Къде да срещна?

• 12 667
  • 379
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Всъщност, и аз, и много жени около мен (приятелки, колежки) покриваме голяма част от изискванията - хайде, да кажем, аз пуша, ваксинирана съм, обичам да се гримирам, да си боядисвам косата, суетна съм, но съм убедена, че има много жени, които отговарят на всички изисквания. Отделно, някои от точките са неясни - какво означава да не е обсебена по социалните мрежи - да няма такива, да не ги ползва често,  да не прекарва време в тях в присъствието на автора; "без маниакалности на тема красота" - какво ще рече това - без корекции, без грим и боя за коса, само спирала и руж или нещо друго?
Всяка жена ще каже, че е емоционално зряла и осъзната - погледнете някое случайно риалити предаване и ще видите, че и 20-годишните казват колко емоционално зрели и интелигентни са (дали е така е друг въпрос). Но емоционалната зрялост е нещо, което трудно се вижда в началото на връзката, особено когато и двамата се стараете да се представите в хубава светлина за човекът отсреща. На хартия всеки ще каже, че е такъв, но истинската същност се вижда в хода на отношенията.
Както и много други дами казаха по-напред, хубаво е авторът да има изисквания, но е трудно само на хартия да се избира партньор. Аз също като авторът не се определям като влюбчив човек и допреди десетина години имах много строг списък - и в един момент срещнах човекът, който да покрива всички точки (някои сходни с тези на автора на темата, между другото - да е моногамен, да иска да има семейство, да държи на семейството, да няма кой знае какви пороци, да не е агресивен, емоциоонално интелигентен) . И с този прекрасен на хартия човек (не го казвам иронично, човекът имаше много хубави качества) имахме 0 химия, нямахме кой знае колко общи интереси или теми на разговор (въпреки висшето образование, което и двамата имаме), емоционално не си паснахме  и естествено, след недълго време, се раделихме. Списъците и изискванията са хубаво нещо, но в отношенията рядко нещата са по калъп (или списък), а е много важно да има привличане, което уви, не се контролира от точките в списъка. Все пак, пожелавам на автора успех в търсенето, но мисля, че ако излезе малко от тези точки, ще може сравнително лесно да намери жена, с която да си пасне.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 18:26 от Раче Oсмокраче

# 226
  • Vienna
Не се е родил мъжът, който ще ми определя колко и как да се гримирам АЗ и който да ми разрешава или не с кого какво да споделям или какви да са ми приятелите. Ох, аз май на нито едно изискване не отговарям (освен няколкото висши образования).

# 227
Не се е родил мъжът, който ще ми определя колко и как да се гримирам АЗ и който да ми разрешава или не с кого какво да споделям или какви да са ми приятелите. Ох, аз май на нито едно изискване не отговарям (освен няколкото висши образования).

👍🏻
Образованият човек не може да се върне назад.

# 228
А откъм  религия виждания, предпочитания? Да сложим още една точка в списъка.

# 229
Ох, аз май на нито едно изискване не отговарям (освен няколкото висши образования).
Повече от две висше образования е минус.
"Не знай какво иска..."

# 230
  • София

Не, ама ако обичаш да се гримираш и те хареса мъж, който обича гримирани жени, всичко ще е точно, нали? Обратното също важи. Всеки си има предпочитания и се привлича според тях, дори да не го осъзнава. Да не би да е по-добре да се събереш с някой, който не ти се кефи на сума неща, и съзнателно или подсъзнателно ще се опитва да ги промени?

# 231

Защо така го възприемаш? Joy

Ако напиша, че търся атлетичен мъж с плочки на корема, няма да очаквам някой, дето е 300 кила, специално да влезе във форма заради мене. Авторът сигурно също не очаква да дава съвети за гримиране и обличане, а търси някоя, която си съществува, и си е с оптималното количество грим и стил на обличане и без това.

# 232
А, още ли се коментира автора? Темата не е ли "жени се хвалят на база един списък"?

# 233
  • Out of the Mix
Горджъс,
Мне, фали се, както и десетки други минали и заминали вече.

Епа, и ние се фалиме. Joy

Чеки, че щях да напиша галиме, вместо фалиме, така де галиме се цел ден, чак се изтъркахме. Joy

Утре ще се регенерира. Laughing

Относно дипломите и тапиите, има хора само със средно много напред с материала и изключително природно интелигентни. Да не се бърка това с академичните постижения.

Познавам една знае перфектно 3 езика, и още 2 на прилично ниво. Удават й се, учила, обиколила половин Европа и част от Азия.

Тази жена без работа никога няма да остане.

# 234
  • Пловдив
Есе !

# 235
Чей и язе да се чекна 😆
Мисля,че.автора е преподавател или нещо подобно. Не знам какво очаква от темата,ама знам,че няма да му се получи 😉.
Тя ,любовта, идва с гръм и трясък,и променя точки и критерии,човек допуска толеранси и се примирява с недостатъци. После идва НеМоженето да живееш без обекта на чувствата си,идва мисленето добре ли е,не е ли?Идва тревогата,ако нямаш новини от него,идва грижата да е добре.
Идва и усещането,че някъде има човек,точно толкова точен,колкото теб!И няма значение степента на образование и размера на дрехите. Има.значение дали заспиваш с мисълта за него,и дали можете да си довършвате изреченията😉
Та така стоят нещата,общо взето!

# 236
Chat GPT си търси жена......по- добре надуваема.

# 237
  • Out of the Mix
Епа, поне половината от жените по улиците са с някакви корекции, минимум джуки, цици и някакви пластики, то, като надуваема, ама с претенции по логиката на Revalion. Smile

# 238
Вие явно нямате изиксвания и критерии повечето от вас , който падне- първия срещнат на улицата и айде хахахах. Аз също имам претенции и някакви критерии, което мисля че е напълно нормално става ли въпрос за семейство и сериозна връзка. Лошото е когато се хванеш с някого да създавате ,да градите и се опиташ да го промениш според твоите си харесвания.Според мен не е лошо човек да знае какво търси и иска. Ясно е че неможе напълно да е всичко , но поне да се доближава до това и да се придържа към тези си критерии и изиксвания

# 239
  • Наблизо
Наистина,авторът със списъка,имаш ли приятели? Ама близки,с които излизаш?Те обвързани ли са,ако съществуват?

Не става въпрос да нямаш изисквания,а да опознаеш човека,да имаш химия и тн преди да опънеш списъка и да си готов на компромиси.Мен като жена,ме плаши тази ригидност и си представям някакъв откачалник с глави в хладилника.На “”прегрешили”.

Общи условия

Активация на акаунт