Отговори
# 15
  • Далечният изток
Ами за да се стигне, нали трябва да имаш стабилен гръб по досъдебното производство?! Защото могат много бързо да те принудят да си оттеглиш жалбата. Примерно.

# 16
Аз не разбрах.
Чувстваш се засрамена, защото разни хора са те видяли да правиш секс?
И как осъждането точно на този, с когото си правила секс, ще те накара да се чувстваш по-малко засрамена?

# 17
Моля? Никога няма да я оттегля, кой ще ме принуди?
Що за глупости…

# 18
Нямам.
Но то дори не се е стигнало до дело, нямам идея дали изобщо нещо ще се случи.

Ами какво чакаш още.
Намери си адвокат.

# 19
  • Далечният изток
Моля? Никога няма да я оттегля, кой ще ме принуди?
Що за глупости…
Много глупости сме виждали, неслучайно ти го казвам. Даже е доста масово явление оттеглянето на жалби от жени срещу мъже - настоящи и бивши.

# 20
Ъ! Е, как без адвокат и без да обсъдиш какво и къде да подадеш в градене на стратегия за наказанието?
И я да видим какви доказателства посочи в жалбата?

# 21
  • Пловдив
Не е невъзможно да го съдиш, но ще е тежко и много скъпо.
Обикновено дори и "изтрити" такива файлове остават следи и ако той не е супер хакер следи със сигурност ще има.
Обаче, трябва много добър и много скъп адвокат, който да знае какво прави, защото тези клипове може да не са повече в този сайт, но може да са на много други места из интернет.
Не се знае кой ги е видял, записал, качил някъде другаде.
Голяма шматка е този.
Занапред бъди по-предпазлива и изобщо стой далеч от такива сайтове и от хора, които ги ползват.

# 22
Ама какви са тези глупости.
Отиди и ошамари идиота.
Да махне клипчетата и да трае.
Какви адвокати, съдии, никой не му дреме за теб и твоята .... в интернет пространство пълно с голи .....

# 23
Дори и да ги е “изтрил” от сайта, в интернет пространството никога нищо не се изтрива (изчезва) завинаги. Хвани си адвокат.

# 24
  • Пловдив
Ииии като си хване адвокат - той адвоката ще изтрие клиповете от интернет?

# 25
Дори и да е изтрил клиповете от този сайт, със сигурност не са изтрити от интернет пространството.
И нека си наеме адвокат, ще може да заведе дело, предполагам за разпространение и т.н.
Никъде не съм писала, че адвоката ще й изтрие клиповете пхах

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 07:38 от MissBabyJane

# 26
  • Варна
Според мен е грешка, че му се е обадила на тоя кретен. Той е свалил клиповете и сега по-трудно ще се съберат доказателства. Подала е жалба, трябваше да стисне зъби и да замълчи, а клипчетата да си стоят там нагледно. Така и така са стояли сума време, поне да послужат за доказателство, а не да се търсят специалисти да ги възстановяват.

# 27
На някой от клиповете била ли си под 18 години?
Има състав по НК - чл. 159.
Няма значение дали си искала, или не да те заснема, има значение факта на разпространяването. Надявам се и да пазиш чатовете, не са официално доказателство, но биха могли да бъдат приети от съда в този случай. Намери си адвокат и искай допълнително обезщетение за неимуществените вреди, настъпили от деянието. (ще си едновременно пострадало лице и граждански ищец) В наказателното производство за граждански иск не се дължи държавна такса Wink А е допълнителна възможност за възмездие.
За колко време ще приключи производството, е относително. Възможно е по-сложно да се събират доказателствата, възможно е обжалване и т.н..
Как се доказва знанието ти за записване, това зависи вече от адвоката ти, аз не се занимавам с наказателно право и не мога да ти дам точна формула. Възможно е да се изиска детектор на лъжата, но не знам доколко е честа практика.
Но наистина най-важното нещо в момента е да си намериш адвокат. Това, което ти пишат тук - че едва ли не трябва да дадеш цяло състояние, не е така, но търси човек с повече практика все пак. Със сигурност не се нуждаеш от Марковски, не си извършила умишлено убийство.
Имай предвид, че в наказателното производство не се налага да доказваш всичко изцяло ти, тъй като все пак има разследване и т.н.. Органите по разследването ще преценят какво могат да направят - могат да му изземат някои технически средства, на които се предполага, че се съхраняват тези клипове, да претърсят жилището му. Ще го подложат на разпит - възможно е и сам да признае, защото ще му предложат намаляване на наказанието. Тук не говорим за изпечен престъпник. При всички случаи трябва да знаеш, че ако няма други присъди и доколкото наказанието, което е предвидено, е само 1 година, най-вероятно ще го осъдят условно.
Трябва подробно да докажеш гражданската си претенция - за обезщетението.
Пожелавам ти успех!

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 09:42 от darbie9596

# 28
  • Out of the Mix
Съгласен съм с Айда, Дорис и Горджъс, принципно, но не е и толкова лесно.

Адвокат е задължително да се ангажира.

Също не е чак толкова лесно да се намерят "бабаити", които до такава степен да го уплашат, че да забрави и за Интернет, и всичко, дори може и да не иска да погледне жена повече, каквото и заслужава, освен ако не са й приятели и близки, защото ако и оня не е вчерашен, драмата може да е пълна и да продължи години. Но повечето са плашливи, и мъже, и жени.

Също, не са ли познати, след това не се знае какво биха й искали в замяна, дори да си плати.

# 29
И като си намери бабаити, той може да съди нея. Simple Smile Като се е заела с правна борба е препоръчително да се въздържа от улични боеве. Wink
Това е било опция преди жалбата, защото и той ще се отвори на съдебна защита.
В този смисъл - едното пречи на другото.

Общи условия

Активация на акаунт