Магистратура

• 417
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, кандидатствам тази година и се чудя коя от тези две магистърски специалности да запиша. Завършила съм филология с чужд език. Първоначално исках Международни отношения, но напоследък се замислям и за Връзки с обществеността  и Реклама и публична комуникация. Какво е вашето мнение, имате ли преки впечатления, какви са възможностите за развитие и с коя ще се реализирам по-лесно след време?

# 1
  • София
Аз съм с магистратура Реклама и публична комуникация - ако ти е интересно и искаш да работиш в тази сфера, ще ти е супер полезно да го запишеш. Там ти пречупват начина на мислене, както и ти помагат да се научиш да си търсиш правилната и нужната информация, разглеждате интересни казуси. Накрая имаш разработка на дипломна работа.

Много зависи как искаш да се развиваш професионално и какво ти носи удовлетворение, това е най-важното. Виж си плюсовете и минусите и вземи решение.

Успех

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 16:43 от Stoyanova.A

# 2
Здравейте,

Какво ви е мнението за магистърска програма Връзки с обществеността?

# 3
  • Melmak
Зависи къде, какво искаш да правиш, защо точно тази магистратура. Лошо ми е мнението за ФЖМК и ПР, особено магистратурите, казвам го, като възпитаничка на въпросния факултет.

# 4
Търся препоръки за магистърски специалности в Софийски университет, свързани с управление, комуникация или икономика

# 5
  • София
А какво искаш да работиш всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт