Къде да срещна?

• 12 657
  • 379
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
  Изчетох всичко дотук. Посмях се, позамислих се, та само да спомена , че и аз отговарям на изискванията, само без №1.

# 286
  • София
Да погледнем от друг ъгъл.

Авторът покрива ли вашите критерии?

# 287
Виж сега имай си изискванията за днк, но ако жена ти поиска здравното досие на семейството ти не се учудвай. Също така може да бъдеш отрязан и на база външни белези, твърде нисък, рядка коса и тн., ще развалиш гените на детето.
Виждала съм подобен пост от мъж, но там човека беше описал и той какво предлага.

# 288
Олее, да не била ваксинирана... Rolling Eyes
Направо като дявол от тамян бих бягала от такива промити мозъци.
Не търся мъж, но имам дъщеря на възраст за омъжване и ако някой не я иска, защото е ваксинирана, направо ще го пратя на психопреглед.

Нали последно се оказа, че на гените влияят тия ваксини и то в огромна степен, не малка.
Та е задълбал човека в тази сфера, изприщил се е от четене и не ще ваксинирана булка.

# 289
  • София
Късогледство, криви зъби...
Имаше един филм навремето "Гатака", в който се подбираха за размножаване само съвършените генетично.

# 290
Късогледство, криви зъби...
Имаше един филм навремето "Гатака", в който се подбираха за размножаване само съвършените генетично.

Представи си мацката да има един куп генетични заболявания, за които да не му каже.
Ковид ваксината ще му бъде най-малкият проблем.
Пък той си мисли, че прецакал системата, като си взел "неваксинирана" срещу ковид
Хахаха!

# 291
  • София
Или пък той самият да носи нещо, за което не подозира...

# 292
  • Somewhere far away
Всеки си има по нещо генетично. По тая логика вместо да правим списъци с изисквания е може би по добре да приемем че или ще сме сами, или ще харесаме някои въпреки кривите му зъби и ваксините и прочие глупости. Всички си имаме кусури и генетични и други, никой не е перфектен.

# 293
  • Paris, France
Представи си мацката да има един куп генетични заболявания, за които да не му каже.
Ще си направят медицински ДНК тестове и двамата. Така ще разберат какви гени, предразполагаща към болести имат и двамата, защото някои са безобидни ако човекът има едно копие, а смъртоносни ако наследи две копия, по едно от всеки родител..

Мацка, която има "един куп генетични заболявания" той едва ли ще погледне два пъти. То с чувал лоши гени може и да не доживее срещата мацката. 🤣

# 294
Значи автора освен за ковид ще му трябава и някакво генетично изследване.
Това обаче в началото на връзката.
Да не стане 2 години цуни муни, да мислят сватба и бебета  и после я дай тук да спретнем генетично проучване.
И аааа, ти не ставаш,носиш туй и онуй, пък аз гледай къв съм мега съвършен.
Айде пътувай.
Та в началото трябва.

# 295
Да не стане 2 години цуни муни, да мислят сватба и бебета  и после я дай тук да спретнем генетично проучване.
Айде пътувай.
Та в началото трябва.

Не му давайте още идеи моля ви!

# 296
Сещам се за случай от Азия, да кажем Тайланд, където правят естетични операции като прически. Оженил се един за перфектно, красиво момиче, народили им се дечица, обаче с порастването, все повече приличали на ... абе не били прекалено красиви, колкото очаквал мъжът, женейки се за перфектните гени. Та като видял и снимкита ѝ преди операциите, ами съди я чак ...

# 297

Да не стане 2 години цуни муни, да мислят сватба и бебета  и после я дай тук да спретнем генетично проучване.
Айде пътувай.
Та в началото трябва.

Nevena Virolan ще насочи автора към 10-ти критерий за генетични изследвания...

Невенче, списъкът на автора и без това е  дълъг и труден за четене.
Не мъчи тази и без това изтерзана душа...

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 18:43 от Valerie R

# 298
  • София
Като да се бият за генетичния му материал, та пита майките, ако някоя си е търсила булка, да му рече къде :lol

# 299
Темата е много забавна и не бих искала да я заключат поради факта, че не е полезна, затова давам някои идеи на автора къде да търси жени с подобен профил:
1. Университети - голяма част от университетските преподаватели да отговаря на тези качества.
2. Читателски клубове - в много градове има подобни читателски клубове с регулярни срещи.
3. Офиси на банки и големи международни корпорации. Да провери в кои заведения ходят да обядват служители от такива офиси и да дебне там по обяд.
4. Да си измисли някакъв казус, за който му трябват адвокатски услуги и да посети кантори, за да заговори служителки, които му се сторят, че отговарят на условията му за начина на обличане и поддържаност. Може пък да му излезе някъде късмета.
5. Някой беше споменал по-горе - църква. Защо не? В някои енории след неделната литургия, хората ходят на кафе и разговарят на разни философски и духовни теми. Обикновено по-интелигентната част от посетителите на църкавата се включват в такива дискусии.
6. Подобно на точка 4, но този път да е някакъв здравословен проблем. Биографиите на повечето лекари са публични и може да си избере десетки отговарящи на изискването му по възраст и да си измисли поводи да ги посещава за консултации. Повечето млади лекарки отговарят на изискванията му. Дори има и такива, които са против ковид-ваксината.
Ако се сетя за още, ще допълвам.

Общи условия

Активация на акаунт