Ето го СЕПТЕМВРИ вече наближава - бебо нетърпеливо почна май да шава

• 11 943
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
А да забравих да добавя и още нещо. Калина - в АГ не се допускат НИКАКВИ външни лица, а в Тутракан таткото може да присъства на раждането (това е наше желание) и имат много модерна апаратура и добри специалисти.

marina _79
благодаря ти за този отговор. Наистина съм чела много добри отзиви за болницата в Тутракан , а от специалистите - за д-р  Бойчев. Иначе за достъпа на външни лица не знам как стои въпроса. Аз ще отглеждам сама бебето и това не ме прави по-малко щастлива newsm03
Желая ти успешна бременност и леко раждане в Тутракан  newsm51

# 136
  • морето и сините вълни :)
beerbaby-Добре дошла Болярке
Наричам те така защотот и аз съм със "синя"кръв като тебе както казват Търновчаните Hug
И аз съм родом от твоя край-само че на 4 км от Търново-през Арбанаси и хоп и си там Hug Hug

Надявам се да се включваш честичко и септември месец да люшкаме люлките baby_neutral Hug

Трекс-ей значи така ще ти се карам и на тебе-Като изчезнеш все едно в дън земя се скриваш  Naughty NaughtyОбаждай се от време на време де...Поне да знаем че си добре само стряскаш тука ситуацията и на дръгия форум Naughty Hug Hug

А относно сватбата-мммм с нетърпение чакам снимки да не забравиш че пак ще те пляскам Mr. Green

Момичета аз ще издам че ще си имаме още една сватба тука-дано не ми се сърдят Blush Blush че обаждам,ама просто немога да не кажа Blush Crazy
Саморасличето и него ще го мъжим Mr. Green Hug Hug Hug на 28-ми април Hug

Охх сега чистих една риба и направо щях да си върна поръчката отвсякъде,пуууу голяма миризма голямо чудо значи...повече не се хващам и чудо да стане,да я чисти мъжо ooooh!
Аз само ще ловя риба а той да си я чисти......
аи изчазвам да я пържа пък ся #Crazy Shocked

Моренка -с таз агнешка чорбичка ме подсети с на баба ми чорбата-уххххх ако знайш как я прави самоооооо,мали,мали мали става кво д ати приказвам .Ох добрече другата седмица си утивам на село и си давам заявката за агнешка чорба,че все ми потичат лигите с твойте вкусотиии    chef
А и шкембе чорба ми се е дояло- Hug  Mr. Green ,ох стига  ства едене че низнам къв тюлен шъ стана
 hahaha
И аз ся ще си прасна снимката с тумбака до твойта да си мерим тумбаците Joy Joy Joy

# 137
Добре дошла на новата мама! Ванче ,няма руси без амоняк , аз също съм руса и имам проблем с боите на мен или не ми хващат или ми падат много бързо , бях си накупила няколко от Германия все на Лореал по принцип само с тази марка се боядисвам ,но ми свършиха преди месец се боядисах с една на Лор.която мисля че я нямя все още на бълг.пазар и съм доволна но е за по тъмно русо , а аз не искам тъмно , всъщност са две бои в кутия с първата правиш основен цвят а с втората кичури

# 138
Ани ще пращам снимки.. само да мине, че сега такъв спек ме е налегнал.. колкото по-малко време остава толкова повече се спичам.. да не взема да се откажа накрая..  Laughing
А за боята мисля да си взема една.. а бе кво лъжа.. вече си взех една.. пък сега в събота като се и пострижа мисля, че ще стигне, тъй като мойта коса не се слави с много гъстота и дебел косъм..  Embarassed А освен това мадамата в аптеката каза, че ще стигне.. ако мислеше, че няма щеше да се опита да му набута още една боя да си купя Rolling Eyes

# 139
  • Sofia
Снежи ето МЦ ФЕМИНА.

Ани давай със снимката пък дано и други се престрашат. Grinning

# 140
Хмм.. чак сега виждам Ани какво си писала..
Мойта сватба също е на 28ми април  Hug Hug Hug

# 141
  • Бургас
Здравейте момичета,
Ани не се губя, просто много работа се беше натрупала в офиса и нямах време да пиша, но сега се включвам.
За херпесите дерматолога каза, че са нормални през бременността, на мен ми изписаха фенивир /пастичка/ и се оправих за 7 дни напълно. Така че може да пробвате и вие, най-доброто е, струва 10 лв. Иначе нищо интересно при мен, забила съм се в офиса, една работа, едно чудо, днес цял ден се боря с тъпи държавни служители. Аз съм юрист, а тоя тиквеник ми иска декларация, че договора не бил прекратен  #2gunfire, направо щях да го убия, добре че шефа ме спрая. Освен това трябва да правя едно обжалване до митницата, което според мен ще е губи време, ама няма начин.
Сега съм в къщи, но пък мъжо е болен и ще се суетя около него, щото е голямо бебе.
Иначе празниците изкарах много приятно, голям смях падна с първите ми братовчеди. Те са на 4 и 8 г. англичанчета, и като им казах, че ще са чичовци на бебето ми, почнаха да се кикотят, че били твъре млади за чичовци. Голяма забава беше. Дано повече такива емоции да имам. Не знам от това ли, или просто от почивката, но от 3 дни нямам никакви контракции и съм много щастлива.
Хайде до утре, приятна вечер!

# 142
  smile3525 май, ще стане. ani-bani ти ще да си от Горна Оряховица и се чудя дали знаш нещо повечко за една клиника там, че май много мами от Търново ходят там да раждат. Тук било много мизерно и аз още от сега се чудя  newsm78  

# 143
Здравейте и от мен.Добре дошла на новото мамче. Hug
Моя херпес помалко се оправя обаче сега пак си мерих температурата и е 37.3,а снощи нямах.Ох незнам дали това е нормално или нещо не е в ред. ooooh!Иначе се чувствам отлично..................... newsm78

# 144
  • морето и сините вълни :)
Болницата в Горна ли???
Ами позна от там съм Hug Hug

Ох какво да ти кажа-и аз съм чувала че докторите в Горна ги тачат повече от колкото във Търново-павлинадидко-ходи при Косев във Горна...тя днес се отчете за това.
Инъче до блока ми в Горна живее едната гинеколожка  която бачка в болницата-казва се Димитрова-ако ти кажа че е изродила целия квартал  Hug около нас малко е Hug Hug.За нея знам че е добра и че много помага при раждането ,не е някоя простакеса,отделно знам за Косев същите отзиви.И още един имаше ама като го забраих аджаба
Тоя Косев мене ме е издраждал навремето и майка ми каза че бил много внимателен тогава и сега чувам добри отзиви.
Върви да провериш все пак са 4 км не са много Hug
Пусни търсачка тук във форума  да видиш отзиви за лекарите там Peace

Брей Трекси-на 28-ми ще си мисля само за вас дветъе сватбенки-
айде цалуфки че мъжо си идва с гости на всичко отгоре #Crazy

ух забрайх да кажа че си праснах толумбата на снимка Mr. Green
айде и вие не се стеснявайте,дайте да си мерим пишките не ама томбаците поне  hahaha Joy Joy

# 145
Хей, мацки! newsm51
Аз да ви кажа, днес май доста се уморих, а нищо не съм свършила....
Сутринта ходих до мойта лична лекарка и най-накрая си взех направление за ЖК, че несхто все повече започва да ме съмнява, че схте мога да раждам във "Вита", като гледам плановете за "довършителен ремонт" smile3511 smile3514 Направо!... Та поне да се запиша и по ЗК, че не мисля, че ще гледат с много добро око на документи от частна болница.... Както и да е... тая тема вече ми дойде до гуша да я мисля и квото дойде....
След това ходих да сменя за малко мойто мъж, че имаше друга работа... И накрая... ходих да пазарувам бебешки работи smile3534 Не ме мислете за откачила! Ходих да купувам подаръци, че на двама братовчеди на моя човек им се родиха сладки бебоци и в събота ще пътуваме малко да ги навестим.... Е то само мацката ше видим, че вече е на към 2 месеца....но и това е нещо.... иначе мъжлето е на 1 седмица и мисля да не му се бутаме много-много...
Та така.... голям зейпазар направих освен "пазара".... но съм доволна!
И сега съм хванала да готвя едно телешко.... то май ще ислезе от стара крава...
Ужас! Оставям ви! Целувки!

# 146
Хей, че съм оглупяла!
Добре дошла! на нашата нова мама!

# 147
Здравейте,момичета!Чувствам се много уморена и не ми се пише,но минавам да ви поздравя.  bouquet

# 148
  • Бургас
Здравейте милички,
Искам да ви се похваля, мама ми купи едно сукманче за бременни и една блузка, а сестра ми един панталон. И трите са много хубави и стилни, панталона е все едно летни дънки, но с платка отгоре - за коремчето, черен естествено, това ми е любимия цвят.
А сукмана малко не е в мойте цветове, но приятелката ми каза че бил много свеж. За съжаление магазина не е в Бургас а в Плевен, казва се 9 месеца и е нещо на списанието май, но всички дрехи в магазина бяха много хубави модели и не бяха много скъпи.30 лв е сукманчето, 32 е ризката.
Хайде приятна вечер, че мъжа ми е болен и вече тотално ме нервира, сега и температурата си не може да премери. Ама много са смотани това мъжете - като са болни са като бебта. Чао, целувки

# 149
Аз само да ви прочета се мяркам. Добре дошла на новата маминка smile3525 леко бременеене и много усмивки в нашата компаниика, а септември да гушаме пухкави бебчовци newsm30.
marina_79 като разбереш повечко подробности за Тутракан ще съм благодарна да споделиш, защото аз тук квито неща чувам за АГ в Русе и казах на мъжо ми '' Ъкъъъ тук не ща да раждам '' Naughty та си праих някви мои планове за Пловдив, ама още нищо не сме говорили сериозно... Та ако имаш малко повече инфо ще съм благодарна да дадеш Wink.
Мамита аз ще бягам сега повечко ще бъбря утре. Лека вечер ако някой се заблуди да надникне след мен Hug...

Общи условия

Активация на акаунт