Пазаруване от about you - тема 41

• 57 883
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Значи разглеждам обувки и то определено марки и накрая ми дава намаление на марка определена-дамски дрехи, дето не съм я поглеждала дори. Аз връзка не виждам.

# 556
  • Пловдив
Защото такава няма.

# 557
Купоните са едни и същи заложени и в 99% са безполезни. В момента имам 3 за портфейли и калъфи, 2 за MSCH COPENHAGEN, 2 за обувки с висок ток. А, да и Bershka е само и винаги за мъже.

# 558
Значи разглеждам обувки и то определено марки и накрая ми дава намаление на марка определена-дамски дрехи, дето не съм я поглеждала дори. Аз връзка не виждам.

Да. И аз не искам да ми се падат ваучери на Bershka,Only,Vero Moda и други там,но ми се падат. Явно пак не го обясних добре.

Ако разглеждам Ралф Лоурън и после врътна рулетката няма да ми се падне код за Ралф Лоурън,ще се падне нещо друго. Говоря за раздел жени и мъже.

Искаш мъжки ваучер отиваш в категория мъже и тогава връткаш рулетката и се пада код за мъже - но какъв ще е е въпрос на късмет. Искаш дамски ваучер отиваш в раздел жени и връткаш рулетката и се пада код за жени но какъв ще е е въпрос на късмет. Същото е и при поръчка. Мислех,че всеки го знае това.

Давам пример купуваш си дамски неща тениска,чанта,яке и решаваш да зарадваш мъжО с гащи да речем и отиваш в мъжките гащи и слагаш едни и решаваш да завършиш поръчката. Завършваш я и връткаш рулетката и ще се падне ваучер за мъже. Но няма да се падне специално за гащи,защото гащи сте поръчали (е може и да се падне и за бельо) но всичко е до късмет. Няма да се падне за специално за марката,която сте избрали.

Спирам да обяснявам. При мен си работи това от както я има рулетката и при жълтата преди и при синята сега. Така че знам какво говоря Simple Smile

# 559
Хора, нямате ли в момента 25% купон за всички секции на избрани артикули, че така са търсени купоните?
От вчера пак пуснаха

# 560
# 561
  • Пловдив
Аз имам от вчера.

# 562
Няма общо с какво си разглеждал, а в коя категория пазаруваш предимно - мъже или жени. Ако пазаруваш повече мъжко, естествено да се падне за мъже купон е 99.99%. Ако за жени - в женска категория. Но с това какво си разглеждал няма абсолютно нищо общо.  Но някои марки са винаги и само за мъже категория.

# 563
  • Варна
Хора, нямате ли в момента 25% купон за всички секции на избрани артикули, че така са търсени купоните?
От вчера пак пуснаха
И аз имам.

Единствените пъти когато ми се е паднал купон от рулетката за мъже е бил когато съм поръчала мъжко. Не включвам съвпадение между марки и вид артикул, а само съвпадение в пол. Затова имам същите наблюдения като vlbs.

# 564
  • Пловдив
Купоните са едни и същи заложени и в 99% са безполезни. В момента имам 3 за портфейли и калъфи, 2 за MSCH COPENHAGEN, 2 за обувки с висок ток. А, да и Bershka е само и винаги за мъже.
Същата липса в късмета и мен ме спохожда при всяко завъртане на колелото, така че напоследък даже го отказвам.
Последните ми покупки бяха на спортни якета/парки. Върнах ги до една, не защото не ми харесаха или станаха, а имаха разминаване в цветовете. В описанието пише, примерно бежово или капучино, а идва сиво. Пише зелено, а се оказва синьо. Синът ми ме успокоява, гледайки нещастния ми и изненадан вид, като натъртва, че явно мъж приготвя пратките. Ми…, писна ми!

# 565
Не какво си разглеждал. А в кой раздел си дали женско или мъжко. Примера който дадох по горе най-добре обяснява нещата. Може да сложите 10 дамски неща и последното нещо преди да завършите поръчката да е мъжко,след завършване на поръчката ще се падне ваучер за мъже. Защото след това вие продължавате да сте в мъжкия раздел. Но ако все още не сте завършили поръчката и се върнете в раздела за жени,тогава ще се падне код за жени. При рутинното въртене всеки ден важи същото. Искате мъжки ваучер,просто преди въртене на рулетката трябва да сте в мъжкия раздел.Не е нужно да разглеждате или да добавяте нещо в количката. Който има 2 профила може да пробва. Пък и на няма 2 профила всеки ден има рулетка и може да си направи опити за да разбере нещата по негов си начин и логика.

Когато поискам мъжки ваучер просто отивам раздел мъжко и тогава въртя рулетката и винаги се пада код за мъже. Никога дамски,ама НИКОГА ДО СЕГА!!!
За това си направих труда да го обясня,но няма значение. Кой разбрал разбрал,кой не здраве да е Simple Smile То така и така рядко ги ползвам тези кодове. Понякога пропускам и да въртя. Преди ми се падаха чат пат по 30% та ги използвах по често ако е в добра категория. Сега само в Премиум ако ползвам нещо,но повече от 25% нямам от много дълго време може би от началото на годината.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 10:46 от vlbs

# 566
На мен ми се падат все дамски, но за Марк, които никога не съм гледала и купувала, и то все 15 %

# 567
Някой с отзиви за тези обувки. Интересуваме дали е мека кожата и дали са удобни?

# 568
  • София
От вчера пак пуснаха

Понеже лаптопът ми е на поправка и влязох да потърся нещо от друго устройство, на което не съм логната, установих, че за нови профили е даже 30%. Ми направих профил, макар че хич не обичам да имам повече от един.

# 569
  • София
Понеже лаптопът ми е на поправка и влязох да потърся нещо от друго устройство, на което не съм логната, установих, че за нови профили е даже 30%. Ми направих профил, макар че хич не обичам да имам повече от един.
За всичко ли е или пак само за определени продукти?

За рожден ден изпратиха 35%, но за избрани неща и са съобразени с пола. Погледнах в мъжкото, но имаше само на някои тениски и маратонки, които се водят унисекс.

Общи условия

Активация на акаунт