Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 386
  • 773
  •   1
Отговори
# 720
Ванеса и Стефан визуално си приличат, може би са правили ринопластика при един лекар.

# 721
Той Асен май от етноса. На момичето акцентират на тялото..

# 722
Тази Радостина не приема ромите, точно защото 99% от тях нямат нищо общо с този Асен... Той е едно хубаво изключение, което потвърждава правилото.

# 723
Типично... Що пък да не вкарат хора с непреодолими различия и от първа минута да ги накарат да се чувстват неудобно в компанията един на друг. Някой вярва ли, че ромът има каквито и да било шансове?

# 724
  • София
Радо - "хората от тази раса" 😂 Ромите вече са друга раса 😂

# 725
Той има  много по-добър изказ от Марсел например, дето не е ром.

# 726
Тоя новата ми е най-красива май Laughing

# 727
Новото момче май ще грабне Ренета от Марсел. Като гледам не им се получава, а и беше ясно, те са много различни, не си представям Ренета да тича в гората със сърни и лисици.😃

# 728
На тази новата какво ѝ е на...лицето?

Витилиго.
Не не, имам предвид, че сякаш не си движи мн долната част, като скована ми седи

# 729
Марсел е болезнено ревнив...както и предполагахме..обсебващ до задушаване

# 730
Хора много, вкусове разни… по Марсел би си паднала някоя с афинитет към проблеми, пиянски свади, селски подмятания и т.н. Чефо го харесвам още от забавните видеа тип “10 фрази, които мъжете казват”, като изключим прическата с тая опашка е доста ерудиран, има страхотно чувство за хумор, свалки тип леко заяждане са сладки, можеш да си говориш с него както за лековати така и за по-дълбоки неща, така че на мен лично ми е в топ 2. Другия е Марио като при него нещата съвпадат донякъде, а и по грозноватите мъже са по добра партия от тези като Радо дето си мислят, че всяка втора ще е заслепена от техния чар и това, че нямат акъл за 2 стотинки ще остане някъде в небитието, пълен позьор. За останалите просто не ми се коментира 😃

# 731
Радослава е много красива. Но дано не е второ КУсарчИ.

Много е досаден Марсел, няма елементарна култура на общуване с жени. Направо създава усещането за първобитен човек, който хареса ли мацка направо я мята на рамо и влачи в пещерата.
Ред е на следващата доброволка да лекува нараненото му сърце.

# 732
Само горкия Радо без мадама остана, а колко се избиваха за него.

# 733
От много столове падаш на земята. Та и Радо с харема му.

# 734
Не очаквах толкова бързо да приключи матча между Марсел и Ренета. Новите са интересни, но мацката с витилиго, леко надменна идва(определено дава вайба на Косара прабългарката и нейното "симейство").

Общи условия

Активация на акаунт