Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 459
  • 773
  •   1
Отговори
# 270
  • Stockholm
Марселчо по-добре да му запушат устата. Този тип индивиди си мислех, че вече са окончателно изчезнали.

# 271
Мале този с това его си е за психодиспансер. 🥲
Снощи за него написах, че има психопатски поглед😅

# 272
Обожавам н. Калиакра, Тюленово ❤️, много ми харесва гледката от хотела. Това са едни от най-магичните кътчета по българското черноморие.
И аз обичам района. Heart Красивите гледки са най-любимото ми нещо от тези романтични риалитита и след това взаимоотношенията. Именно заради липсващите красиви кътчета вече не гледам Биг Брадър. Да гледаш само интериори от една къща и някакво дворче 5 на 4 метра, ами не е същото като красиви пейзажи и изискани вили и хотели, каквото предлагат романтичните формати. И в тези риалитита има драми, но нещата по-рядко циклят в битовизми. И "клетката", в която са участниците е златна, а не някаква къща тип склад като в ББ.

За Ергенът в една американска статия бяха написали, че е предаване с туристически импресии и кадри, маскирано като любовно шоу. На повечето локации, които показвали се увеличавал туризма.

# 273
Аз направо не мога да повярвам какво ми видяха очите и какво ми чуха ушите, и то в национален ефир! На Марсел майка му много трябва да се срамува от поведението му.

# 274
Очаквах да има доста простовати хора като в Къщата на инфлуенсърите, но ме изненадват приятно повечето.

# 275
Какъв див селяк е този Марсел. А тя трябваше да го резне много по-рано. В момента, в който не си казва името, а я нарича нея по име... тя не трябваше да му позволява да й задава повече въпроси, докато не си каже името. Пълен примат!

А в заведението на брега един от варненските братя от Хелс Китчън им сервира, забравих му името.

# 276
Марселчо малко ми бие на младия Жан Клод....Grinning

# 277
Така ме дразни тая "кралица" Ренета, такова самочувствие,  чак до небето.

# 278
Някой беше споменал, че Елена си има приятел докато е в шоуто.. според мен сега доста си пролича това, ххахах :Д

# 279
  • София
Това момиче Елена сигурно ли е, че е на 25 години? Доста по-възрастна изглежда.

# 280
Аз, аз го именувах Марсельо ами пък не съм ли го преценила от първи епизод. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз се посмях на лудия разговор в началото и толкова ми хареса Джулката, чак после се ядосах на селтака. Щото мислех, че той само се прави на интересен и се шегува. Сега съм притеснена кой изобщо да харесаме за Джулка. Ми то няма кой.

# 281
  • гр.София
На мен Джулия ми е най- симпатична и дано не отпадне. Не й върви със срещите.

# 282
Стоян ми се видя много безразличен и към двете. Още повече ми се засилва усещането , че този човек си е самодостатъчен и с твърде голямо его. Изглеждаше ми леко отегчен.
Марсел няма какво да го коментирам казано е достатъчно.
Ивелина според мен тества Радо и си играе нейната стратегия да е в центъра на събитията и да я дават по телевизора.

# 283
Айде да не обобщаваш за всички мъже в БГ че са прости!
Тия обобщения..нали....
Разбирам че си подразнена от един мъж....ама не си права че всички са такива
Аз вкъщи имам двама възпитани. Около мен също срещам такива
Така че...моля по-леко!

# 284
Може ли малко хелп за инфото в уикипедия.
Някой помни ли в какъв ред отпадаха участниците в първия сезон? Първа беше Арина, втори май беше Константин, последен Йордан (победителят). Но ако някой напише в какъв ред отпадаха, ще съм много благодарен. Ето имената по азб. ред:
Скрит текст:
Арина Осипова
Георги Ангелов
Георги Петков
Елена Петкова
Ина Георгиева
Ивайло Димитров
Йоан Бекирски
Ирена Калчева
Йордан Крачунов
Константин Ковачев
Николай Марковски
Николета Тодорова
Симеон Димитров
Симона Милова
Стилияна Кръстева
Теа Добрева
Идеята е да не са по азбучен ред, а по реда на отпадане.

Общи условия

Активация на акаунт