КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 56 839
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Йоанна в този епизод не постъпи правилно.Нито с защитата си към Даниела нито с това обръщение към Божидара.
Защитава жената заради ,която Мартин я отпрати вкъщи пред цяла България.

В крайна сметка си седнала на масата на която всички могат да седнат и да си приказват. Ако искаш да контактуваш и общуваш само с дадени хора отиваш и се делиш на двора примерно,а не когато някой изкаже мнение да се фръцкаш с думите аз с теб ве искам да говоря..Да ама има и други хора в тази стая не си само ти.

# 616
Ако Йоанна ѝ е казала,че не иска да комуникира с нея,тя защо се бута? Имала си мнение Божидара,изказвала си го,ами като не се усещаш,такъв отговор ще получаваш,особено като си била предупредена.
Божидара почна с глупостите към Йоанна още от началото,нормално такова отношение да получава отсреща,НЕ защита.
П.п.Ето ,сега Йоанна ѝ каза,че не я харесва ,открито,дано да е разбрала поне от вторият път.

На Грозденка наговаряниците преди формата крайно не ги одобрявам,не е честна игра!Даже смятам,че е нагла говорейки по тази тема,ревейки и очаквайки,че те ще я спасяват,въпреки голямата ѝ уста.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 11:59 от Морана

# 617
Ето започнаха коалициите… закъсняха.
В миналия сезон започнаха още от третия епизод. 😆

# 618
Не съм съгласна с Йоана относно Даниела, но разбирам позицията ѝ. Мисля, че донякъде се идентифицира с Даниела - имала е нещо с Мартин и в един момент той не я защитава и се обръща срещу нея. Явно Мартин има супер силата да обединява в неприязънта към себе си жени, които принципно не се харесват.
Божидара, този прекрасен човек, някак пак в конфликт. Иначе в Грозденка бил проблемът, ама откакто я няма Грозденка успя с 2-ма участника да се скара.

# 619
Не разбирам защо не са им сложили легла с повдигащ механизъм. Куфарите им стоят до леглата отворени, дрехи разхвърлени навсякъде

Те май наистина само за с*кс говорят. Диманчето ще се окаже права 🤣

Гроздето и Яница имат подкаст - Gypsy Queens Podcast, започва от 12.09

# 620
Просто Денислава сега гледа как да привлече внимание. 🙄 Била яла много “шамари” и затова станала студена. Хем не съм изгледала всички епизоди - направо нямам думи каква интригантка е тази жена. Ужасна!

InnocentImpSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 621
Очаквано за мен Дари спечели дуела срещу Грозденка, защото беше по-мотивирана.
Остава ми загадка обаче дали Грозденка не и пусна нарочно. Не знам. Имаше цели 11 опита повече, това е много. Но пък и такива игри със стрелба са и до голяма доза шанс.
Този жест обаче с пръстите към Влади все едно са и платили хонорар и че няма страшно ще я ‘’вардят’’ е на път да и изиграе лоша шега, защото Влади е разочарован, че тя не му е споделила. Той всячески я пазеше и дори настрои част от хората в Къщата срещу себе си заради нея, а тя едва ли е над нещата и ‘’Споко, брат, имам гръб’’ Не знам, мога и да бъркам, ама аз така тълкувам нещата.
Дано си оправят отношенията, защото се разбра, че се познават от години и че дори са семейни приятели.

На словесния ‘батъл’ напълно заслужена победа за Биляниш. Тя си е рап гангстерче отвсякъде и го доказа.
Учудващо за мен но Божана буквално разсипа Памеца.
Влади трябваше да спечели срещу Веско. Нападките на Веско бяха твърде лични и груби.
Как Виктор стигна финал също ми е странно. Много го тикат това момче, но фикуса в стаята е по-интересен от него. Незаслужен финал.
Освен Биляна ми харесаха Влади, Божана и Алпер.
Най-зле беше Краси Джунов.
Но все тая, тази игра няма никаква тежест за мен. Просто коментирам, защото то няма друго.

Много ще ми е любопитен следващият съвет и дали ще се обърнат срещу Влади. Все ми се струва, че жените го харесват, а мъжете ги е шубе от него и трудно ще излязат на открит конфликт срещу него. А и Влади е много опасен в индивидуалните битки.

Дизи,
За Мартин говореше Денислава. Няма за кой друг.
А Виктор пак се изложи. Абе човек застани си на една позиция и си я отстоявай. Какво всеки път хъката-мъката и чупи китки.

Алпер заекваше от неудобство, че говори глупости, а и се повтаряше. Нали тази битка беше за креативност и увереност. Дени го смачка.

# 622
Ако учаснитците бяха животни:
Алпер - плъх
Денислава  - котка
Васил - заек
Виkтор - хамстер
Грозденка - кукумявка
Дари - маймуна
Влади - пантера
Паметца - бухал
Лина - косатка
Йоана - хамелeон
Краси - кон
Димана - язовец
Божана - паун
Биляна  - лъв
Веселин - змия
Даниела - гълъб
Илиян - миеща мечка

# 623
Коцето от предния сезон с ново видео, озаглавено "Кой е спал с Биляниш?". Коментират заедно с Ева и Стела от първия сезон.

# 624
Денислава не може да забрави Мартин елвиса, все си намира повод да го спомене и да се изтъкне. Изключително безинтересен персонаж е. Ходи на където духа вятърът и след това се изкарва стратег. Така всеки може да е стратег. 🤔  Яд я е много за Мартин и си личи със всеки следващ епизод. Още от ден 1 без Йоана или Виктор нещо да са споменали за него тя си намира повод да говори за елвиса. И върхът беше сценката от края на епизода в понеделник. Голяма драма, голямо чудо.

Божидара/Дарина/Дари е за психиатър.

Биляниш е адски надменна и се има за най-голямата звезда 😁😁😁 прекалено надценена е, изпъква само с арогантност и negative vibe.

За Виктор си знаем, нищо мъжко няма в него.

Лина е готина мацка, но и тя е за психиатър.

Гроздето колкото не я харесвам, толкова права ще се окаже за доста неща.

ЙОАНА Е НАЙ-АДЕКВАТНИЯТ УЧАСТНИК! 🥹❤Много я харесвам. Толкова младо, осъзнато, възпитано, уравновесено момиче рядко се среща в днешно време.

# 625
Йоана е възпитана, уравновесена, с добър речник и т.н., но цялата тази меркантилност и разсъждения на държанка я принизяват доста в очите на част от зрителите.  Нали следите част от разговорите й с другите и чувате как мъжът трябва да я издържа, тя да не работи. Тя да го играе с професия "аз съм хубава", мъжът плаща всичко. И докога така? До 50+ когато стане маман?

# 626
Докато в обществото жените трябва да правим 600 неща и накрая пак получаваме по-малко пари от мъжете за една и съща професия.

# 627
Йоана е казвала в разговори, че жената също трябва да работи и да има свой източник на доходи.
Според мен тя защитава Даниела за това, че ѝ се нахвърлиха вкупом да я нападат всички и да ѝ се подиграват, а не заради енергийно валидиращите ѝ схеми.

# 628
накрая пак получаваме по-малко пари от мъжете за една и съща професия.
E ако мъжът плаща всичко, какъв е проблемът? И вчера гледах малко от "Преди обед", Жени Калканджиева и Венета Райкова си говореха, и двете категорични "аз в ресторант не плащам, това е задача на мъжа".

А това, че жените получават по-малко за една и съща професия е доста общо казано и далеч не важи за всички и навсякъде. Там, където работя, жените и мъжете получават една и съща сума за една и съща длъжност. Разликата е в самите длъжности и съответно изкачването в йерархията и отговорностите, не се дели на полов признак.
Йоана е казвала в разговори, че жената също трябва да работи и да има свой източник на доходи.
Е всички знаем какъв е този "свой източник".  Богатите чичковци. Йоана не го и крие, и тя, и Даниела от Ергенът са супер мега меркантилни. За добрия изказ и маниери... спор няма. Но останалото е  отблъскващо.

# 629
Йоана и Даниела нямат база за сравнение,  моите уважения. От Йоана не съм чула да иска пари, защото е в женската си енергия и си призна (както аз знам, че Финдо си я издържа). Не съм я виждала и след Марто да е с някой чичко, а е с младеж на своята възраст, който не е финансово красив. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт