Ето го СЕПТЕМВРИ вече наближава - бебо нетърпеливо почна май да шава

• 11 949
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Хей, вярно бе!!! Хайде да пуснем снимки. Вече направих едно албумче и се пльоснах в него.
Искам и шкембето да си покажа, но още си нямам снимка Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 14:22 от Mishoka

# 181
за погачите аз ще ти кажа къде да ги поръчаш
после ще те светна къде-много хубави стават Hug
Ани, Безценна си   bouquet Ще чакам включване от теб тогава Simple Smile

На юристките поздрави от мен Simple Smile...Както се казва - мноооогооо смеее, сииилни сме Wink

# 182
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=80162

Паролата е: 010203

Ето малко снимки от нашата сватба  newsm44

Хайде и другите давайте да гледаме снимки

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 14:23 от marina_79

# 183
Марина, ама и двете сме много бързи:) Сега си имаме две албумчета:)

# 184
 Марина  smile3501 много хубави снимки. Изглежда, че веселбата е била пълна. 

# 185
Абе мишка къде ти е албумчето  Embarassed
Аз не мога да гонамеря

# 186
  • Sofia
Здравейте момичета! Grinning
Инче да ти е жива и здрава племенничката!   bouquet

Весела, зарежи тая прахосмукачка, снимай тумбака, а и другите да не се ослушват...

Марина, много хубави снимки ама то с  хубави младоженци какви да са...?! Grinning

Катринка, оправих линка ама ей го и тук за следващия път.

Аз днес пак се подвизавах като ученичка и си изкарах супер  Flutter ... очаквам с  нетърпение следващата лекция. Обаче с това рано ставане за целта, там едва се сдържах да не заспя на масата ooooh!.  
Моето пък диване такова шаване и шутове му удря, че аз пък почвам да се чудя това нормално ли е newsm78 ... да не би нещо да го тормози  Rolling Eyes... , добре че скоро съм на ФМ та да видим Thinking на мрачни мисли обаче не се предвам Naughty , да не си помислите....  Sunglasses

Надявам се да не съм пропуснала някой за нещо, че много сте писалаи и се оплетох вече кой-какво #Crazy ooooh! Mr. Green

# 187
Честито на всички младоженки!  bouquet О , колко хубави спомени ми навявате , да знаете че проблемите които имате около сватбата , след нея ще разберете че си е струвал всеки момент  на трегова и яд и бихте ги понесли още веднъж заради хубавото изживяване ,аз сама си организирах нещата и явно бях много доволна от резултата,  за мен моята сватба беше наистина като приказка много е важно да се чувстваш така.Мишоче и аз се жених на 14.10.2006г.

# 188
  • морето и сините вълни :)
ехооо ей ма на пак съм тука-цял ден по улиците ви казвам бях.

Кларче-ама ти защо се шашкаш за размера на корема си.Слушай ся ко щи кажа.размера на корема зависи от височината на момичето.Аз съм висока тупалка Mr. Green Mr. Green 170 см и коремната ми кухина е голяма и затова ми е по малко коремчето-инъче на по ниските момичета  им е по малка коремната кухина и се изтумбват още повече Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТака че спокич бе мацка-А пък и аз тука съм го глътнала корема да не се шашкате Joy Joy Joy Joy Joy

Маринче-снимките са ти муцка-направо с мъжо сте като бонбончета Heart Eyes Heart EyesЧудни сте

Мацки относно пола на бебето нищо не ми каза защотот аз пак  я питах естествено лекарката ама нали съм по здравна каса и там ехографа е калпав и каза че било рано да се види пола...абе дрън дрън.А и там прегледа е толкова скоростен че не е истина.Мацки и аз ще слложа снимки от сватбата но утре щото мъжо се прибира след малко и ще окопира компа и ще иска да яде

муцки чао -много работи щях да казвам а ся забрайх newsm78 newsm78,хамава история

# 189
Благодаря ви момичета  Embarassed
Хайде пуснете и вие малко снимки, да погледаме красиви булки   bouquet

# 190
beerbaby, добре дошла. Сигурно не си ме засичала, защото бях в болница до преди 2 дни, но сигурно ще ти е интересно- аз живея в гр. Елена и ходя в Г. Оряховица - там си следя бременността при д-р Косев.Водят го много добър в региона за патологични бременности, а аз имам 2 спонтанни аборта. Наложи се да ми правят серклаж, защото шийката на матката ми е хлабава( това е на неграмотен език за такива каот мен, да го разбера), без никакви симптоми е започнала да се охлабва и ако не беше д-р Косев, сигурно скоро щях да запиша 3-ти аборт. Освен това целия персонал работи с желание и ти обръща внимание. Докато бях в болницата, имаше доста момичета от В. Т-во, които бяха дошли да раждат  - недоволни от отношението и от условията в Търново, а и Хаджирадев май работи по доста стари методи, въпреки, че не мога да кажа лошо за човека - той ми прави 2-рия аборт и слава богу сега пак съм бременна. НО от негои се оплакваше 1 момиче, което преносваше 7 дни, че мислел да я чака, докато вземе  да ражда, коеот си е доста опасно за бебето, в Г.О. веднага я пуснаха на система и роди за 2 часа, беше много доволна. Като прочета другите кометнари, пак ще пиша, че като ми останат назад забравям.

# 191
Павлинче , да се пазиш ей

# 192
момичета, с Лекси, Людмила, Весела и мен ставаме 4 юристи. Има ли други?

# 193
Мирта, пазя се аз. от 2 седмици само лежа - но вкъщи ми е по - трудно. Преди малк омъжа ми замина на работа и аз използавм да седна на компютъра - иначе нищо не правя и лежа по цял ден, та чак ме болят кокалите, но няма начин - вчера съвсем малко се размърдах и вечерта ме заболя корема - така с еуплаших, че се зарекох да не мръдна докрая, днес чак сега се размърдвам, но ма ще ходя пак да лягам, а даже не мога да изчета всичко

# 194
Нели, извинявай, че те изпуснах при юристите, но чак сега прочетох, че сме колежки

Общи условия

Активация на акаунт