Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 346
  • 773
  •   1
Отговори
# 765
Сигурно е създаден наскоро, защото наскоро е решил да става известен, а как да е човек известен без инстаграм 😂
Обаче в инстаграм или ФБ профила му има снимка, че е бил Мистър София или България, не обърнах внимание.
Зъботехник, модел, фитнес инструктор, широкоспектърна аудитория. Явно във формата влиза да търси още по-мащабна известност.
Но нещо релефът не ми пасва за  фитнес славата му.

# 766
Марсел може да е всякакъв, обаче ми е най - интересният образ за гледане. Все пак няма да си ги взимаме в къщи тези участници. Колкото и да е див, води интересни разговори, задава адекватни въпроси, мисли бързо, реагира първично. Идеален е за такъв тип предаване.

Евгения има нужда от фризьор и гримьор, някой да я научи  как да се прави като жена, да подчертава хубавите си черти и да прикрива недостатъците, да си смени очилата и ще стане супер. Изглежда ми свежарка, невинна и неопитна и затова ми е симпатична.

# 767
Втори сезон засега ми е по-интересен от първи. Определено върви нагоре с всеки следващ епизод. Да видим докога ще е така.

# 768
На Евгения не са й ок веждите и тези очила не й подхождат. В края сякаш са извити тип “котешко око” и са черни, което се бие с веждите й. Ей там някъде не ми е ок. Иначе не е грозна.

# 769
  • София
Допада ми форматът, само понякога ми е трудно да чуя какво говорят, ако няма субтитри. Маги ми е симпатична като водеща, за участниците още нямам почти никакво мнение, но ми се иска да дават повече Ники Масурски, струва ми се интересен на пръв поглед (изключвам първия въпрос на слепите срещи). Радослава вероятно ще раздвижи нещата, харесва ми. Ще видим, 1 час ми се струва твърде малко, поне час и половина да беше.

# 770
Асен е бил много слаб, вероятно още се стреми към качване на килограми, които да трансформира в мускулна маса, после ще чисти и ще вади релеф. Природно няма хармонично телосложение и това ще удължи процеса. Иначе е сертифициран треньор, което е добре, масово треньорите по залите са самоуки и често  клиентите им стигат до травми, за съжаление...

# 771
Момичета,, момчета, от години чета тук за свички преадания но нямах регистрация. Както и да е, днес смешно или не разбрах, че годините си имат значение. Пускам в девет, гледам девойче плаче, викам си, какво е това, нови хора идват, нормално момиче плаче, те още ми дават кошмарите…. Оле ужас

# 772
Миналата година излъчваха какви ли не безсмислени разговори, тази пък се пропускат основни моменти. Разбирам, че трябва да се побират в рамките на зададеното им от телевизията време, но се спестяват кадри, които биха били полезни за проследяването на взаимоотношенията вътре. Например - в един момент Марсельо си е полегнал върху крачето на Ренетка и си говорят нормално, в следващия видиш ли ѝ навлизал в личното пространство, страх я е от него (казала го на Божин?!, който пък се взе за голямата работа и тръгна да дава акъл и насоки) и изведнъж скандал голям. Разговорът, в който Марсельо ѝ обяснявал за бившата му и нейните притеснения за мотивите му да е вътре ги разбираме от нейн преразказ. Нищо кой знае какво не беше показано и при ескалацията между Джулия и Евгения, все едно изригването на втората дойде ей така от нищото. Как така Жени се оказа ревяща на едно легло в прегръдките и успокоенията на Ники Масурски също не беше показано.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 00:57 от victtorriaa.

# 773

Общи условия

Активация на акаунт