КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 56 821
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Боооже, точно пък Женито и Венета все са ми били такива мъжки фигури в обществото, че точно те да не са плащали сметка ми е смехотворно.

Йоана беше е на принципа “моите пари са мои, а неговите общи”, но аз не я виждам да свърши каквато и да е работа, щом даже и за инфлуенсърство се наложи да наема PR…

# 631
Мартин и Йоана май пак са заедно. Били са за една седмица на Халкидики, края на август-началото на септември. Незнам дали са им сериозни отношенията или просто се забавляват.

# 632
Мартин и Йоана май пак са заедно. Били са за една седмица на Халкидики, края на август-началото на септември. Незнам дали са им сериозни отношенията или просто се забавляват.
Нищо чудно..Но може и сама по приятелски..😀

# 633
Аз сега се замислих, че до финала остава около месец, а в момента са 15 човека в къщата. Кога ще отпадат тези хора... Може би Йоана ще ми направи услуга и ще си тръгне сама, ама не могат да седят и чакат всички един по един да си тръгнат сами Simple Smile

# 634
# 635
Нещо много слабо коментиране в темата, миналата година по това време едва наваксвах с мненията. Явно е много зле положението с това “риалити”.

# 636
Нещо много слабо коментиране в темата, миналата година по това време едва наваксвах с мненията. Явно е много зле положението с това “риалити”.

Много хора се отказаха да гледат след започването на любовния триъгълник Виктор – Божидара – Грозденка.

Лина напълно превъртя, дано си тръгне в следващия епизод.

# 637
Лина, Денислава, Виктор, Дари и Грозденка са страшно скучни и предсказуеми, и дразнещи за мен. 🤣🤣🤣 Последните епизоди само ги слушам, а като ги дават само тези въпросните даже и не ги слушам.

Тая Грозденка като латерна - 200 думи в секунда. Как Биляна се оплакала, пък на нея не ѝ било проблем. Няма такава като нея от всичко разбира, всичко може. Ужасна е! Денислава с това преправяне на гласа да е тънък и като детски - да пази Господ и там. 🤣 Иска ѝ се да е прилича на една фолк дива, ама не става. Фалшива и изкуствена, интрига на всяка крачка. Лина е абсолютно нестабилна и неадекватна. Не може да се държи нормално, някакви роли играе все в нискобюджетни филмчета. Как се разрева за телефона - аз съм абсолютен потрес. Според мен може и да е на опиати. Отказвам да повярвам, че това е нормален начин на държание.🤣 Виктор е фурнаджийска лопата, без мнение и без достойноство. Неприятен. Божидара е извън всякакви рамки и живот. Там коментар нямам. Вярвам, че ако в живота е такава родителите ѝ ще вземат мерки и ще ѝ помогнат. Дано е роля и не е такава в реалността. 🤣

Дори Божана не ме дразни толкова, колкото тези… Краси, Памеца, Веско и останалите - нямам никакви впечатления за тях, защото не ги показват, а ако ги показват не е нещо, което да се коментира, а е просто битовизъм - като готвене, чистене или коментари за секс.

Това ми е мнението за епизодите до момента. Единствено епизодите с разни мисии са били що-годе привличащи внимание, но въпросните дразнители за мен са просто извън всякакви нормални граници.

# 638
Има по 4-5 риалитита едновременно, няма как. Да бяха започнали в края на май, щяха да свършат до 1 септември.
Днес не съм гледал нищо от епизода, сега гледам Игри на волята.
От Йоана не съм чула да иска пари, защото е в женската си енергия и си призна (както аз знам, че Финдо си я издържа).
Ти не си я чувала, ама ние сме я чували многократно да се изказва как си е роля на мъжа да й плаща всичко, което си е точно искане на пари и паразитиране, защото тя е ... видите ли, хубава. И в подкастите го е говорила, и дори сега, в сезона на Къщата, само преди няколко епизода, ако си гледала сценката, дето една вечер си приказваха Влади и Йоана. Имаше и други около тях. Тя напълно си каза, че е в реда на нещата мъж да я издържа и да й плаща всичко. В задачата се пита, а тя за какво е? За украшение? Нейните пари са си нейни, джобни. А парите на мъжа й... да са и нейни, тоест за всичко. И може да не е "заради женската й енергия", а просто си живее с тази мисъл, че всички разходи трябва да покрива мъжът, с когото е тя, гадже, годеник, съпруг и т.н. Това имах предвид. Не сравнявам аргументациите на Даниела и Йоана, коя заради енергия, коя - не.

# 639
  • София
Йоанна и Лина са страшни лигли и смятат, че светът трябва да се върти около тях. Може ли такова грозно поведение, ревове и истерии, че са ги събудили в 9 или че им е пипане телефонът. Все едно не знаят, че по договор имат право да видят дали не са водили лични разговори.

Песента на Дари ми звучеше най-професионално, може би е бил зле монтажът по време на оценяването. На Памеца добре му се получава, Биляниш също беше добра. Личи си, че се занимават с музика.

# 640
Сега гледах и номинациите вече. Отказвам да приема, че Лина и Божидара са такива в живия живот, особено Лина.

Димана наистина не знае и тя къде е. Абсурдно поведение! Смешно и детинско. Божана много правилно ѝ каза, докато Влади я номинираше, беше права наистина. Има пораженческо поведение, когато са всички или се изказва ни в клин, ни в ръкав. В същото време, когато е с Дара и Лина, които се държаха безобразно с нея, се държи като тийн в училище.

Отстрани все едно е на училище и останалите са ѝ учители. На повечето мълчи и демонстрира уж уважение (фалшиво) и после в междучасието, все едно, говори глупости. Невъзпитана е, факт.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 23:50 от Moderator (Nikol)

# 641
Според мен песните бяха:
1. Памеца, Краси, Веско
2. Андон, Алпер... (Бих си я пуснала иронично Simple Smile )
Като помисля може и бих разместила номер 1 и 2, не знам Grinning
3. Божидара, Лина....
4. Биляна, Божана .....
С оглед на това колко не разбирам от мизикоправене, възхищавам им се как да измислили от нищо нещо, че даже и видеоклипове, даже и забавни.
Ох, Лина дано намери пътя към психолог.
Йоанка... принцеско поведение. Миналия епизод ми хареса като защити Даниела Simple Smile
А пък тоя Красии ..не мога да слушам как се жалва че не е бил в класациите на момичетата. Изказва се като ниско интелигентен. Не знам от какво се бях впечатлила първите епизоди.
Да добавя че, не знам дали Алпер и Андон са се познавали преди, но ако са се срещнали за първи път, съдбата ги е срещнала... просто вайбват си, в една вибрация са, позитивни, забавни, изглеждат праведни, в същото време смирени и спокойни.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 22:59 от Glutenfree

# 642
Лина тотално превъртя. Мисля, че ѝ дойде в повече да се опитва да се прави на много миличка, добричка и истинска и да си прикрива злобата и гадния характер. Първо започна да се пропуква малко по малко, а сега вече сериозно си избива и истинската Лина иска да излезе наяве.

Божидара не заслужава дори и да я коментирам вече. Това да си в една къща с Божана и дори Божана да изглежда миличка и добричка до теб и да не може да блесне, както само тя си знае, си е показателно.

Иначе епизода ми хареса, това с четирите отрицателни гласа беше много добър ход.

За мен от всички вътре най-опасният е Веско. Мисля, че само схеми са му в главата и мисълта за победа и всяко действие и дума са му преценени. За сега май само Влади го вижда колко опасен играч е, но за мен дори и да стигне финала не е типажът, за който би гласувала публиката.

# 643
Тя тази Лина наистина превъртя. Краси добре ѝ го каза. Как ще кажеш “Внимавай” на човек, който наистина нищо не ти е казал. Ужасно е неадекватна. Виктор каква фурнаджийска лопата е и той. Не си заслужавало.. 🤣🤣🤣 Ох нямам думи. Как се присламчи към мъжете, пък до преди това беше жена с жените.🤣🤣🤣🤣🤣

Алпер за сега ми харесва много как разсъждава. Изключително грозно държание към редакторката.

# 644
  • София
И аз се изненадах първоначално на реакцията на Краси, но сякаш стана ясно откъде идва обидата му, станало е нещо извън камера. Не бих се учудила да го е сваляла, все повтаря колко е разгонена.

И четирите песни бяха прилични, на Алпер и Васето беше забавна, но пък мелодията беше на твърде известна песен, на която какъвто и текст да сложиш, ще хване хората. Трябваше да заложат на по-безизвестна мелодия. Всички се постараха и е от готините мисии.

Добра идея беше с четирите гласа, раздвижи пластовете.

Лина как му се скара на Краси, който секунди преди това ѝ предлагаше да ѝ сготви.

Общи условия

Активация на акаунт