Пазаруване от about you - тема 41

• 60 089
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
И аз имам 25 %.
Исках да поръчам очила Polaroid.
Но никакво инфо за размер,категория защита и поляризация.
Пише "едноцветни тегели"
и принт на марка,явно са разменили с някоя дреха.

# 76
Как проверявате дали продуктите са оригинални? Сега поръчах една чанта на изключително ниска цена спрямо сайта на производителя, че и произведена в Бг. Чак малко се съмнявам дали няма нещо не както трябва. За сравнение в сайта на производителя 325 евро, аз я поръчах за 110 евро.

Ако става дума за чанта на Фурла, прочетете в темата за Ансуер.

# 77
Ако се разлогнете веднага излизат 30-те %. Вероятно са за нови профили. При логване обратно със стар профил показва 25%.

Скрит текст:

# 78
  • София
Не ми е нов профила на мен нито е от скоро... Не знам на каква база ги дава.

# 79
  • София
Част от моделите на Фурла се изработват на ишлеме в България. Знам го, от близък човек.

# 80
Ако става дума за чанта на Фурла, прочетете в темата за Ансуер.
Точно от тази тема ме зачовърка Simple Smile За по-големи суми от официалния сайт или магазин вземам, ама тази е на цената на чанта в Зара или ХМ Simple Smile

# 81
Харесах едно нещо на weekend max mara, някой знае ли дали си отговарят размерите?

Според мен си отговарят, но може да проверите и съветника за размери в официалния сайт какво ще ви препоръча.

# 82
  • Пловдив
Спирам да ровя, че пак се олях...
Пуснах и този гащеризон, който отдавна следя

https://www.aboutyou.bg/p/guido-maria-kretschmer-women/gashteriz … -majella-25749587

И няколко неща на Манго...

# 83
  • гр. София

Докато видя и свършили.

# 84
Обувките ми излезнаха 82 лв. С код и имаше промоция. Много меки и удобни, естествена кожа и стелките са кожени май. Наистина, като пантофи ги чувствам. Снимах и опаковката, сертификат ли е това листче, за мен са оригинални. Много съм доволна.

ПП. Редактирах текста, че от телефона такива глупости са излезнали)))

# 85
Според мен са с обявени дефектни и от там ги пускат на "такива по-сносни цени" Не ми се иска да мисля, че не са оригинални стоки Grinning
От BS със сигурност попаднах на дефектни модели повече от 3 пъти вече........

# 86
  • Бургас
Приятелка получи реплика на маратонки, провери ги и ги върна. Но там си мисля, че по-скоро някой "добросъвестен" клиент е направил подмяната, отколкото абаучу да продават ментета.

# 87
И според мен проблемите идват от “добросъвестни” клиенти основно. За Фурла знам, че шият до Пловдив, дори в магазина на Зарена ги предлагат “под тезгяха”. Ако не бъркам и Зарена се шият по сходен калъп ако не е и в същите фабрики.

# 88
  • София
А дали няма как да се купят директно от фабриките? Някой дали не знае?

# 89
  • Варна
Харесах едно нещо на weekend max mara, някой знае ли дали си отговарят размерите?

Според мен си отговарят, но може да проверите и съветника за размери в официалния сайт какво ще ви препоръча.
Да. При мен изненади няма.

Общи условия

Активация на акаунт