Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 58 824
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Аз само се притеснявам Чефо и Ивелина да не заиграят на база “познанството” си отвън. Смятам, че и двамата имат какво да покажат и ще е загуба ако се “заключат” заедно. Някаква надежда ще имам евентуално Елена нещо да се омотава около Чефо, защото вчера определено си пролича интереса, който има към него. Ако умишлено гласува с не, за да му привлече вниманието можеше преспокойно да ни каже истината на синхрон, но не - не било честно спрямо другите мъже. А като гледам колко я вълнуваха другите, слабо да ѝ повярвам, че това е причината. Джулката пък под пост на Диви и красиви в Инстаграм приканва хората да гледат “4 часовия” им разговор с Божин в Patreon, кой знае, може пък и да са си допаднали. Laughing

# 646
А Евгения вече се интересува от майката на Божин, била много важна
Е, как няма да е важна!? Ако е някоя яка бизнесдама, която е в състояние да обезпечава безработното си дете, защо да не го прави и за избраницата му!? Да е щастливо детето.

# 647
Не ни трябва психоложка в това предаване, Чефо влезе вече в роля да помогне на Божи.
А на нас ни разправя, че харесва руси и синеоки и жени със светли кожи. Явно се познавал с Ивелина от преди.  Поинтересува се колко 'стола' има, или 'табуретки'? Явно в тези предавания се вкарват някакви играчи да го играят двойка, в случай, че групата се държи недекватно и няма какво да се излъчва.Но пък е възможно и някой от такъв род играчи да си хареса някой и да почне друга интрига. Един вид се попитаха завоалирано "Имаш ли си някой за сваляне оттук?" Допускам, Чефо да си е харесал друга. Ивелина нищо май не си търси. Допускам, че ще играе каквото и кажат като роля и засега даже не си търси. Е Нико Модела и нарани малко голямото его като я пренебрегвал при разговора, тогава тя се разфуча пред момичетата и тогава беше себе си, и един вид се позагледа в Николай.

# 648
Кой пък ще даде пари и време да слуша Божин и Джулия? 4 часа! Мерси!

Чефо, ако се подстриже, може и да мине за симпатичен. Изобщо не харесвам мъже с коси. За мен косата е женственост. Както и не харесвам жени с къси коси (къси като мъжка прическа), освен ако няма някоя друга причина.

Като цяло предаването съвсем успешно може да мине за пародия на любовно риалити.

# 649
Чефо е много самоуверен, но поне не е пияница и грубиян като бог Марс

# 650
  • Пловдив
Божинката силно ми напомня на този талант от Music Idol 2008-ма 🫢
https://youtu.be/GuPcpHGkkow?si=acqUH8PW7ur7VvI7

# 651
Джулката си извика Божин да пушат навънка, кой пуши от тях не знам? И хоп, целувка. Божин ми изглеждаще трезв, имаше работа човекът да говори с всички мадами. Един вид Джулката си го изпроси.

# 652
Аз харесвах Сузана, изглеждаше доста обрана и на място
Не трябваше да си тръгва толкова скоро

# 653
Без да искам разбрах, че Ванеса е сред нас и чете с интерес нашите мнения за предаването - не знаех, че тази информация е достъпна в TikTok, а дори не я следвам. Hug Споделям с вас и последния закачлив ТikTok на Николай, свързан с драмата между Дарислав и Ренета. Явно и те надничат какво си говорим тук, което само по себе си прави дискусията още по-забавна и цветна. Smile

# 654
  • Sofia
Чефо е бил гадже с Дени от Игри на волята така че си харесва определен тип жени.

# 655
Дени с кой не е била гадже? 🤣🤣

# 656
  • София
ПОнеже пропуснах, може ли някой да резюмира защо са извадили двамата участници с деца? Нещо е станало или са отпаднали при някоя игра?

# 657
Не съм гледала Сървайвър, защо в БГ едни и същи муцуни в предаванията. Тук нослето си му е на място.
Скрит текст:

# 658
Понеже пропуснах, може ли някой да резюмира защо са извадили двамата участници с деца? Нещо е станало или са отпаднали при някоя игра?
Не отпаднаха от игри, а чрез гласуване в стил "Сървайвър". Магдалена зададе въпроса "Кой е най-неискрен и не е тук за любовта?". Така Сузана отпадна, защото жените прецениха, че мястото ѝ не е там и че трудно би намерила своя "match". Единственият, към когото проявяваше интерес, беше Стоян, но той не отвърна със същото. Стоян пък, защото мъжете го възприеха като "заплаха" и конкуренция – по думите на Марио след тяхната обща среща с Елена и Сузана, където изглеждало, че "две жени се борят за него", макар реално да не беше точно така.

# 659
  • София
Не мислите ли, че Ванеса реагира меко казано пресилено? Напомни ми за купоните в тинейджърството ми, където се затваряше някоя приятелка в тоалетната да реве, защото е видяла момчето което харесва с друга Satisfied Надявам се да е сценарии, защото аз много я харесвах като пoведение, но след това снощи си мисля, че е изключително обсебващ и ревнив човек.
Елена и Джулия също ме разочароваха.. Елена не спря да философства със замазан поглед. А Джулия с тая целувка...Rolling Eyes не че е лошо, ама щеше да е хубаво да има някаквъв романс, малко да се поопознаят.
Но пък за сметка на разочарованията ми, Ренета постъпи много добре в ситуацията с Ванеса. Хубаво й каза, че не е права да реагира така.
Чефо когато започна да говори колко с@кс правил на Ибиза и тнт направо ме погнуси. Вярно или не, не е лошо да си сложи някакъв етикет, егати простотията. Иначе е най-хубав външно, поне според моите критерии.

Общи условия

Активация на акаунт