Ето го СЕПТЕМВРИ вече наближава - бебо нетърпеливо почна май да шава

• 11 944
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Морена сърдечно ти благодаря! То ясно ми беше, че има сайт с пълна информация, но с тая мойта работа все не ми остава време за търсене. Така с линка вече всичко си прочетох.

Ох, да Ви се оплача - хем съм много уморена, хем в главата ми са само цифри, та не мога да се успокоя да лягам. Ужас направо, нещо като признаци на стрес прилича. Така се моля да мине понеделник, когато всичко с тия декларации приключва та да отморя и аз като бременен човек.

Лека нощ от мен заблудената (bebe_to  Hug )

# 151
Eх, знаех си че най-заблудената съм си аз  Mr. Green Досега се рових в разни сайтове - ходи ми се някъде за почивните /следващи четири/ дни, пък не зная накъде - щото си правиш и хиляди сметки  newsm78 Нещо по планини и гори ми се щъка, ама чудя се  Thinking и като че ли най-близкия вариант ми остава Велинград  newsm78 Уфф, пък и аз с едни проблеми  Mr. Green Не че ще има кой да ме чете, ама то в 01 ч. с кой да си говоря, я Mr. Green Лека нощ и от мен, въпреки че едва ли ще влезе някой тази вечер, ммм то пък сутрин вече...  Laughing

# 152
Здравейте момичета, за боядисването на косата прочетох че по принцип е вредно, тъй като това са отровни вещества, които проникват през кожата в кръвта (има и лекарства които се приемат като лепенки на кожата), ама се казваше че едва ли ефектът е толкова силен. Разбира се първите 3 месеца като се оформят органите винаги е добре да се внимава повече. Ама не се притеснявайте, ние колко ли вредни вещества приемаме без изобщо да подозираме, едно боядисване ще е едно от многото. Аз обаче преминах на къна.
И да ви се оплача че зъбите ми се влошават катастрофално. Още не съм влезла в 5-ия месец, а вече ми откриха 3 нови кариеса. Сложиха ми упойка (и аз обясних че може лидокаин и другите които завършват на -каин) и ме хвана. Другата седмица продължавам с ремонта. Уж взимам калций, ама пак падат жертви Confused

# 153
  • морето и сините вълни :)
охх само едно бързо влизане преди Да се опитват пак да ми точат кръвчицата  и срещата ми с бебока.
Относно зъбите-мен от вчера ме  епочнал тоз мъдрец ooooh!,Изби малка част колкото да се покаже преди 4 месеца-и ся решил да излиза още,и ме боли едната част на чането Whistling Whistlingта са нетрай #Crazy
Инъче аз преди да забренея реших да си направя всички зъби дето имам,а то се оказа че имам само един зъб и от предната бременност нямах никакви поражения-щото тоя зъб си го знам от 6 години 4е трябва да се прави-ама нали ме е страх все #Crazy #Crazy та се престраших преди да забременея-все пак да не ми се наложи когато съм бременна
Ами тва е от мен-стискайте палци ей Peace Peace

# 154
  • София
Добро утро, само минавам да ви пожелая хубав ден, очертава се слънчево време. За днес съм планувала да се позавъртя повече вкъщи да изчистя от край до край, но то и вчера го бях запланувала, а не ми се получи, защото както си излизах от един паркинг в Студентски град и взех, че ударих един Опел странично. На всичкото отгоре шофьора си беше в колата и бая го поразтресох, а после чакахме 2 часа КАТ. Мен ме пожалиха, а искаха да спират колата от движение и да ми вземат точки, но с тоя дрегер направо се изложих. Това ми е първия сблъсък с органите и първия ми инцидент та си нямах на идея как се духа това нещо. За следващия път ще знам.

# 155
Ej sladurki az oficialno 4akam moma:)) i to kakto kaza doki-edna mnooogo 6avliva moma:)Abe uj se be6e svila,ta ni6to ne moje6e da vidi-kak vidq ne znam-doki mi vika :Tova vijda6 li kakvo e ,a az:NE;toj:golqma sramna ustna, toj pak:a tova vijda6 li kakvo e;i az pak-NE;toj:o6te edna takava,a po sredata vijda6 li ne6to,a az:NI6TO,a toj:neeeeee,tova e cepka:)Abe napravo me ubi-a az bqh ubedena 4e 4akam mom4e-120% napravo:)Tolkova mnogo iskah
Maleeee,zamina tq.E kazah na tatkoto deto nakraq se be6e navil za mom4e(pyrvo iska6e pove4e momi4e)4e 6te trqbva po-uporito da raboti za naslednik i to do otkat.Nqma da spirame do mom4e:))
Samo da sa ni jivi i zdravi-pyk kakvito takiva
A IN4Emolq te ne mi slagaj zaek na imeto o6te-malko sa mi edni takiva 4erni4ki,ta ne moga da si pripoznaq devojkata kato 4erno dylgouho jivotin4e,nali 6te e e nejni4ko i rozovi4ko-ne6to ne mi se vryzva:)Nali ne se syrdi6,v sledva6tata temi4ka mi sloji kakvoto pojelae6:)Pozdravi i usmivki
Sneji pregleda struva 50 leva,a ako iska6 i zapis,4e nie na6ata hubavica q zapisahme kak se hva6ta za nosa i kiha si prigotvi o6te  5 ili 10 leva,v zavisimost dali si nosi6 disk.No ti obe6tavam 4e 6te si super dovolna,vidqh 4e sa ti dali koordinatite na Femina,samo si zapi6i 4as i derzaj:))
Aniri Kak si be sladurke,s Kali sme kolejki ot universiteta:)

# 156
  • гр.Варна
Добро утро мили мами!
Привет от слънчева Варна!    bouquet
Желая Ви много усмивки и добро настроение! Hug Hug Hug
Нели, аз също съм болярка, макар да живея във Варна. Имам информация, че действително в Горна Оряховица е по-добро болничното обслужване отколкото във В.Търново. Това го знам от "кухнята"-моя приятелка е доктор в Търново, при това специализира АГ. newsm78 newsm78 newsm78
Привет и на колежката Лекси, аз също съм юрист по образование!

# 157
Добро утро, майчета. Лелеее, за един ден, половин тема отишла  Mr. Green
Аз да ви се похваля, вчера се скатах от работа и едно хууубаво се наспах вкъщи до 11 часа.
Абе тия херпеси са направо заразни бе хора - и аз си отглеждам един огромен на устата. Направо ужас. Не са опасни тези херпеси за бебето, появяват се, както каза Ани-Бани, при стрес или настинка, особено при вирусоносители. То това е вирусче, което си го носим в нас, а ако бременността ни не е стрес, с тия мисли и притеснения, кое е?  Hug Hug Hug Както и да е - лекуваме се някак си и само се ядосвам, че ми загрозява сладката бременна физиономия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (ма съм скромна, а  Grinning)

Аааа, какво друго беше. Да, Моренка, телефонът в Тина Киркова е 920 2029, каб., в който преглежда е 121-ви (само сряда след обяд). Докторът се казва Величковски. Нямам негови преки координати, защото аз съм с абонамент и директно ми записаха час. Прегледът е платен - 50 лв.

Карта на Кривото ще пусна, пада се точно на гърба на Софийски Университет. Ама нещо много хора ще се загубят тогава! Можем разбира се да сменим датата, но пък Инчето ще я изпуснем.

Ми не помня, какво трябваше още да пиша!!!

Аааааааааа, добре дошла beerbaby, леко бременеене и много оптимизъм
Pavlinadidko, с теб сме да знаеш. Всичко ще бъде наред!!!  Hug Hug Hug

Bravy, честита ти девойчица!!!
Хай, целувки за сега от мен

# 158
  • Кърджали, България
Привет, тумбаланки!

Черпя ви по случай РД на моята племенница Маги:

От вчера започна нашия априлски семеен маратон: вчера беше баба, днес е племенницата, утре е зет ми, после съм аз, после дядо, следва една седмица почивка и празниците приключват със сестра ми - изобщо все овнета и телета сме се събрали  hahaha  hahaha  Joy

# 159
  • Кърджали, България
Упс, да допълня, че забравих:

Сладурчета, ако искате си определете друга дата, не се съобразявайте с мен, няма проблем! Или пък си правете по-често срещички Wink Както решите!

Брави, честита ти мома! В следващата темичка ще ти намеря нещо по-нежничко!

# 160
  • Бургас
Добро утро и от мен. Хубав ден Ви желая!
Поздрави на колежката от Варна. Днес май няма да имам много работа, но да не казвам голяма дума.
Чао   bouquet

# 161
Здравейте и от мен!
Съжалявам, че отдавна не съм писала, но пък ви четях понякога, когато имам време.
Първо да честитя на новата мама.   bouquet
И Честит рожден ден на племеничката на Ина - Маги. Да е жива и здрава.  Peace  Wink
Около мен всичко е наред Praynig .Преди няколко дни ходих на преглед, но бебо страшно много шаваше, с 300 зора док. го хвана за да го снима.
Новото около мен, е че ще правим сватба - на 05.05 и това даже е едната причина поради която съм доста заета. Лошото е че всяка вечер сънувам кошмари свързани с това  #Crazy
Изкам да ви попитам нещо- всяка вечер се събуждам по 10 пъти сигурно със страшно пресъхнала уста-  Whistling , нещо ужасно е .....на някой случвало ли му се е подобно нещо?
Това е за сега ... обещавам да наминавам по честичко  Wink
Целувки на всички   bouquet

# 162
ехооо Hug
върнах се от лекар-много съм щастлива-бебончо го видя лекарката и вика 'брей то много шава бе,чакай де сега малко и накрая ееее ти па ся са завря на майка си в .....недаваш да те снимам.и след малко Хоп и го щтракна.мери го и ми казва ами показва ми чче е в 19-та 20 седмица.Повече клони към 20-та.И аз вече ухилена до уши Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нали вървяхме с седмица и половина назаде и ся сме наваксали якооо и много се кефя и се радвам. Mr. Green Mr. Green.Все така да си расте  мишката-
Инъче взеха ми кръв от първия път -та цели три епруветки ми източиха-от де толкоз кръв незнам се изля.Оня ден грам не пуснах Mr. Green Mr. Green
Ама два дена се засилвах със сладко и ще да е затова сигурно от сладкото Mr. Green Joy Joy Joy

И утре пак ще ходя да ми вземат кръв #Crazy за кръвна картина от миналия месец спрял тока и немогли да ми изкарат резултатите-и понеже днес си бях хапнала стабилно за закуска и нямаше как да ми вземат за кръвна картина.
Абе кво да ви разправям

Титинка радвам се че се появи най-накрая,беше се загубила и ти по тъч линията.

Ааа така Людмилче-и ти ли от моя край бе......и аз тука пуснах котва като тебе и мъжете ни моряци и кво да ти обаждам.Между другото  нашия  кръсник познава твойто Мъж Mr. Green Mr. Green Mr. Green Те са заедно на кораба...и само докато споменах че има едно мамче  дето е бременно и той ааа да не е еди си кой ..няма страшно кръсника ни е матрос тъй че да не се стреснеш като го познава Mr. Green Mr. Green
А моя пък недава да го спомена изобщо,,,, Joy Joyсакън горкия
мами  слагайте тумбаците на снимки и не се жалете  айде мацки
цунки от меня и лек приятен слънчев ден

# 163
Много бързам, но не мога да пропусна да мина и да пожелая свеж и усмихнат ден на всички...Да, сватбата ми наближава и вече ме тресат лудите....Трекс, на 1 дата сме...Аз още не съм свършила всичко по нея и кога ще успея не знам ooooh!Идея си нямам къде ще поръчвам погачите Thinking
Хайде, бягам вече, че ме чакат на кафе Simple Smile

# 164
за погачите аз ще ти кажа къде да ги поръчаш
после ще те светна къде-много хубави стават Hug

Общи условия

Активация на акаунт