VIP Brother 2 - 6

• 37 660
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 140
Уууууууу, какви клюки научава чалгаджийската ми душа Mr. Green

# 1 141
  • София
Азис още миналия петък поиска да излезе другия петък ,13-ти, сега пак е потвърдил желанието си и ще се прецака яко!Ако излезе, спасява Венета!

# 1 142
Слушах ги и него, и Десислава с тяхното творчество, ами не ми харесва този пусти поп-фолк или чалга, отива им, прилича им, но на мен не ми пасва, което не ме кара да не са ми симпатични...
И аз направих такъв опит  Mr. Green Заради това, че ми допадна като човек. Ама - ТЦ. Не мога,  не ми харесва. С изключение на `Как боли`. Е тая песен е страшна. По цял ден я въртя. То не е и чалга де. Баш рок ми е на мен, само с малко извивки тук таме  Wink
Абе той Азис само още малко известност да придобие и ще запее рок, ще видите, обещавам  Mr. Green

# 1 143
  • София /Абсурдистан
А какво мисли Китаеца, ще излиза ли заедно с Азис?

# 1 144
  • Pierrefonds, CA
Кажете моля Laughing , днес излезе ли някой от номинираните - Роси, Здравко, Азис и Десислава ??   Rolling Eyes

# 1 145
Азис още миналия петък поиска да излезе другия петък ,13-ти, сега пак е потвърдил желанието си и ще се прецака яко!Ако излезе, спасява Венета!
Това къде го научи? Извинявам се, но нямах сигнал доста време...

# 1 146
Кажете моля Laughing , днес излезе ли някой от номинираните - Роси, Здравко, Азис и Десислава ??   Rolling Eyes

Роси излезе

# 1 147
  • На погрешната планета
Роси

# 1 148

Роси излезна Peace

Относно анкетата мисля че Венета е следващата  newsm78

# 1 149
брейййй, кой е на Маги мъж?Страшен красавец бил Rolling Eyes

# 1 150
  • Pierrefonds, CA

Роси излезе

мерси   bouquet

# 1 151
брейййй, кой е на Маги мъж?Страшен красавец бил Rolling Eyes

Участва в този клип на Рени - мъжът в леглото
http://vbox7.com/play:1d7055b5

# 1 152
  • София
Това къде го научи? Извинявам се, но нямах сигнал доста време...
От Нова, аз тогава гледах още 24 часовия!Обясниха му ,че може чак петък да излезе, на 13- ти.

# 1 153
Дано Азис устиска още малко Praynig
Ще ми е много интересно Христина какво ще прави без Венета.
...но за съжаление ми се струва,че ако Азис си тръгне,скоро няма да има номинации,а ще си излязат доброволно един по един много интересни за мен участници.

# 1 154
Да и аз ей сега чух Катето да казва на Христина, че ще излиза май в понеделник. Бил предупредил Биг Брадър още преди да влезе-имал си работа. Аха ей сега пак -и Деси каза и Маги потвърдиха. И били сигурни, защото го познавали.
Благодаря, Тайна!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт