Важно - машина за хляб - 2 част !

• 73 361
  • 835
  •   1
Отговори
# 795
Мама Цоцоланка, влюбих се в тях и нямаше как. tanita винаги ме е очаровала, но с тези бебчета ме уби. Ето виж тук как се правят http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=1052.0

pepika, чакам с нетърпение фонтанчетата и се чудя как ли пък ще се прави фонтан  newsm78
CATHIEти си върхът.Таралежчетата се много сладурски."След 5 минути ще се къпят във ФОНТАНА"хахаха Joyвадя ги сега и ги снимам

# 796
pina, така е. Да са живи и здрави те и момичетата, които превеждат някои техни идеи.

pepika, ласкаеш ме  Embarassed

Ето една по-читава снимка (нямам предвид качеството, което е трагедия, а вида на таралежчетата), че да си заслужа поне малко хубавите думи.

# 797
# 798
А някой може ли да ми каже белият Clatronic колко вата е?

# 799
# 800
Ееееее, pepika, исках утре да не правя нищо. Май няма да стане това с почивката на машината.
Давай рецептата.

# 801
ей, има ли някой тука, тъкмо сложих да меси първата проба, малко рядко ми се струва, нормално ли е, нещо като смес за кекс, ако е рядко кога да му сложа още брашно ! Абе HELP !!!!!!!Сложих 300 гр вода, 500 брашно 1-2 сл олио, сол захар мая

# 802
ей, има ли някой тука, тъкмо сложих да меси първата проба, малко рядко ми се струва, нормално ли е, нещо като смес за кекс, ако е рядко кога да му сложа още брашно ! Абе HELP !!!!!!!Сложих 300 гр вода, 500 брашно 1-2 сл олио, сол захар мая

При посочените пропорции не би трябвало да ти е рядко тестото.
При месенето може леко да се сгъсти. Ако все пак това не стане, слагай по малко брашно - лъжица по лъжица, докато стане гладка и еластична, не много твърда топка.  Peace

# 803

При посочените пропорции не би трябвало да ти е рядко тестото.
При месенето може леко да се сгъсти. Ако все пак това не стане, слагай по малко брашно - лъжица по лъжица, докато стане гладка и еластична, не много твърда топка.  Peace
ок, ще го следя
то сега спря да меси, ама си е редичко, въобще няма помен от топка, сега ли да сложа тесто или като почне пак да бърка

# 804
Щом е толкова рядко, слагай. Няма значение сега или след малко. На няколко пъти машината спира и тестото отпочива за 2-5 минутки.

# 805
Еееееееее.  newsm10 smile3501Страхотни изглеждат. Pepika.
Вечеряли сме но като ги видях, ето сега , съм пак пред хладилника.
Започвам сериозно да мисля за една машинка.
Може би скоро ще ми потрябва.
Чакаме нови хубави изненади.  chef

# 806
Щом е толкова рядко, слагай. Няма значение сега или след малко. На няколко пъти машината спира и тестото отпочива за 2-5 минутки.
сложих 2 препълнени лъжици, като ги разбърка ако тр още ще слагам, дано не досадих на останалите, Кати, ша почерпя, само да стане Praynig  bouquet

# 807
http://recepti.rozali.com/solenki/p4238.html?PHPSESSID=1304d46eb … 5ca4be372503289a1
Само,че аз сложих 500 грама брашно и като го извадих тестото от машината,го премесих с още малко.Да спре да лепне.
Като ги извадих от фурната ги намазах с разтопено масло и ги завих да омекнат. Това е.Страхотно вкусни.

# 808
Ще стане. Имай предвид, че можеш да добавяш каквото и да било до 20 минути от началото. Последно слагаш каквото имаш да слагаш при звуковия сигнал. После  Naughty
Че почва да втасва.

# 809
pepika, нямам такива формички  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт