Употребяване на Деанксит

• 1 024
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • SF
Диаксита не се пие еднократно. Той се натрупва и после се спира като се намалява дозата.

Може би е така наистина. Аз го пия еднократно преди полет със самолет.

# 16
И аз мисля,че при мен ми действа веднага.

# 17
Здравейте.
Много се е писало по въпроса, но пак ще помоля за съвети - Как да се справя с натрапчивите мисли по даден проблем? Пия деанксит, но не бих казала, че ме спасява.

# 18
Посети психиатър, да ти предпише адекватно лечение.

# 19
Не искам да пия лекарства.

# 20
Не искам да пия лекарства.
Е деанксит какво е? АД+антипсихотик в едно!

# 21
  • София
Лечение се иска за натрапчивите мисли.

# 22
Лечение се иска за натрапчивите мисли.
Какво лечени? С психолог ли или друго ...?

# 23
Основно с лекарства. Като допълнение може и работа с психотерапевт.

# 24

Деанкситът ми е допълнително лекарство към друг антидепресант. Балансира ме чудесно. Има лек успокояващ ефект, тъй като съдържа флуанксол. Отдавна го приемам. Това е един много слаб антидепресант.
от колко години го пиете? Ако той е слаб,не ми се мисли за другите! Деанксит е забранен в много държави,защото съдържа антипсихотик и няма излседания при дълъг прием какво причинява. Много добре действа,но ако можете не го пийте редовно,още повече,ако си имате и друг АД

# 25
NewStartNewLif, а вие сте лекар може би?

# 26

Деанкситът ми е допълнително лекарство към друг антидепресант. Балансира ме чудесно. Има лек успокояващ ефект, тъй като съдържа флуанксол. Отдавна го приемам. Това е един много слаб антидепресант.
от колко години го пиете? Ако той е слаб,не ми се мисли за другите! Деанксит е забранен в много държави,защото съдържа антипсихотик и няма излседания при дълъг прием какво причинява. Много добре действа,но ако можете не го пийте редовно,още повече,ако си имате и друг АД
И вие ли? То като чете човек, почти всички лекарства са от лоши по лоши. Чудя се защо ги произвеждат тогава и как хората са се лекували толкова години с тях?

Общи условия

Активация на акаунт