Ето го СЕПТЕМВРИ вече наближава - бебо нетърпеливо почна май да шава

• 11 950
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
май и на samorasliche имам да се извинявам на колегиална тема, но поне изчетох всичко и съм сигурна, че не съм пропуснала някого, освен ак оне се крие. Е, мами аз отивам да лягам, че взе да ме наболява корема, а много ме е страх да не стане някоя глупост, нали вече съм на строг лежашщ режим. Не знам кога ще ви чета, мъжа ми като е вкъщи - изобщо не ми дава да ставам, но ще вои наглеждам от време на време. На всички пожелавам много дълги и приятни разходки, разхождайте се и за мен. Целувки

# 196
Брех, ани-бани, ми аз като съм 1.60 м. с кво ли голямо шкембе ша бъда  #Crazy  Моренка, а подаръчетата кви бяха, а  Mr. Green Утре ще си снимам шкембо и аз.  Laughing Уфф, айде аз изчезвам, че нещо ми потече кръв от носа, да опъна малко бедъра  Mr. Green

# 197
  Благодаря за информацията Павлинадидко. Мен ме следи в Търново д-р Ангелов и да ти кажа съм супер доволна, но постоянно чувам от разни места, че в Търново да раждаш било ужас някакъв, и като отношение на персонала и като условия било пълна мизерия, абе ужас. Трябва да взема да ида до Горна да видя как е, а да знаеш там дали имат 3D, че много ми е мерак да видя бебо на 3D. А ти наистина много се пази. Павлина извинявай за любопитството, но ти да не би да си дознател? Ще ти обясня защо питам?  newsm78

# 198
  • морето и сините вълни :)
мммм Мишке много сте Убави с Мишока бе.......
Айде и аз те подкрепих с 3 снимки в албумчето....може да дзяпате вече ама не само да дзяпате ами слагайте  и вие Mr. Green

# 199
момичета, с Лекси, Людмила, Весела и мен ставаме 4 юристи. Има ли други?
И аз също Simple Smile

# 200
Брех, ани-бани, ми аз като съм 1.60 м. с кво ли голямо шкембе ша бъда  #Crazy 

Амиииииии нещо като мен на първата снимка дето съм показала. Тя ми е от предната бременност, почти в края.

Записах си час за кардиоехо... във Фемина (д-р Спасов). За щастие е съвсем скоро, на 17.04. Благодара Ви за инфото (Брави, Морена   bouquet )

# 201
  • Sofia
 ooooh! Пропуснала съм я Embarassed...
Мише благодаря за инфото  bouquet.... и сте страхотна двойка с половинката! Crazy

Ани ще се повторя... не, потретя ама и вие сте много  хубави! Sunglasses

Аз снимка от сватбата ще пусна утре, че трябва да снимам снимката.... ама бяхме малки тогавааааа... Whistling

Весе  ей го подаръка ... много ме кефи ..., както и тестерче на течен талк на Авент.

# 202
beerbaby, в Г.О. няма 3Д, но ние ходихме във В. Т-во в Хера - поликлиниката на 4-ти етаж. Прегледа е 20 лв., ние с мъжа ми ходихме при д-р Ганчева, не мога да кажа доколко са свикнали да работят с 3Дт-о, защото го снима бебока, но се разбрахме да си занесем СД, за а ни запише снимките следващия път, за да ги обработи и да изчисти сенки, плаценти и т.н., а не вярвам там, където се ползва масово да връщат всички за друг път. Но пък 2Дто е доста по-добро от това в Г.О и там мислим да си правим ФМ, само не знам как ще пътувам толкова, но сигурно ще го съчетаем с преглед в Г.О.
наистина съм дознател, но си заряах колегата и съм се отдала единствено на грижа за вътрешностите си Embarassed, т.е. амо кореми и др. такива бременлийски проблеми ме вълнуват, но в моя случай е неизбежно, не искам да жертвам 2-ро бебе заради полицията. Хайде, мами, лека ви вечер, че на мен много градска пред компютъра ми стана и ще ме бият. Целувки. Утре ще гледам пак да вляза за мъничко.

# 203
# 204
  • Sofia
beerbaby  тук се тестват лентички и други подобни.

# 205
  • Sofia

Честит Рожден Ден Ваня!
Желя ти много здраве, щастие и любов!

# 206
чрд на рожденичката   bouquet 

абе имам два въпроса и двата малко странни ама не ми се смейте  Blush
първия е, че ужасно обичах да спя по корем, а откак разбрах, че ще имаме бубка и не смея да легна по корем и така вече четвърти месец, вие спите ли по корем и това пречи ли на бебето ?
и втория въпрос ми е - някоя мама в нашите теми беше обяснявала как се прави овесена каша без да се разлигавя много овеса - как ставаше това - като се сложи в студена вода или като се сложи във вече вряла вода? май ani bani беше ама не съм много сигурна

# 207
  • гр.Варна
Добро утро мили септемврийки!  bouquet
Приятен и усмихнат последен работен ден Ви желая! Grinning Grinning Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ВАНЯ!

newsm59
БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА,  ВИНАГИ УСМИХНАТА И ВЛЮБЕНА!

newsm51

# 208
  • Sofia
Кокошчице аз отдавна се жалвах тук, че не мога да спя в любимата си поза- по корем.... иначе не съм чела да е противопоказано, както например е спането по гръб от 5я месец, че се притискала някаква вена и кофти за бебо, че не си получава каквото там беше Rolling Eyes...ама за корема аз лично не си го представям.... няма кости, които да пазят бебето и направо ми изглежда като да си легна в/у него все едно #Crazy Mr. Green ....та сама съм си го забранила.... не мисля и, че ще ми е удобно на мен самата Crossing Arms

За ов. ядки аз писах.... като  ги пуснеш в кипнала вода не се лигавят и обратно. bowuu

# 209
Здравейте мами! След два дни в ужасни стомашни болки и аз съм на линия.
Имам въпрос!!!! Верно ли е, че не трябвало да се близват по време на бременност кисело зеле, кисели краставички, туршии и всякакви видове консерви???? Аз не че се храня с това, но ми се е случвало да ми замирише на кисело зеле от баба ми и да хапна две хапки от несготвеното! Дали съм направила нещо на бебоооо? Все ще науча нещо, което не трябва да се прави, когато е късно вече  smile3511  Защо лекарите не ги казват тези неща!?! Моля някой ако знае нео да каже! Сега като се замисля, сигурно има там някви бактерии, дали могат да навредят на бебето?!

Иначе съм много щастлива защото имам почти цял нов гардероб за тумбак. Имам цели три чивта дънки, черен панталон, три ужасно хубави поли и три туники  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт