Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 58 947
  • 773
  •   2
Отговори
# 630
  • София
Аз нямам много странични наблюдение за Чефо. Харесва ми. И предпочитам да контактувам с него, отколкото с Божин или самовлюбения Ники.
Елена ме дразни от самото начало. Вечно кисела, младо момиче, с поведение на кисела лелка. Общо взето всички се правят на нещо, което не са, а искат да бъдат.
Божин верно прилича на мамино синче. Както някой написа, извинявам се не запомних ника, майка му минава през стаята да види дали е заспал. Безработен на 33 г. си е огромен 🚩, и то при положение, че работа има за всеки. Само трябва да ти се работи.

# 631
Ха-ха, това за Марс и козите беше добро. Съдейки по уменията му да разговаря с жените се чудя дали наистина е имал приятелка. Дъержи се като мъж, който е имал взаимоотношения с дами от друг животински вид.

Чефо едва ли вижда Марсел като конкурент на любовния фронт. Просто не може да диша такива селяци.

Елена ми прилича на една млада и напориста журналистка (дъщеря на известен социолог), която се числи към поколението на сърдитите млади хора. Не е виновна, че ми приличча на  нея. Не само тя, но и другите много скоро ще се ориентират към приятелски разговори с Чефо. Покрай него ще ги дават по-често на екран.

# 632
Марио споделя мнението си за "неволната" грешка на продукцията. Лично аз не успявам да чуя точно какво казва дори и на забавения клип, който използва. Това показва колко е важно да подобрят звука, за да не се получават такива ситуации.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 14:36 от KittyLounge

# 633
На мен Чефо ми напомня на Филип Буков. Чак сега го осъзнах. Същият дървен философ, който се мисли за неотразим. Говори на контра и с един такъв тон все едно всичко в света му е ясно и е по-разбиращ от теб.

М/д, непопулярно мнение може би, но Божин не ми е супер неприятен. За приятел за разговори става според мен. Явно чете някакви неща, които могат да бъдат тема на разговор, в зависимост от интересите на конкретния събеседник естествено. А и си пролича, че дори да има някаква социална тревожност, 1:1 е бъбрив. М/д, ако не го бяха писали Козирог, бих заложила, че е Близнаци или поне с някоя лична планета там.

Другите, които ми се струва, че имат потенциал да се говори с тях повече от едно-две изречения, са Марио и Радо. Обаче те много се прикриват и тревожат как ще изглеждат май. Мисля си, че Марио снощи се притесни, че Ванеса ще прави по-сериозни сцени и може да го изложи нещо едва ли не.

# 634
В първи сезон Симеон и Теа се награбиха още първата вечер. Даже май секс правиха. Просто не ги даваха в 1 епизод , но реално си беше 1 вечер.

# 635
На мен Чефо ми напомня на Филип Буков. Чак сега го осъзнах. Същият дървен философ, който се мисли за неотразим. Говори на контра и с един такъв тон все едно всичко в света му е ясно и е по-разбиращ от теб.
Зодия Стрелец, набор 93 и двамата. Че и актьори Grinning
@Diavolo, Теа и Симеон се награбиха още първата вечер, така свърши и първи епизод. До последно ни показваха Теа и Коцето, даже целувката на Теа и Симеон беше с "войсоувър" колко много Коцето харесва Теа.
Алек също имаше целувка още на първата вечер - с Валерия и спагетите. Беше ни показана във втори епизод, защото ги разделиха. И - шок! - Виктор 1 също имаше целувка първата вечер (не помня дали е показана в първи епизод, но май да) - с Людмила "логика - няма!".

# 636
На мен Чефо ми напомня на Филип Буков. Чак сега го осъзнах.
С тази разлика, че Филип е висок, с хубава визия, с нормална прическа, с телосложение... А Чефо е нисичко, с дълга косичка, нескопосано вързана на опашка, фейса e... (смях в залата) и устата му не спира, все да ръси "хумор", което крайно отблъсква.

Иначе по отношение на интелект, е доста по-добре от Буков.

# 637
Защо свързвате Марс с кози, не разбрах? Тоя, дето преследва сърни и кози е сатир, а не богът на войната.
Марсело се поизхвърли...брех, Марс да му казвали - бога на северозападните телекомуникационни технологии. Joy
Но ще ми е далеч по- забавен като образ за реалити с цялата си грубиянска недодяланост, отколкото плямпалото Чефо. То не млъкна за момент или нещо спонтанно и интересно да каже. Само като цветарка ходи от човек на човек и следи камерата да е в обектива ѝ.

Марио не ми допада. Категорично се дистанцира от Ванеса с признанието, че той е неин избор, а не тя негов.
Уж възпитан, обран един такъв, а очичките му хитро шарят навсякъде.

Божин ми е анти още повече след целувката. Жалко, че Джулия се поддаде, на мен ми е симпатична от момента, в който показа ниво в разговора с Марселиньо.

Малкото Ники продължава да ми е фаворит.

# 638
Ники Масурски си е що годе висок и той.
А Кукушев е пуснал видео преди час, осмива "Диви и красиви" Grinning Най-вече Марсел и Стефан.

# 639
  • София
Явно Марио проявява възмущение от “неволната” грешка на продукцията. Лично аз не чувам това, което казва дори и на забавеният клип, който използва. Това показва колко е важно да си подобрят звука, за да не се получава това. https://vm.tiktok.com/ZNdCpddum/
Да, на мен още в епизода ми направи впечатление, че Марио каза "Не се чувствам принуден", а в субтитрите бяха написали точно обратното. Не знам как изобщо Нова могат да си позволят да пуснат продукт с толкова ужасно качество на звука. Изключително аматьорско! Rolling Eyes
Освен това епизодите са страшно скучни, много ми е трудно да си задържа вниманието. Снощи девойките се бяха отрязали порядъчно, даже в първия момент ми стана странно, че са си го позволили, пък после се замислих, че ако не са пияни, никога няма да обърнат внимание точно на тези утрепани мъжОВЕ. Единствените, с които може да се проведе нормален разговор там са Марио и Чефо, останалите са тотал щета. На Марселката много му се иска да е Марс, но всъщност е само един абсурден льольо. Както и Божинката, Радо, Ники секса и... абе всичките. Не виждам да излезе двойка от това предаване.

# 640
Чефо е доста дразнещо образ на 30 година си мисли че е видял и преживял всичко и това че се прави на шута на къщата... Тази Евгения мисля беше доста глуповат и лесно момиче ми зглежда
За бог марс нямам думи

# 641
  • София
Вече няколко пъти забелязвам, че дават общи кадри, а се чува разговор между двама души. Но не ги дават тях, а хотела отвън, например. Много странно решение.

# 642
Интересува ме къде ще спи Марио? Ванеса щяла да спи с Ренатка, а на него му предлага да спи с Марс(ел), но Марио не се има с него и не иска.
Ако двама се отделят да спят заедно, за останалите ще бъде интересно как и къде ще спят.

# 643
Божин е попадение...как само ги оценява постоянно за енергиите. Кой в каква е и как се отразява на другия. И той все е в ниска и тн, да не го напрягат...Доста интересен и някак комичен образ.
Чефо е някакъв много театрален, трябва да му свикне човек, за да го търпи, но внася динамика и раздвижва въздуха като цяло.
Някой много хубаво сравни Елена с Ина...не може без една кисела и важна фигура, имаме я.
Ванеса ми изглеждаше уравновесена и интелигентна, но явно не може да се владее, прекали с реакцията ...Въпреки това е една от адекватните там.
Образите тепърва ще се разгръщат явно...
Смешно, че след големите съвети на Чефо към Божин, защото е много смотан и с коментарите си отблъсква жените, баш пък той се уреди с целувка...Какво, как, от алкохол или не, факт..

# 644
А Евгения вече се интересува от майката на Божин, била много важна

Общи условия

Активация на акаунт