Ето го СЕПТЕМВРИ вече наближава - бебо нетърпеливо почна май да шава

• 11 945
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
 Тъкмо се регистрирам и още имам проблеми с компа, но ще свикна.

# 106
marina_79
ти ориентира ли се къде ще раждаш в Русе.
На мен ми е първа бременност и нямам впечатления, а пък и нямам толкова познати майки на моята възраст  amiiii. Четох в един от форумите тук - в здравен справочник доста противоречиви мнения за АГ-Русе и Ескулап.
Основната разлика е , че в АГ е мизерно, а в Ескулап разбира се няма интензивно отделение.

# 107
  • София
Ох, мами, да ви се оплача, в обедната почивка пообиколих някой и друг магазин и направо съм в депресия  Close Харесах си разни супер полички, ама всички са за небременни, а аз с моето шкембе вече съм само на панталони за бременни  Tired не ми става нито една пола... ужас направо!

Добре дошли на номите септемврийки, леко бременеене сред нас!   bouquet

# 108
калина аз няма да раждам в Русе. Ориентирала съм се към Тутракан. Сега на 28.04. сме на преглед там и ще обсъдим нещата. Но доколкото аз проучих въпроса - това е най-доброто решение за майките от Русе. Аз в АГ съм влизала при познат лекар за преглед и се отвратих още повече  Sick Sick Sick да не ми дава Господ да влизам там  Praynig
За Ескулап - същите лекари, които работят в АГ - работят и в Ескулап. Нямат нова техника и т.н.
И оттам се отказах.

Добре дошла на новата мама    bouquet
Дай повече инфо - от къде си, кога ти е термина и разни такива.

# 109
 Sladka_mama и аз съм така, голямо дебелеене пада, понякога направо се плаша. А по магазините за небременни, чак не смея да разглеждам.

# 110
А да забравих да добавя и още нещо. Калина - в АГ не се допускат НИКАКВИ външни лица, а в Тутракан таткото може да присъства на раждането (това е наше желание) и имат много модерна апаратура и добри специалисти.

# 111
Благодаря Калина, но тези лаборатории нямат договор с ЗК( вече питах повечето от тях) за изследванията спин, васермат, хепатит и затова питах, ако някоя мама знае на друго място къде мога да се изследвам. Утре ще проверя в кварталната поликлиника как стоят нещата.

Добре дошла на новата мама beerbaby!   bouquetЛека и безпроблемна бременост ти желая! Дай повече инфо за теб, да те запише Инка като влезе. Simple Smile

Морена идва ми се утре на училището, ако успея да съм там ще бъда с дълго черно палто. Обади ми се Simple Smile и ако има още септемврийски мами също.

# 112
Ох, мами, да ви се оплача, в обедната почивка пообиколих някой и друг магазин и направо съм в депресия  Close Харесах си разни супер полички, ама всички са за небременни, а аз с моето шкембе вече съм само на панталони за бременни  Tired не ми става нито една пола... ужас направо!

Добре дошли на номите септемврийки, леко бременеене сред нас!   bouquet

Аз си пообиколих в понеделник големите магазини за втора употреба, въпреки , че иначе не пазарувам от там. Намерих си чисто нов панталон за бременни само за 6 лв и чудесна семпла тъмносиня рокля с лек клош , подходяща дори и за офиса, само за 7.50 smile3533

# 113
 Давам малко инфо. Живея във Велико Търново, казвам се Нели. Термина ми е на 20 септември, но бебо върви с две седмици на зад. Днес бях при доктора на консултация и всичко беше шест, дано с всички винаги да е така. Не че съм имала повод да си мисля, че нещо няма да е наред, но все пак, шашкам се. Още не знам пола, но дано на следващата консултация се види, че умирам от нетърпение да го разбера. Доста отдавна чета във форума, но чак сега се регистрирам.  

# 114
Хехе - ти си един ден след мен  Wink

Дано до края всичко да е наред и бебо да си навакса  Peace

# 115
Благодаря Калина, но тези лаборатории нямат договор с ЗК( вече питах повечето от тях) за изследванията спин, васермат, хепатит и затова питах, ако някоя мама знае на друго място къде мога да се изследвам. Утре ще проверя в кварталната поликлиника как стоят нещата.

Добре дошла на новата мама beerbaby!   bouquetЛека и безпроблемна бременост ти желая! Дай повече инфо за теб, да те запише Инка като влезе. Simple Smile

Морена идва ми се утре на училището, ако успея да съм там ще бъда с дълго черно палто. Обади ми се Simple Smile и ако има още септемврийски мами също.

Наистина ме учудва това, защото цитирам лабораториите от писмото, което получих от НЗОК по мое запитване. Възможно е да да има разлика в пакета услуги, за които са сключили договор. Но тези лаборатирии предлагат дори БХС. Наистина съжалявам, ако не съм била полезна.

# 116
  • София
По въпроса за изследванията - аз всичките си ги направих в кварталното ДКЦ напълно безплатно. Трябва ти само направление от гинеколога. Направиха ми и пълна кръвна, СПИН, васерман, австралийски антиген, кр. група, урина и т.н. Така беше и при предишната ми бременност. В седмия мес. ми ги направиха отново - всичко това е задължително според ЗК.

# 117
  • София
А, и привет на новата мама. Леко и весело бременеене с нашата весела компания. Целувки.

# 118
  • гр.Варна
По въпроса за изследванията - аз всичките си ги направих в кварталното ДКЦ напълно безплатно. Трябва ти само направление от гинеколога. Направиха ми и пълна кръвна, СПИН, васерман, австралийски антиген, кр. група, урина и т.н. Така беше и при предишната ми бременност. В седмия мес. ми ги направиха отново - всичко това е задължително според ЗК.

и при мен всичко бе безплатно, плащаш само таксата 2 лв.

Здравейте мами!   bouquet

Днес не съм на кеф и не ми се пише много, но не мога да не Ви поздравя! Hug Hug Hug

Добре дошла на новата майчица от любимият ми град-Велико Търново! Лека бременност и много усмивки!!
Поздрави и на Vesela_123! Честит рожден ден! Със закъснение ти желая да си наистина щастлива, обичана и обожавана!!!

# 119
Мами здравейте.. аз пак доста отдавна не съм се вписвала.. та днес намерих малко време..
В петък 13ти съм на доки.. дано да ми върви този ден  Praynig
Имам едно питане.. някоя мама знае ли доколко вреди боята за коса.. и да ми препоръчате някоя безамонячна боя.. мисля малко по-тъмна да я направя само за блясък.. Че да съм хубава булка  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт