Ето го СЕПТЕМВРИ вече наближава - бебо нетърпеливо почна май да шава

• 11 946
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Варна
Благородно завиждам на бъдещите булки!
Вярно, много тичане, ама  ихубави емоции! Hug Hug Hug
Аз бях в същото положение, когато се омъжвах и ми е до болка познато.
Успех на бъдещите госпожи!!!!!  bouquet

А как ми се ходи по Търновския край, не е истина!  newsm78 newsm78 newsm78
Ако имам късмет за 24 май ще отида, че панаир ни чака! Joy Joy Joy

# 166
Хай, Титинка. Честито и на теб с хубавата новинка!!! И на всички майчета, които ще стават булки. Брей, много станахте булките!!! Ще има да гледаме снимкииииии!

А, Титинка, какво да ти кажа за кошмарите. Аз едвам издържах преди сватбата. Беше ад. Най-големият ми кошмар беше, че роклята ми е цялата в кръв и трябваше да отида на сватбата си по анцунг и червени обувки с бели хавлиени чорапи!!! Абе, какво да кажа, страшна работа. Спокойно, всичко си е нормално.

А деня преди сватбата така треперех и се тресях, че почти бях сигурна, че ще бягам на следващия ден и няма да се женя  Grinning Grinning Grinning. Ма минава. След като се подпишеш и някак си тогава се осъзнаваш и ти става едно такова хубаво и блажено!!!

Ани-Бани, радвам се, че новините при теб са толкова хубави!!! Потвърдиха ли ти пола вече?
Целувки

# 167
Ех само хубави новини да се чуват  Hug Hug Hug
Весел ден от мен майчета.   bouquet

# 168
  • София
Изкам да ви попитам нещо- всяка вечер се събуждам по 10 пъти сигурно със страшно пресъхнала уста-  Whistling , нещо ужасно е .....на някой случвало ли му се е подобно нещо?
И аз съм така, може би защото се старая да не пия много вода вечер (а ми се пие), защото пък иначе е едно ставане до 00 и разсънване. ooooh!

Много весели емоции на бъдещите булки и ще чакаме снимкииии.

# 169
Здравейте и от мрачна Испания  Hug Тука пак гадно времето, ама поне не вали днеска Simple Smile
Нели, добре дошла в отбора, леко да мине до края  Hug
Да се похваля, че и аз на половина съм болярка  Flutter То много 'синя кръв' в тая тема стана  Mr. Green Laughing
Брейви, честита мома   bouquet
Ани, какво стана с пола? Потвърдиха ли?

За боядисването, аз го свърших миналата седмица, боядисах се с Лореал Кастинг - май тъмен кестен беше цвета. Много хубаво стана и хич не мирише боята.

Мацки, това за пресъхването на устата го коментирайте с лекарите си. Аз знам, че се получава при високо съдържание на захар в кръвта. Не искам да ви шашкам, но по-добре питайте компетентно лице.

Снимка на моя тумбак ще сложа другата седмица след прегледа. Сега отивам да видя на Ани тумбака  Simple Smile

# 170
Пак да навестя темичката да се похваля набързо Embarassed. Преди малко звънях в лабораторията да си проверя резултатите. Всички резултати са ми добре Party. Малко ми беше напрегната да си призная с тези изследвания за хепатит, СПИН, и най-вече за антитела, но всички са наред.

Това за пресъхването на устата - и аз така знам, че не е нещо нормално Naughty, баба ми е диабетичка. На мен не са ми съхнали. Иначе и аз по 5-6 пъти ставам да ходя в тоалетна, но и пия много вода, че и през нощта си имам запад до мен  hahaha

# 171
О Клара то хубавото време е дошло при нас в БГ - тук е напекло едно хубаво слънцееее  Party Party Party само за разходки.

# 172
  newsm51 хубав ден на всички мами. Аз нали съм в отпуска и чак до сега в леглото  smile3524 . Марина, хубаво, че си спокойна вече щото и аз преди да разбера моите резултати се бях поуплашила. Аз пък снощи се сънувам с един голяяяям  preggo  корем, но беше хубаво. Много болярки станахме в темата, а и много юристи, аз също съм юрист.   bouquet и честито и от мен на всички бъдещи булки. Ние с моя мъж още не сме женени, но аз мисля да го направим след като се роди бебо   newsm32 и като поотслабна, че сега нещо не ми се жени. А в това хубавото слънце, направо на разходка до морето ми се ходи  smile3503 .     

# 173
Стига сте ме дразнили с това ващо слънце, де  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аз уж на брега на слънцето (costa del sol) живя, а ни'кво го няма от 1 седмица  Twisted Evil
Ани, да ти кажа, че твоя корем ме успокои  Simple Smile Hug , че като видях на Моренка колко е голям. Надявам се и моя след 2 седмици да изглежда така, сега е малко по-мъничак от твоя  Wink
Марина, честито за хубавите изследвания. Аз пък за кръвните изследвания най-малко се притеснявам  Confused Само хемоглобина дето ми е на границата и ме притеснява, другото не го мисля толкова  Simple Smile

# 174
здрасти мамчовци  Hug
резултатите ми от БХС-то са идеални  newsm44 камък ми падна

а на 21 май и аз ще сключвам брак
днес си записахме дата  Flushed
само че ние няма да правим сватба, а ще е само така - разписване  Blush
комсомолска сватба, както каза един колега  newsm62

# 175
Добро утро, мамита   bouquet, пардон добър ден вече  Hug Как сте всички? Аз щото снощи късно си легнах и днеска по-късно се излюпих Crazy Ама времето в Пловдив днеска е супееер   Heart Eyes само за разходки  Grinning Малиии, както сте си наточили шкембелаците, трябва и моя да щракна и да го турна на снимка  Mr. Green  Аз пък сега мисля да псна по една прахосмукачка и след това  afwitch - отивам на разходки. Чао и целувки! На работещите мами казвам - не остана вече от седмицата, утре за последно  Peace . Поздрави на мамите юристи - нали сме от една порода  Mr. Green Поздрави кокошчица  и аз си мисля за една комсомолска сватба  Mr. Green

# 176
  • гр.Варна
Честито и на кокошчицата!  bouquet
Може да е комсомолска, ама си е сватба!
Весело изкарване и както се казва: "Горчиво"!
Поздравления за хубавите резултати!   bouquet
Днес се чуват само хубави новини! Дано така да върви , та чак до края на септември или пък октомври...

# 177
мили мами,не можах да издържа и в обедната по4ивка хоп и е нета се бухнах newsm68та да ви видя
Ей страхотни сте днес,много си ви оби4кам,4е само готини работи се чуват от вас,кой с добри резултати,кой доволен от слън4ицето,кой булка ще става.ЕЙ булките да си изкарате страхотно и да сте най-хубавите маминки-булки:),че после шафер4етата ще искат да се видят на снимките:))
Цунки от  мен и бягам наобратно в службата[smilie=smile3539.gif]

# 178
  • София
Брей, страхотни новини.  bouquet Все такива да се чват.  Hug Много булки, мнго сватби. Hug Hug Hug Страхотно. Честито на булките и много весели емоции Hug Hug Hug
Аз като се сетя преди три години и мен каква треска ме тресеше пред сватбата, напълно ви разбирам.  bouquet  bouquet  bouquet На всяка проба трябваше да ми стесняват роклята, а мъжът ми едвам се натика в сватбения си костюм. Party Party
На едната проба си забраавих слънчевите очила, на другата часовника, въобще екшън. Joy
А като ходихме да си взема роклята паяк ни беше вдигнал колата и ние барабар с роклята ходихме да си я взимаме.  Hug Hug Hug Въобще веселба. Айде весело изкарване, много усмивки и естествено чакаме снимки.  bouquet  bouquet

# 179
Ох момичета с тези сватби ще падне смях и притеснение. Ние миналата година търчахме като луди с мъжа и се чудехме кое сме забравили  ooooh!
Живот и здраве тази години - пак септември ни очаква още по-хубава изненада.
Като се разприказвахте за сватби - и ме налегна една носталгия - колко хубаво бешеееее Crazy newsm44
Аз май ще взема да пусна някоя и друга снимка от сватбата smile3521ю

Хайде весел и усмихнат ден на всички ви  smile3525 newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт