VIP Brother 2 - 6

• 37 669
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 095
Като искаш играй, пускай си SMS в подкрепа на който си искаш. И не говоря от името на 5000 човека, а ще пуснем 50000 SMS срещу чалгата и простотията.

Като толкова ви стига акъла,давайте си парите за SMS в разни символични борби срещу чалгата  hahaha Ако ще и 5000000 да изпратите борбата ви е абсолютно срещу вятърни мелници.Най-много  Венета да остане и другата седмица и нищо повече.

А да седим и да гледаме как краля на чалгата печели и държейки се между чатала Ви поздрави с "Напипай го" ?

# 1 096
Няма нужда да се хабят хората в подкрепа на Венета, тя просто излиза при всички случаи   bouquet

# 1 097
  • В света на мечтите
Ако някой от НЕноминираните поиска да си тръгне няма ли да отменат номинациите?
В този случай може Тишо да се жертва и да излеза за да запази Минетка.... Може и Китайчето да поиска да си тръгне ама на Василка ще й е кофти самичка вътре...

# 1 098
нещо кво стана със сценаристките на шоуто от нашия форум?
май май вече не сте толкова сигурни как точно ще продължи предаването
това да не е творческа криза при вас
според мен продуцентите на предаването не са толкова елементарни, че да се компроментират с подобни (на вашите) сценарии
колкото и да не ви се вярва животът е достатъчно интересен точно защото е пълен с изненади....
пишете (и не само вие), че Азис е получил най много пари за да влезе... следователно той е най-ценен, после е Венета нали?
защо тогава ББ ще се лишава от поне 1 от фаворитите си... нали ако накрая останат безинтересните как ще си покрият разходите пък и на печалба да излязат....

Да не би да познаваш продуцентите на предаването,които не са толкова елементарни, че пишеш толкова категорично за тях? Защото със сигурност не познаваш сценаристите на форума... И от това незнание си написала горното.....

# 1 099
Момичета, айде да поанализираме малко Венета.
Тази жена е всичко друго, но не и глупава. Тя е и човекът, който е много наясно с Биг Брадър като тв формат, психология и прочие. Омъжи се чрез ББ. Интервюирала е повечето участници във всичките сезони. Гледала е дълго. Беше и коментатор на един от сезоните. Знае как текат кастингите, на какво залагат психолозите.
За какво говори всичко това?
Много са я кандърдисвали, а вероятно и добре платили, за да влезе в ББ.
Венета си е избрала роля, може би договорена, може би сама е решила, че това ще и донесе точки, и я следва. Най-лесното нещо е да се правиш на шут, да се възхищаваш на Азис, Катето и Десислава, да си миличка, добра и никого да не кълвеш. Но дали не е помолена да създава конфликти?  newsm78
Ако не си го е избрала сама нарочно или не е помолена - значи е глупава, което аз не го варвам.

Честно казано - не вярвам...
Колко пари трябва да са й дали, че тя с ясното съзнание да влезе в роля, която ще настрои всичко живо с/у нея? Тя срещу колко хора избълва простотии и жълтини в ББ, не е истина. И не само за присъстващите, а за хора, които са й били гости, хора, на които им се умилква по светски събития и коктейли.
И колко добра актриса трябва да е, за да не излиза от тази роля 24/7? Че то ако е така, слага в малкия си джоб Катето и Азо взети заедно - а това не мисля, че е възможно.
Според мен нещата седят далеч по-просто. Нова са я вкарали с обещание за голямата награда. А оттам-нататък тя си съска на воля, няма никакви задръжки, защото явно знае, че няма да излезе с празни ръце.
Това, разбира се, е мое мнение. Каква е истината не мога да знам.

ОК, да приемем, че голямата награда е предварително решена, което аз не го вярвам. (за какво им беше да дават кинтите на тризначките в предния сезон?) Но дори и да приемем, че на Венета да е обещана голямата награда, защо трябва да се кара с контингента си newsm78 Те са й нужни, правят й предаването...

По въпроса за плащането. От самият ББ обявиха официално, че подготовката на шоуто е струвала 2 млн. лева. И че на повечето участници е платено да влязат в къщата, което било нормално, тъй като повечето имали пропуснати ползи, заради престоя си в къщата. Което си е факт. Казаха още, че който спечели голямата награда, няма да получи други пари. Което означава, че сумите са били под 100 бона. Аз лично чух за нещо като 50 бона за Азис, 30 за Десислава, но това последното не е от достоверен източник, та не знам дали е вярно.

# 1 100
Ох дано се появи Сопрано да внесе малко ведрина в разтревожените ни сърца.  Grinning Той май е в кухнята на нещата... Лени, какви са твоите прогнози - дотук беше точна в преценките си...

# 1 101

така си е каквото и да си говорим Десислава изглежда страхотно Peace
тя не може да си позволи да не изглежда страхотно, защото ..иначе би изглеждала  hahahaужасно

# 1 102
Момичета, доспа ми се, а ми е интересно тук....... Ох, с какво сърце да легна????? Като ще изпусна купона тук.....

Айде, айде! Връй пикай, па лягай! И аз като тебе утре ще догонвам в купона! Hug

# 1 103
 Прецакаха го Азис, от утре можеше да поиска да излезе.По членовете от договора му, които прочетоха оня ден, той е ангажиран без право на напускане  за две седмици  до 09.04. като от 10-ти може да излезе, по общите правила на договорите подписани от всички участници в този ВБ,  излизането може да бъде в следващия понеделник или петък, след заявяването на желанието да се напусне къщата, за това за него се падаше петък 13-ти.
  С тази номинация, вероятността да излезе доброволно се намали, то се видя и по реакцията му, дорева му се, просто го вкараха в играта. Ще бъде пич ако им е.е майката и въпреки всичко излезе, но при този адреналинов шок, който му вкараха, не съм сигурна.
  Мисията с яйцата беше страхотна манипулация, допълнително внуши и разпредели групите, няма как да не призная, че екипът, който прави Брадър-а е много добър.

# 1 104
Прецакаха го Азис, от утре можеше да поиска да излезе.По членовете от договора му, които прочетоха оня ден, той е ангажиран без право на напускане  за две седмици  до 09.04. като от 10-ти може да излезе, по общите правила на договорите подписани от всички участници в този ВБ,  излизането може да бъде в следващия понеделник или петък, след заявяването на желанието да се напусне къщата, за това за него се падаше петък 13-ти.
  С тази номинация, вероятността да излезе доброволно се намали, то се видя и по реакцията му, дорева му се, просто го вкараха в играта. Ще бъде пич ако им е.е майката и въпреки всичко излезе, но при този адреналинов шок, който му вкараха, не съм сигурна.
  Мисията с яйцата беше страхотна манипулация, допълнително внуши и разпредели групите, няма как да не призная, че екипът, който прави Брадър-а е много добър.

Права си, особено за последното!

# 1 105
Само аз ли не харесвам Катето Евро? Дразни ме тази жена, намирам я за злобна, вулгарна и интигантка  Rolling Eyes

# 1 106
ООООООООООООО. айде да не бръщаме темата в "чалга срещу незнам си к'во".Проблема е съвсем друг.Венета си е овца,но определено си промених мнението за Азис,даже го харесвам Laughing

# 1 107
Като искаш играй, пускай си SMS в подкрепа на който си искаш. И не говоря от името на 5000 човека, а ще пуснем 50000 SMS срещу чалгата и простотията.

Като толкова ви стига акъла,давайте си парите за SMS в разни символични борби срещу чалгата  hahaha Ако ще и 5000000 да изпратите борбата ви е абсолютно срещу вятърни мелници.Най-много  Венета да остане и другата седмица и нищо повече.

А да седим и да гледаме как краля на чалгата печели и държейки се между чатала Ви поздрави с "Напипай го" ?

тоест, искаш да кажеш, че ако Азис не спечели това ще е победа срещу чалгата  newsm78 много си наивен да мислиш, че 2 дни след ВИП брадър някой ще помни нещо от това шоу. ( съжалявам, че се повтарям, но е факт)

давате си парите на халост - така чалгата няма да бъде унищожена.
тя ВЕЧЕ е в мозъците на хората - виж как бебета клатят памперси на ритмите на Готините Каки на Пайнера.  ooooh!

тоест, смешен си ми. тоя пионерски ентусиазъм само и единствено ще напълни джобовете на собствениците на това шоу. нищо повече.
просто няма никакво значение.

# 1 108
  • София
Малеее колко се кефя на тия номинации не е истина,Минетка ще изхвърчи като насрана от къщата hahaha.Забелязахте ли как съобщиха първо името на Венета да гледаме сеир и когато тя разбра че е номинирана как злобно започна да оглежда всички. ConfusedНай-се изкефих обаче като разбра,че излиза на номинации с Васко,на мига и стана ясно че е аут от играта и й се насълзиха очите.Веднага се забута зад мивката да мие чинии,за да излезе от неудобното си положение на осрана. JoyЗабелязахте ли обаче наша Василка как я гледаше съжалително,стана му като че ли някак мъчно за нея,защото и за него е ясно,че най-вероятно изхвърчалият ще е Венета и язък за сссссссъссссскането и лицемерието,което хвърли.
Чудя им се на Катето и на Деси,как  изтърпяха долните намеци и въпроси на Венета относно личният им живот.Особено на Деси как й говореше:"Първият ми въпрос е.........,а вторият ми въпрос е........",чакай ма   да не си в ГОРЕЩО случайно #Cussing out.Направо незнам Деси как можа с такова спокойствие да понесе тва нещо,аз ако бях щях да я направя сама да си говори.Тя Венета кво си мисли,че останалите незнаят доста пикантерии за нея ли,ох лелее жална й майка ако някой реши да си отвори устата.

Ъъъ,не мислите ли че Венета доста е погрозняла? newsm78

# 1 109
Венетка си е легнала вече-нещо не я държат краката...

Общи условия

Активация на акаунт