Къде да срещна?

• 12 613
  • 379
  •   1
Отговори
# 315
  • Somewhere beyond the moon and stars
Може пък авторът да си намери дама, с която да са на една вълна. Даже му го пожелавам.

Къде? Споменаха се различни места, аз добавям професионални сбирки, семинари и класиката - танци. С най-голяма успеваемост, според моите наблюдения - в интернет, разбира се.

Макар че често теорията отстъпва пред практиката и чистото, истинско желание да видиш любовта си отразена и умножена в очите на дете.

# 316
Автора пита "къде да я срещне", а не коя от вас ми покрива критериите.

В тоя форум въпрос от мъж къде да намеря еди каква си винаги е в смисъл има ли я сред вас.

# 317
  • Somewhere beyond the moon and stars
Това е ясно, но след изписани 22 стр. - с по-малко думи щеше да е по-успешно.

# 318
Автора пита "къде да я срещне", а не коя от вас ми покрива критериите.

В тоя форум въпрос от мъж къде да намеря еди каква си винаги е в смисъл има ли я сред вас.

Един от критериите му беше жената да няма други деца.
Във форум за майки жените без деца са значително по-малък таргет пък и вероятно са омъжени/обвързани (пак греда).

# 319
  • София
Интернет, фейсбук, сайтове за запознанства (такива, които са с платен абонамент и са проверени).
П.С. За мъж на 30 години имаш твърде много изисквания ми се струва. Ако не си готов на компромиси още дълго време ще си поседиш сам.

Виждал съм по-дълги списъци на 30-годишни дами - щом те могат, и той може. И докато сме на тема списъци с изисквания:

# 320
Никой не му е забранил да има критерии и изисквания.
Нека си ги има, ама като са меко казано странни да не се чуди защо е сам.
А жените между другото са далеч по толерантни и биха направили компромиси с доста неща - особено след определена възраст и особено ако искат деца.
Това тенденциозно клипче не отговаря на истината.

# 321
С този списък, никъде няма да я срещнеш. Дали пък ти не отговаряш на някои точки от женските списъци? Ако толкова си убав, читав и добър любовник, защо си сам или по-скоро в Бг мама?

# 322
  • Paris, France
Значи ако бъдещата ти избраница има някакви генетични заболявания (а то почти всеки има) ще я зарежеш? Дори и да е бременна?
Имаш спешна нужда от помощ пич.
Заболяванията, предизвикани от гените на човека имат симптоми и в повечето случаи ще са открити като се срещнат. Ако са тежко инвалидизиращи, вероятно самата жена няма да иска да има деца, че даже и партньор.

Няма лошо да си направят медицински генетични тестове преди да тръгват да правят деца. Има много генетични мутации, които ако се знаят от ранна възраст е добре за самият човек, който е носител. Примерно, фолатните мутации се свързват с ранни инфаркти, инсулти, тромбози, видове рак, диабет, анемия, шизофрения и сигурно още 1000 болести. Жените, които са носителки, могат да родят леко или силно увредено дете със спина бифида, изкривяване на стъпалата и други вродени дефекти. Ако разберат за тези мутации, могат лесно да предотвратят всичко това с редовен прием на метилфолат, Б12, избягване на фолиева киселина. Каква форма и от кой витамин да приемат зависи от метилационните им гени. Няма нужда да се разделят с партньор. За съжаление много жени откриват какво им има чак като родят увредено дете или след множество спонтанни аборти. Мисля, че до десетилетие въпросните тестове ще станат рутинни, поне по желание.

Той не казва, че само тя трябва да си ги прави. Хубаво е, че се замисля за тези неща.

Ако толкова си убав, читав и добър любовник, защо си сам или по-скоро в Бг мама?
Още в първия пост пита къде да срещне жена, която отговаря на типажа, който той търси. Не разбирам защо трябва да го боклучим. Милиони красиви и прекрасни хора са сами в някакъв момент. През 20те ми години бях повечето време сама. Живеех на място, където мъжете, които са мой тип физически, езиково и културно не бяха много като % или брой.

А дали отговаря на всичко в женските километрични списъци решава жената, с която се среща. Няма смисъл да се поставяме в нейните обувки.

# 323
Скрит текст:
Заболяванията, предизвикани от гените на човека имат симптоми и в повечето случаи ще са открити като се срещнат. Ако са тежко инвалидизиращи, вероятно самата жена няма да иска да има деца, че даже и партньор.

Няма лошо да си направят медицински генетични тестове преди да тръгват да правят деца. Има много генетични мутации, които ако се знаят от ранна възраст е добре за самият човек, който е носител. Примерно, фолатните мутации се свързват с ранни инфаркти, инсулти, тромбози, видове рак, диабет, анемия, шизофрения и сигурно още 1000 болести. Жените, които са носителки, могат да родят леко или силно увредено дете със спина бифида, изкривяване на стъпалата и други вродени дефекти. Ако разберат за тези мутации, могат лесно да предотвратят всичко това с редовен прием на метилфолат, Б12, избягване на фолиева киселина. Каква форма и от кой витамин да приемат зависи от метилационните им гени. Няма нужда да се разделят с партньор. За съжаление много жени откриват какво им има чак като родят увредено дете или след множество спонтанни аборти. Мисля, че до десетилетие въпросните тестове ще станат рутинни, поне по желание.

Той не казва, че само тя трябва да си ги прави. Хубаво е, че се замисля за тези неща.

Ако толкова си убав, читав и добър любовник, защо си сам или по-скоро в Бг мама?
Още в първия пост пита къде да срещне жена, която отговаря на типажа, който той търси. Не разбирам защо трябва да го боклучим. Милиони красиви и прекрасни хора са сами в някакъв момент. През 20те ми години бях повечето време сама. Живеех на място, където мъжете, които са мой тип физически, езиково и културно не бяха много като % или брой.
А дали отговаря на всичко в женските километрични списъци решава жената, с която се среща. Няма смисъл да се поставяме в нейните обувки.

Бе няма смисъл, ама що пък да не се пробвате?
Сестрите на Пепеляшка бая са напъвали да пробват и те (нейната) стъклената пантофка.

# 324
Цитат
Сетих се! Да не си привърженик на идеята за чиста раса?
Не съм, но като самостоятелна биологична единица имам пълното право да търся най-добрите възможности за себе си и бъдещото си/ни поколение.
Но ако не се получи - няма да е трагедия, понеже по-голяма такава би била, ако се оставят някои неща на случайността.
Предполагам, че вие вече сте си направили всички изследвания. Дано сте добре. Остава само и приятелката да намерите.
Имаше случай преди години. Преди да предложи брак, бъдещият съпруг накара приятелката си да премине през доста прегледи. Това беше по препоръка на майка му. Да, но се оказа, че той има проблем.

# 325
Хубаво е че се замисля за много неща, но не знам как ще привлече жена толкова роботизирано. Дори приказките как бременността при него не минава да бъде оставена на случайността, не звучат грижовно, а плашещо и роботизирано. Повечето жени, които не са отчаяни за дете и искат само това, ще избягат.

# 326
От всичко прочетено само се надявам такива като автора да не ги срещам..натовари ме многословието му дори писмено. Не е случайно, че е сам.

Бейби, ако си учил биология и знаеш що е то ДНК, ще знаеш, че малко неща могат да ѝ влияят.. Не че по телевизията не вървеше дълго време реклама за някакъв шампоан, който променял ДНК структурата на косъма..😀 ти от там ли видя?
Лоша новина: с ДНК за многословие, досада, безумни очаквания и изисквания човек се ражда и не подлежи на модификация.

A другите али-бали за контрола и как не може една бременност да се остави на произвола на съдбата направо ме забиха още повече. Какви генетични изследвания бе пич?? Я ми кажи: намираш потенциално някоя бяла птица, която въпреки всичко, което всички тук ти говорим, но ти не искаш да разбереш, се хваща с теб. И ти какво?! Идва време за планиране на дете и я хващаш за ръчичка, защото разбира се ти контролираш всичко и хоп...за изследвания? И кое точно ще пуснеш? Кой ген те вълнува? Пълен пакет да и разчетеш ДНК-то ли ще направиш??

Понеже много хора говорят за това ДНК все едно разбират и правят някакви тъпи изказвания, ще се опитам да ти обясня: когато две ДНК-та се съберат, ако ще да са на най-чистите раси, на най-здравите хора.. са все едно смесваш змии в торба. Бъркаш и се надяваш да извадиш най-малката (това е принципно за брака ама вАжи и тука). Никога не знаеш как ще се комбинират гените. Никога не можеш да имаш гаранция. Както се казва: шит happens. В живота като цяло гаранции няма.

Като човек, минал през месомелачката на репродуктивните клиники и също така осиновил дете (о, небеса, с неизяснени гени....) тесногръдието ти ме побърква!!!!! Има толкова неща, които не са баш така, както мислиш. 2 и 2 не винаги е 4. И в живота, и в любовта.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 09:35 от beach_please

# 327
  • Out of the Mix
Критерии, ок, всеки осъзнат човек има, и трябва да има.

Но всичко това, поднесено така от добър ден, било от мъж или жена, е повече от дразнещо.

Дори Невена, която е как да кажа, много трудно намерила своето, щото и аз съм така, и не е до "претенции", го караме много по-лежерно и ни вълнува човекът изцяло с добродетелите си.

Лексиконът и въпросчетата, "критериите" не се изтипосват, а всичко се коментира в процеса на опознаване, който включва абсолютно всичко от самото начало - комуникация, смях, вършеене, пътувания, секс.

Като мине малко време, тогава решавате ставате ли един за друг, не априори.

Естествено допуска се, че сте се харесали в началото и има химия, иначе няма смисъл.

# 328
Хубаво е че се замисля за много неща, но не знам как ще привлече жена толкова роботизирано. Дори приказките как бременността при него не минава да бъде оставена на случайността, не звучат грижовно, а плашещо и роботизирано. Повечето жени, които не са отчаяни за дете и искат само това, ще избягат.
Аз май от това се потресох най-вече, не толкова от липсата на ваксина. Представих си как бъдещата му жена забременява и той контролира всяка част от бременността й - от това колко кг да качва на месец, през избор на лекар до начина на раждане. Брррр.

# 329
Да, аз също, ще бъде голям стрес за нея, да не би да изяде нещо, което той не смята за правилно, докато е бременна. Ама ха! Не може да бъде оставено на случайността. Голям контрол ...а за начина на раждане мъжът няма думата. Но да не отварям тема. Това не е грижа, а контрол по много натоварващ начин за бъдещата жена.

Общи условия

Активация на акаунт