Ето го СЕПТЕМВРИ вече наближава - бебо нетърпеливо почна май да шава

• 11 930
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хей, мамита, да се пазите от разните там шарки щото страшно.Онзи ден един приятел щеше да идва у нас, ама като разбрах, че детето му е със скарлатина, срам не срам ударих резето на вратата. Тя скарлатината е най9опасна, защото към нея няма имунитет и може да си я караш по много пъти. При другите шарки се създава имунитет.
Абе кво да ви кажа... С нашта гадна здравна система дето кара хората да джиткат болни на работа щото не могат да си вземат парите за болнични. То и мойто мъж довлече миналата седмица един гаден бацил... Заразила го била колежка... Ми викам му " ти ко й се завираш на тази колежка като е бацилна, а" .Пък той" Не бе скъпа тя ми се завираше" Ще ги видим ние тия работи. Та той изкара една хрема за два дни, а аз се влачих цяла седмица като парцал от една нищо и никаква хрема. Занапред съм му забранила всякакви по-тесни контакти с колежки били те болни или здрави. Така де...
А иначе изследвания на кръв може да се направи безплатно във всяко ДКЦ.

# 91
Привет, мамита    bouquet  Как сте? Аз съм ОК, ама не си усещам мишморока  newsm78, раничко е още сигурно...  на мен пък докито още нищо не ми е казал - дали ще си имаме мома или младеж  newsm78 Завиждам на мамите дето са започнали ремонтите по къщята - а мойто мъж още нищо не е планирал  bash  Накрая ще ми дойде всичко на нагорно и тва си е... Вече и на мен ми се забелязва шкембелака, ама само като си сложа бременния панталон, а иначе с дънките - не си личи толкоз - мога да си се водя леко напълняла и както ме обвини един колега, че не съм имала корем и съм симулант - та затова на септември лично щял да дойде в болницата да провери дали съм родила аджеба  Mr. Green  hahaha уфф, пък и нещо ми се ходи на моренце   grinning039 айде мамчета доскоро и да се пазите!   Hug

# 92
По повод на изследванията и аз се бях настроила така, защото за обикновена кръвна картина плащам. В лабораторията ми искат направлението, а моята лекарка ме лъже, че кръвната картина не се покрива от касата.
Кръвната група е безплатна за бременни дори и без направление.
Изследванията за СПИН са безплатни за всички, доколкото разбрах.
Но нали ще ми трябват болнични rotfImao не се занимавам повече с този въпрос.
По-точно се подразних не заради парите, а затова, че не мога да имам доверие в гинеколожката  и за другите неща, които са по-важни от 7 лева.

# 93
Kalina аз досега не съм плащала за никакви изследвания  Naughty Освен другите, и антитела ми пускат за втори път, защото съм RH(-). Коя е тази твоя лекарка дето така те мята по върбите?????!!!!!
Отвори сайта на НЗК и си търси правата!!!!!!!!

# 94
О, бебе, ние за един месец трябва да сме свършили, така че тогава ще свиркам за кафеееееееееее Whistling Whistling Whistling

# 95
Та мамчета от София, може ли някоя да ми даде инфо къде мога да си направя тези изследвания към ЗК.

МДЛ “Кандиларов”, “Цибалаб”,”Бодимед”,”Диагностика”ООД, СМДЛ “Рамус”, МЦ”Онкология”ООД - имат сайтове в Интернет , можеш да видиш тепните координати newsm53

# 96
Kalina аз досега не съм плащала за никакви изследвания  Naughty Освен другите, и антитела ми пускат за втори път, защото съм RH(-). Коя е тази твоя лекарка дето така те мята по върбите?????!!!!!
Отвори сайта на НЗК и си търси правата!!!!!!!!

Знам, всичко съм прочела . Но ако кажа нещо  това означава да се разделя с нея.
 smile3505Фактът, че не преценява на кого да ги прави тези номера показва колко е посредствена. Но аз не разчитам на някаква компетентност. Направих си БХС, сега ще ходя на амниоцентеза и ФМ, за мен това са по-важните неща. В случай че не ми даде болнични ще се откажа изабщо от пътеката и ще си мина само на частно.

# 97
Калина   не съм искала да те засегна по някакъв начин или че не си чела   bouquet
Просто това нашето в България е  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 98
Защо не и ползваш компетентното мнение, а пък друг лекар да те води и да ти пуска безплатните изследвания. Много майки така правят?

# 99
  • София
Здравейте, мамчета и честито възкресение и от мен!
При мен няма нищо интересно. Всеки ден съм на зъболекар, защото бебока така ми е атакувал зъбите, че вече няма на коя страна да ям. Хубавото е, че стерилната ми урина излезе чиста. Сега си чакам ФМ, която ще е чак на 24.04.
Инче, благодаря за красивата великденска темичка   bouquet
Павлинадидко, съжалявам, че трябва да караш такава бременност  Sad Но щом трябва, лежи и не прави глупости, че белите стават лесно. Търпение и кураж  Hug
На всички мами с оплаквания пожелавам бързо да се оправят и всичко да е наред.
Целувки  Heart Eyes

# 100
Сетих се да ви кажа, ако ви посинява ръката като ви вземат кръв, на мен какво ми казаха да правя и наистина помага. Като извадят иглата не свивайте ръката както навремето ни караха, а с памука натискайте хубаво набоденото, чак след около 10 мин свийте ръката в лакътя за малко. На мен ми помогна полседния път и не ме боля после с дни  Peace
Марина, ти 79-та година ли си? В Русе ли си учила? Ако е така няма начин да нямаме общи познат Simple Smile
Ако искаш пиши на лични, аз изчезвам сега от работа, но по-късно от нас може пак да се включа  Hug

# 101
  bouquet Здравейте на всички септемврийски мами. Ще се радвам да се присъединя към вашата компания. Аз също чакам бебо през септември.

# 102
Защо не и ползваш компетентното мнение, а пък друг лекар да те води и да ти пуска безплатните изследвания. Много майки така правят?

Аз не смятам, че е много компетентна. Мисля, че кадърните специалисти често пъти са и високо етични, а пък безочливи са точно неспособните. Но това е сценарият за България.

# 103
Добре дошла neli_11 newsm51

# 104

Общи условия

Активация на акаунт