VIP Brother 2 - 6

• 37 677
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 065
китаеца не разбирам защо ги говори тези неща на венета.

# 1 066
Момичета, айде да поанализираме малко Венета.
Тази жена е всичко друго, но не и глупава. Тя е и човекът, който е много наясно с Биг Брадър като тв формат, психология и прочие. Омъжи се чрез ББ. Интервюирала е повечето участници във всичките сезони. Гледала е дълго. Беше и коментатор на един от сезоните. Знае как текат кастингите, на какво залагат психолозите.
За какво говори всичко това?
Много са я кандърдисвали, а вероятно и добре платили, за да влезе в ББ.
Венета си е избрала роля, може би договорена, може би сама е решила, че това ще и донесе точки, и я следва. Най-лесното нещо е да се правиш на шут, да се възхищаваш на Азис, Катето и Десислава, да си миличка, добра и никого да не кълвеш. Но дали не е помолена да създава конфликти?  newsm78
Ако не си го е избрала сама нарочно или не е помолена - значи е глупава, което аз не го варвам.

# 1 067

И аз това се чудя.

# 1 068
Азис има ли право да излиза по желание, когато е на номинация?

# 1 069
да бе, кво и обеснява на тая....и аз това се чудя....

# 1 070
Китаеца объяснява на Венета,че Азис излиза в понеделник дори да бие Венета, защото нямало да чака финала и да бъде победен от Здравко  Joy Joy
ами прав си е човека ако здравко го победи ще му падне тарифата за пеене hahaha

на азис никога няма да му паднат тарифите.
2 дни след вип брадър никой няма да помни нищо.

# 1 071
  • София
Азис е в основата на купона в къщата и наистина без него няма да е толкова весело.
А без злобата на Венета определено ще е по-хубаво.

# 1 072
Ами ако наистина е вярно, че Азо излиза в понеделник, няма сми да шъткат в петък Венетка, тъй че... Май резултатът е предрешен... И Венета съответно ще го изтълкува като велика победа, след което няма да можеш да й стигнеш носа с лайняна пръчка... Уфффф...

# 1 073
Азис има ли право да излиза по желание, когато е на номинация?

Той щял да изчака гласуването Wink

# 1 074
Дано Васил Боянов излезе мъж и се бие до последно, и излезе Победител! Смятам,че боят е достоен!!!! Дано се обичат с Китаеца и не го остави..... Дано реши да не отстъпва за да не го помислят за пъзльо..... Много дано станаха, но последното дано е - дано Венетка излезе в петък 13-ти и не манипулират много-много резултата от Нова...

Смятам,че от този дуел ще се постараят да извлекат максимална финансова полза...... То ще са минимални проценти, разлика в гласовете 3-4 и т.н. И дори няма да се учудя ако отложат изгонването за събота - да се гласува още един ден... Нали са чакали те такъв финал и трябва да си избият парите,че ако останат световно неизвестните Христина и Тишо напр. - какви постъпления, какви 5 лв........

Азо - двете кучки на номинации......

# 1 075
Китаеца объяснява на Венета,че Азис излиза в понеделник дори да бие Венета, защото нямало да чака финала и да бъде победен от Здравко  Joy Joy
това искам да го видяяяяяяя
и най-вече физиономията на минетка  Joy Joy

# 1 076
Ако Венета победи Азис значи е нагласено Peace
Здравко е толкова доволен че не е номиниран, явно пак очаква да е на финал Crazy

# 1 077
Гларусът ще отлита за Приморско, както виждам  newsm78

В смисъл Здравко ще се откаже, за да спаси Венета? Ми и това е вариант.

Ох, дано Василка не ни разочарова и стиска фронта там. Усещам я, че й писна и й стана тъпо и гадно в едно гнездо с Венета, ама дано да стиска още.

Аз предлагам Тишо или Христина да вземат да се жертват и да напускат доброволно, че да се опорочат тез номинации. представяте ли си сълзливата изповед от Тишо: "Аз познавам жена си, тя е боец, заслужава да остане и да се бори. Искам аз да изляза", или пък Христина: "Ааа, за кумичката излизам аз доброволно! Тя детето ми гледа, подкрепя ме, това е най-малкото, което мога да сторя за нея".

Естествено, ще държат линиите до последно отворени, само и само да сберат париците на хората...

# 1 078
Цитат
айде да поанализираме малко Венета.
То просто няма за анализиране-личи си злобната и мутра и, че е изтъкана от нерви-неможе да се владее жената даже...

# 1 079
Не виждам кой в Къщата има шанс да остане при номинация с Азо. Единствено Десислава.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт