🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 21 896
  • 389
  •   1
Отговори
# 90
До колкото знам май ще влиза в класацията само световна музика . За българската  ще бъде в темата за "Българските филми и сериали" . Иначе и аз бях предложила за " Гунди " и " Осъдени души"  . " Живи легенди " също има хубав саунтрак . Не харесвам Орлин Павлов кой знае колко много нито като певец нито като актьор . Но песента от филма е доста хубава . https://youtu.be/yXA-wCgHwFc?si=uRoBtF53uyYarFv4 Но искам и да добавя и нещо от "Мистър и Мисис Смит " . Анджелина и Брад имаха хубава химия на екран . А тази песен е толкова култова и колкото и самият филм .

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 14:42 от Жасмина 94

# 91
Давам положителен отзив за "Материалисти". Филмът е страхотен и пресъздава съвсем реално пазара на връзки. Единственият му минус е, че завърши с Хепи енд, но явно в щатите това продава.
Впечатлих се в щатите колко хора има между 39 и 48 години, които са без деца и търсят партньор тепърва да се женят. Тук в тази възрастова категория са предимно разведени с деца.
На моя позната, детето е адвокат в Лондон, и тъй като му е много тежко и трудно, я питахме няма ли приятелка, някой с когото да сподели. Тя каза: - а, те там се женят след 50.
Говоря за високообразовани хора с кариера и по 16 часа работен ден. Та този филм го потвърждава, богатите ергени се женят след 50, когато станат финансово стабилни.
Признавам си, че си плюх в пазвата, че единият ми син е висок, надявам се и другият да е поне толкова висок, колкото брат си. Защото това е сред основните изисквания на жените.

# 92
В новия спиноф на 90 дни до сватбата (В търсене на любовта), хората са между 30 и 39 и се държат като тинейджъри. Един 38 годишен се шокира, че една от жените има две деца, все едно че има нещо странно...
Така че вероятно наистина има много такива хора, а не е само сценарий.

# 93
  • Галифрей
Гледах  от скука “ Метариалисти” (2025)

https://www.imdb.com/title/tt30253473/

Не е лош има хубово послание. Такъв филм да гледане като вие е скучно в дъждовните дни.  Преди не съм гледала Дакота  Джоксън не усетих никакви емоции в нея тя си седеше една и съща,но пък има хубав глас като за ASMR видеа. Не ми се вижда кой знае каква актриса.
Луси е сватовница и попада  без да иска в любовен триъгълник между Педро Паскал и Крис Евънс. Познайте кой избира накрая?
Та посланието на филма е когато хората си търсят половинка не трябва да го гледат като един голям пазар на търсене и предлагане. Метералните неща не са важни. Дори ако намерите “ добрият улов” точно в десетка като персонажа на Педро Паскал. Красив,богат,добър и тн. Вие трябва да сте снего не заради сигурност и пари, а заради любов. Нещо такова 😁

Често не харесах персонажа на Крис Евънс 😂  Аз не го харесвам и по принцип.

# 94
Дакота за мен също не е кой знае каква актриса. Точно  нейната игра в " 50 нюанса " ми беше адски дразнеща . Безизразна и адски флегматична . Ако беше някоя друга актриса според мен филмът нямаше да е толкова зле . Ето и за това не харесах толкова филма и поредицата като цяло заради нейната игра.

# 95
  • Галифрей
Седи една и съща като изкуствена. Как не се отпусна  за момент? Сякаш безпокойствие има. Аз го гледах заради Педро той беше страхотен 😏❤😍 изнесе филма на гърба си.

# 96
Седи една и съща като изкуствена. Как не се отпусна  за момент? Сякаш безпокойствие има. Аз го гледах заради Педро той беше страхотен 😏❤😍 изнесе филма на гърба си.
Не се и съмнявам в Педро Паскал. Той е страхотен . Дакота си е такава явно във всички филми . Гледала съм и интервюта и там е десет пъти по отпусната и разчупена . Тя е същият случай като нашият Наум Шопов. Дете е на легенди ( Мелани Грифит и е майка , а Типи Хедрън и е баба ) , но за актриса талант доста и липсва.  Явно професията актьорската не е за всеки .

# 97
  • Галифрей
Страхотен е дааам и харизматичен. Човека си има опит и талант ❤

Няма значение от кое семейство си ако нямаш талант не ти е това професията.

# 98
  • Бургас
И на мен ми е една такава препарирана и неестествена Дакота, ама от от край време сред актьорите се пробива с външност и др. качества, а не талант, то във филмите за нюансите, по-скоро са търсили подходяща физика за голите сцени и приятно лице, а не някакви актьорски умения, аз за други нейни филми не се сещам

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 14:47 от bur02

# 99
На мен ми е много гнусен и стар Педро. Особено откакто видях как опипва бременната си колежка от Ф4, защото имал нужда от близост Rolling Eyes
На външен вид никога не съм го харесвала, аз харесвам красиви хора. Първоначално ми беше симпатичен заради Мандалорецът - харесвах персонажа, не него. Но откакто разбрах какво представлява, не мога да го гледам в нищо.
Може да потърся интервюта с Дакота, само за да видя дали опипва и нея, или безпокойството му не се простира до там.

# 100
Педро и на мен ми беше гнусен, а Дакота прекрасна. Беднякът дето избра обаче ми се виждаше по-лош избор, даже от Педро. За пореден път се убеждавам, че всеки възприема живота различно и никога не бива да страдаме, че някой не ни харесва ( това се отнася за реалния живот). Едни и същи филми и пиеси, едни и същи актьори, а толкова различни възприятия. До този извод стигнах, откакто списвам в темата за театъра и тук. Явно хората сме ужасно различни.

# 101
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ама моля ви се, има все още хора, които не сме го гледали филма не го разкривайте целия сюжет, ужасно е това.

# 102
Или ако ще разкривате даден филм го правете в скрит текст . И аз доста се дразня когато някой тръгва да обяснява с пълни подробности какво ще стане във филм който искам да гледам а още не съм . На мен Педро ми е симпатичен. Намирам го за привлекателен мъж и доста добър актьор.

# 103
Извинявам се, че разкрих съдържанието, но филмът си заслужава да се гледа, не толкова заради тривиалната история на главната героиня, колко за кратките истории на останалите персонажи, които са много по-реалистично пресъздадени.
Колкото до Педро, той за мен не е чувал, но и аз за него чувам и го виждам за първи път. Не знаех, че е световноизвестен. Рядко ходя на кино, предпочитам театъра, не чета ревюта и не знаех за съществуването му. Така, че реално сме квит, нито той ме знае, нито аз него. Това последното в кръга на шегата.

# 104
  • София
https://www.instagram.com/tv/Cb8Lr2qADxj/?utm_source=ig_embed&ut … _campaign=loading

Мария Бакалова е снимала с Педро Паскал

от тази статия е
Педро Паскал няма номинация за "Оскар"
Но толкова много се зарадва на Мария Бакалова и как я прегърна.
Имам чувството, че той повече се зарадва от нея.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 10:07 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт