаренцето с черната блуза и светлата дълга коса..... ще ти пазя място, та кликни ми като влезеш да те видя.

Калина честити ти придобивки, със здраве и кеф да си ги носиш. Simple Smile

Трекс една боя ще ти стигне.

Бебе, дано харесате хлебчетата ... нал' трябва да поддържабме тумбаците Grinning

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 14:48 от Morena

# 128
  • София
Трекси, мила препоръчвам ти Лореал Кастинг. Тя е безамонячна и има много добро покритие. Освен това е качествена и издържа поне 2-3мес. Аз отдавна я ползвам и съм много доволна. Ще ти стигне една кутия. А след третия мес. спокойно можеш да се боядисваш. На мен поне така ми казаха.

# 129
bravy много ти благодаря за включването за д-р Спасов от Фемина. Понеже ми бяха казали Фемина, но без име на лекар исках все пак да знам име, от което сте доволни. Можеш ли да ми дадеш някакви координати за този мед. център, да си запиша час, а и цена да споделиш.

Морена и на теб благодаря, но за сега май ще се откажа от Трета градска, че много са ми лоши спомените от там. То питането ми беше само информативно, дали и там правят такъв преглед (макар че е най-логично за кардиологична болница).

Трекс май наближава времето за свадбуването. Щом вече за боя мислиш си приключила с другата подготовка. Хайде ще те чакаме да разказваш, пък и снимки да ни показваш.

Добре дошла на Нели! Много положителни емоции пожелавам.

Толкова много сте написали, че забравих кой какво сподели  newsm78 . Сега се връщам да препрочитам.

# 130
  • София
Забрвих да кажа че най евтина е в Билла - 9лв. Заслужава си. Успех.  

# 131
Трекс , на мен ми стигна една боя - моята коса е чуплива с дължина колкото твоята мисля  newsm78 и на теб ще ти стигне -  ако минаваш в по-тъмен нюанс, помоли някоя приятелка да те боядиса, че сама в корените и отзад по-трудно ще се справиш  Simple Smile трябва да си ок за сватбата Hug  Heart Eyes

# 132
  • София
Мами, сега се връщам от зъболекар  Confused, зъбите и венците ми хич не са добре. И само дадох пари за упойки и никаква работа не свършихме, много са ми чувствителни зъбите и без упойка изобщно не сядам, но сега можело само лидокаин да ми бият, другите упойки предизвиквали контракции. Биха ми две упойки, но пак имах чувствителност, платих си ги и си тръгнах - като родя тогава. Ама и аз съм си виновна като не ходя навреме. ooooh! Embarassed

Трекс, боядисването не се препоръчва до третия месец, след това може. Wink Моят съвет е по-добре си вземи 2 бои и едната да остане, отколкото да пращаш някого в последния момент да тича за втора боя. На мен две бои едвам ми стигат.

Добре дошла на новата мама!  bouquet Когато пишеш кликваш на емотикончето, а като го публикуваш излиза като картинка, преди това е код. Simple Smile

# 133
  • София
Я да попитам има ли руси безамонячни бои? newsm78

# 134
  • София
По мойто скромно мнение, мисля че няма, тъй като амоняка обезцветява и после боята боядисва. Поне в палитрата на Лореал Кастинг и Вела няма - има само кафяви, червени и черни.

Общи условия

Активация на акаунт