Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 382
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Той и Радо му е това предприемачеството - направил си е бранд за дрехи и парфюми и се снимал в Дубай и Албания. Нещо и него мюсюлманските локации го провличат.
Стоян има 2 онлайн магазина според информацията в интернет - за авточасти и за дамски дрехи. Но той работи в Cloudcart според LinkedIn и вероятно им ползва платформата като тества отваряне на магазини.

# 691
Аз пък намирам Ивелина за хубава, явно трябва да се прегледам. Много хора споделиха, че им харесва Джули. Аз макар да съм нейното поколение никак не съм фенка на тоя кежуъл лежерен начин на носене а ла станала от сън и тоя грозния пиърсинг съвсем ме дразни.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 20:06 от RoseofVersailles

# 692
Малко късно се разписвам за вчерашния епизод, ще има наваксване за следващите.
Чефо много правилно решение да остане, дава наистина силна заявка, интелигентен човек, търсещ видимо нещо сериозно.
На мен ми е от малкото фаворити вътре.
Елена странна постъпка да не гласува за него, явно има някакво раздразнение или е нова тактика, ще се види.

Драмата на Ванеса ми изглеждаше прекалено изсмукана и дори изкуствено преувеличена.
Въпреки че Ивелина видимо показва че обича да се вре навсякъде, и при все че между Ванеса и Марио има мач с доста потенциална връзка и навън, Ванеса много пресоли ситуацията. Според мен беше и допълнително почерпена.
За Ивелина - започва да се показва в истинската си същност на етапи, това мисля че е едва началото с това ходене навсякъде при мъжете, до момента тя май е имала разговори с най-много от мъжете и два-три потенциални мачове - засега с Николай модела, Радо и Чефо.
Ще остане в предаването повече време с тази стратегия, която ми е анти. Отделно и нейната амбиция да е в центъра на събитията и да се говори за нея.

Другия Николай ,,сексуалния" къде изчезна? В къщата ли е изобщо? Май това му беше ефирното време, няма да се учудя още тази седмица да е пътник.

Финалът на епизода беше епичен. Първата целувка в сезона още на първата им обединена вечер - по-бърза първична целувка не помня да е имало и в Ергенът.
И то може би най-неочакваната - между Божин и Джулия.
Значи Божин най-неуверен от мъжете, най-притеснителен, на визитката безработен и след няма и 5-минутен разговор с Чефо, какво му стана изведнъж на това момче? Откъде тази самоувереност и дързост?
Поне да беше целунал Евгения, че с нея имаше няколко разговора, а той с Джулия която я заговори за първи път, буквално преди целувката??
А Джулия ми харесва доста като цяло, но и тя беше пийнала, иначе се съмнявам че би върнала целувката.
Ако не е пийнала, много голям срам да се дава да я целуват от нищото.
Днес обаче очаквам да излезе, че тази целувка не е била на трезва глава и от двамата, пък ще се види.

# 693
Това над горната устна ли наричате пиърсинг? Аз мисля, че е бенка. За Джулия говоря.

# 694
Ей не мога да стигна до форума.
Исках повече слепи срещи, но явно не им се получават и се радвам, че ги събраха.
Стана ми интересно как като видяха любимеца Радо, веднага дадоха назад девойките, беше много смешно. Те бяха едни борби и като видяха господин Прическа - Unamused
Чефо по принцип не го харесвам (малко ми е от оня тип инфлуенсъри/подкастъри, които решават да ти обясняват как да живееш), но в случая е интересен избор да участва - мисля си, че е възможно доста жени да го харесат, защото няма притесненив от камерите, говори свободно с жените, не е дървен. Любопитно ми е доколко другите мъже ще го приемат като конкуренция.
Марсел….за мен той все още е чистокръвен простак, но ми направи впечатление как обърня палачинката с “много са ме наранявали и затова съм такъв” и жената, с която той се държа жестоко просташки, почна да му се обяснява и да го утешава. Това ми е много “бий ма, обичам те”, аз честно не бих се държала така, но си е доста типично. Мвждудругото, с Чефо може да заформят интересен bromance Grin
Ревността и целуването ги отдавам и на друго, не само на алкохола - бивша участничка в Ергенът беше разказвала, как като влезеш в шоуто, ти подъзнателно отиваш на вълна състезание, в което наградата е Ергенът и дори навън да не би му обърнала внимание, вътре решаваш, че си ужасно влюбена. И тук е така - нямат достъп до външния свят, вкопчват се бързо и почва една борба яка…то е психологическо някакси.

# 695
Марсел е беля на главата и селяк, ама като започне да клати пиянски глава - чак умилително да ти стане. Grinning И на мен ми направи впечатление афеата им с Чефо, даже се посмях.

Ванеса просто беше пияна според мен. Grinning

# 696
Напомня ми на Али Раза Марсел като гледа така драматично отдолу нагоре. Нещо средно между пиян дядка и кринджар, който иска да е мега тегав.

# 697
Аз пък чак не вярвам ,че някой намира Филип Буков за хубав , пък камо ли сравнен с Чефо. Толкова антисекси да ми е , че тръпки ме побиват . Ей сега го погледнах в нета , секакъв ракурс , с тая крива глава .
Иначе , така исках и аз да му кажа на Божин ли беше това , което Чефо му каза.
Намирам Елена за най-красива там . Но вероятно ще им е скучна на мъжете . Иначе ми харесва подборът на жени . Дори да са пипнати, не е по вулгарен начин , да приличат на надуваеми кукли с джуки предизвикващи асоциации. Никаква драма не ми е каква е по професия Ренета, няма да ходя на преглед при нея , забавлява ме в треторазрядно шоу

# 698
Нужно ли е да дават синхрони голи до кръста? Айде нема нужда Grinning
Напомня ми на Али Раза Марсел като гледа така драматично отдолу нагоре. Нещо средно между пиян дядка и кринджар, който иска да е мега тегав.
Али Ръза не е бил пиян  обаче, а и имаше някакво достойнство и чест в него. Докато този е разхайтен хаймана Grinning И доста прост, както е видно за всички.

# 699
Епизод 7
хубави сутрешни кадри от имението

# 700
Ако не са голи, как щяхме да им видим татуировките!?
Марио има много интересна.
На мен Елена ми е най-красива, прилича ми на Ивет от Ергенът 4, която също ми допадаше най-много от всички други там.

# 701
  • София
Божинката и Жени бяха страшен криндж - мацката супер широкоскроена, радвала се за Божин и Джули.

# 702
Евгения не е лошо момиче, ама трябва да се погрижи за косата си. И моята е непокорна, но никога не излизам все едно имам кошница на главата си.

# 703
Сега се сетих откъде ми е позната Ивелина.

Скрит текст:
Има я в едни видеа където с други инфлуенсърки се подреждаха коя е по-красива, добра и т.н.
На мен външно ми допада, но доста злобно се държеше заедно с другата руса кокошка Ронси в това клипче:
https://www.youtube.com/watch?v=j7T8ZF81Ofs&ab_channel=Ioan-Petar

И има много клипчета с нея от Кауфланд, явно е рабитал там преди:
https://www.youtube.com/shorts/QKALnsuIOsM

Тук засега по-нормално се представя.

# 704
Марсел пак не е изтрезнял. 
Звукът е ужасен и нищо не се разбира.

Общи условия

Активация на акаунт