VIP Brother 2 - 6

• 37 668
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 080
 otnosno Veneta [smilie=smile3511.gif]tova e tq
zlobna,protivna,nahalna,prokleta newsm11.O6te predi da vleze v V.B. ot gore6to bqh zabelqzala taq neina zloba. Rage vse si misleh 4e si vnu6avam no qvno ne e bilo taka za tova vi prizovavam vsi4ki VAN VENETA

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 23:54 от mihaela-stella

# 1 081
Много лошо. Ще трябва да се борим срещу хилядите фенове на чалгата. Дори тригодишни деца пеят песни на Азис. Това е много хубаво. Ако така продължава един ден министър на културата и образованието ще е Азис. Заслужавате си го!!!!!
Аз и приятели ще се опитаме да спрем простотията. 50000 SMS. Уговорено е!!!
Кой си ти пък да говориш от името на 5000 души?!?!?!

А коя си ти, че да насаждаш простотията на чалгата?
Като искаш играй, пускай си SMS в подкрепа на който си искаш. И не говоря от името на 5000 човека, а ще пуснем 50000 SMS срещу чалгата и простотията.

# 1 082
представяте ли си сълзливата изповед от Тишо: "Аз познавам жена си, тя е боец, заслужава да остане и да се бори. Искам аз да изляза", или пък Христина: "Ааа, за кумичката излизам аз доброволно! Тя детето ми гледа, подкрепя ме, това е най-малкото, което мога да сторя за нея".
hahaha Joy hahaha Joy

# 1 083
Момичета, айде да поанализираме малко Венета.
Тази жена е всичко друго, но не и глупава. Тя е и човекът, който е много наясно с Биг Брадър като тв формат, психология и прочие. Омъжи се чрез ББ. Интервюирала е повечето участници във всичките сезони. Гледала е дълго. Беше и коментатор на един от сезоните. Знае как текат кастингите, на какво залагат психолозите.
За какво говори всичко това?
Много са я кандърдисвали, а вероятно и добре платили, за да влезе в ББ.
Венета си е избрала роля, може би договорена, може би сама е решила, че това ще и донесе точки, и я следва. Най-лесното нещо е да се правиш на шут, да се възхищаваш на Азис, Катето и Десислава, да си миличка, добра и никого да не кълвеш. Но дали не е помолена да създава конфликти?  newsm78
Ако не си го е избрала сама нарочно или не е помолена - значи е глупава, което аз не го варвам.
Peaceсъвсем не е глупава, а и да са и платили има защо

# 1 084
  • София
А какво стана с желанието на Христина да напусне в понеделник, т.е. днес? Нали нещо подобно се говореше.... или аз пак съм недоразбрала...  newsm78

# 1 085
Тази жена е всичко друго, но не и глупава. Тя е и човекът, който е много наясно с Биг Брадър като тв формат, психология и прочие. Омъжи се чрез ББ. Интервюирала е повечето участници във всичките сезони. Гледала е дълго. Беше и коментатор на един от сезоните. Знае как текат кастингите, на какво залагат психолозите.
Венета си е избрала роля, може би договорена, може би сама е решила, че това ще и донесе точки, и я следва. Най-лесното нещо е да се правиш на шут, да се възхищаваш на Азис, Катето и Десислава, да си миличка, добра и никого да не кълвеш. Но дали не е помолена да създава конфликти?  newsm78
Ако не си го е избрала сама нарочно или не е помолена - значи е глупава, което аз не го варвам.

Честно казано - не вярвам...
Колко пари трябва да са й дали, че тя с ясното съзнание да влезе в роля, която ще настрои всичко живо с/у нея? Тя срещу колко хора избълва простотии и жълтини в ББ, не е истина. И не само за присъстващите, а за хора, които са й били гости, хора, на които им се умилква по светски събития и коктейли.
И колко добра актриса трябва да е, за да не излиза от тази роля 24/7? Че то ако е така, слага в малкия си джоб Катето и Азо взети заедно - а това не мисля, че е възможно.
Според мен нещата седят далеч по-просто. Нова са я вкарали с обещание за голямата награда. А оттам-нататък тя си съска на воля, няма никакви задръжки, защото явно знае, че няма да излезе с празни ръце.
Това, разбира се, е мое мнение. Каква е истината не мога да знам.

# 1 086
Цитат
А коя си ти, че да насаждаш простотията на чалгата?
Я чети малко, а не между редовете и ми цитирай мой постинг в който насаждам простотията на чалгата....май, май нещо обърка адреса....

# 1 087
  • София
нещо кво стана със сценаристките на шоуто от нашия форум?
май май вече не сте толкова сигурни как точно ще продължи предаването
това да не е творческа криза при вас
според мен продуцентите на предаването не са толкова елементарни, че да се компроментират с подобни (на вашите) сценарии
колкото и да не ви се вярва животът е достатъчно интересен точно защото е пълен с изненади....
пишете (и не само вие), че Азис е получил най много пари за да влезе... следователно той е най-ценен, после е Венета нали?
защо тогава ББ ще се лишава от поне 1 от фаворитите си... нали ако накрая останат безинтересните как ще си покрият разходите пък и на печалба да излязат....

# 1 088
Като искаш играй, пускай си SMS в подкрепа на който си искаш. И не говоря от името на 5000 човека, а ще пуснем 50000 SMS срещу чалгата и простотията.

Като толкова ви стига акъла,давайте си парите за SMS в разни символични борби срещу чалгата  hahaha Ако ще и 5000000 да изпратите борбата ви е абсолютно срещу вятърни мелници.Най-много  Венета да остане и другата седмица и нищо повече.

# 1 089

Ми да я анализираме. За мен едно е да кълвеш основателно и по същество и друго е да ровиш непрекъснато в кирливите ризи на хората, за които си чувала от някой си някъде. И едно е да се възхищаваш на хората, а друго е да се възхищаваш непрекъснато на себе си-най-великата водеща, най-много мие, шета, най-желаната жена...

# 1 090
Peaceсъвсем не е глупава, а и да са и платили има защо

Съгласна съм!!! Peace

# 1 091
Момичета, доспа ми се, а ми е интересно тук....... Ох, с какво сърце да легна????? Като ще изпусна купона тук.....

Обаче Здравко как си го каза за Деси и външният и вид........И сега като я гледам с тази рокля.... Има право момчето, има право...... Peace Party

Ако нямаше акмери, Венета щеше да се разплаче като чу номинациите......

# 1 092
май май вече не сте толкова сигурни как точно ще продължи предаването
това да не е творческа криза при вас
според мен продуцентите на предаването не са толкова елементарни, че да се компроментират с подобни (на вашите) сценарии
колкото и да не ви се вярва животът е достатъчно интересен точно защото е пълен с изненади....
пишете (и не само вие), че Азис е получил най много пари за да влезе... следователно той е най-ценен, после е Венета нали?
защо тогава ББ ще се лишава от поне 1 от фаворитите си... нали ако накрая останат безинтересните как ще си покрият разходите пък и на печалба да излязат....

Да, и сватбата на Василеви е била спонтанна, роклята е ушита за една нощ от добрата фея кръстница и един мармот завива шоколада в станиол Tired

# 1 093
.....

в случая сценария, за който говориш вече е говорен ( от мен ) , преди няколко десетки страници.  тоест, нищо ново не ни казваш.

# 1 094

Обаче Здравко как си го каза за Деси и външният и вид........И сега като я гледам с тази рокля.... Има право момчето, има право...... Peace Party

Ако нямаше акмери, Венета щеше да се разплаче като чу номинациите......

така си е каквото и да си говорим Десислава изглежда страхотно Peace

Общи условия

Активация на акаунт