VIP Brother 2 - 6

• 37 781
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 930
Що пък ми се струва newsm78 че Здравко и жена му са се наговорили за номинациите.

# 931
  • Между гори и планини
Много ми е тъжно, или Ази или Деси ще трябва да излезе. Нактая във Випа ще останат само злобните селенджери  Sad

# 932
Ристинчето ще го спукааааа наш Здравкоо Joy fight

# 933
Абе само на мен ли ми се струва, че има нещо странно тук. Всички от Венетиния лагер номинираха почти еднакво

# 934
Китаеца:
2т.- Здравко
1т.- Венета

# 935
  • в ябълковата градина
Е, Китайчето ми напълни душата. Един да ги е усетил малко вътре и злобната Венетка!

# 936
Много ми е тъжно, или Ази или Деси ще трябва да излезе. Нактая във Випа ще останат само злобните селенджери  Sad

селските революции обикновено са кървави.

ами странно е, да, аз на предната страница го попитах. Това са добре обмислени номинации.

# 937
Ох, дано останалите да подпукат Здравко и В.

# 938

Мдам и някой от тях ще спечели. Както стана с онези трите квачки.

# 939
На някои от тези ВИПовци ТОЛКОВА ли са им важни 100 000 лева? Направо съм безмълвна. Те явно са с много слаби доходи тогава. Толкоз да им е изписано на лицето, че им трябват мангизи... Пък то поне от малко гордост да не го показват това!

Те че всички са вътре за хонорар, така е. Ама за тез 100 000 на финала... Голяма излагация... На всички ще им влязат в полза тез мангизи, но на някои ще им влязат в полза, а на други са им спешно наложащи... Срамота... Браво на Азис, Деси, Катето, Роси, Китаеца и онзи бизнесмен, че са вътре повече заради феновете си, заради настроението и бъдещи отворени вратички, отколкото заради пуста награда...

# 940
  • в ябълковата градина
Браво и на Маги!  Hug

# 941
 ooooh! Не мога да повярвам какво говори този Здравко и най-вече не мога да повярвам, че още не са го изгонили...или го държат да му гледаме простотията. Ужас.

# 942
Маги:
2т.-Венета
1т.-Тишо

# 943
Браво Маги Grinning

# 944
евала на Маги

Общи условия

Активация на акаунт