За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 34 512
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
Много благодаря за идеите, записвам си ги, защото ми харесаха и ще разнообразя менюто.
Домочадието си хареса рецепта за чоризо с ориз, домати и чушки. Останахме много доволни от резултата.

# 406
  • Sofia
Тази морковена салата може ли да се направи ден по-рано и да престои в хладилник?
Нарязани на тънки ленти моркови,копър,сусам,чесън…

# 407
  • Варна
В хладилник може, добави и мазнина, за да се ,,отпусне" витамин А, а преди сервиране киселина/сол.

# 408
  • Русе
Скрит текст:
Тази морковена салата може ли да се направи ден по-рано и да престои в хладилник?

Да. Дори ще стане по вкусна, но трябва да следваш инструкциите по тази рецепта.

# 409
Di Soleil , пеп-4o ,  peych , чудесни сте,  много благодаря за рецептите за щрудел! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Ще ги изпробвам Simple Smile

# 410

Поне аз бих оставила сусама да го добавя като ще се яде салатата, въпрос на вкус си е и това но за мен би било по-вкусно така отколкото да поеме дресинга докато престоява. Морковите ще станат по-вкусни така, но сусамът не.

# 411
Здравейте! Може ли да ми дадете идеи какво да направя със спанак за детето? Правила съм палачинки, спанак с ориз и дотам ми се изчерпват идеите…  Мъфини не съм, но днес му спретнах едни с тиква, така че имам вече мъфини, но и имам спанак за оползотворяване. Благодаря предварително за съветите!

# 412
Баница, супа, омлет със спанак.

# 413
# 414
  • In transit
Здравейте! Може ли да ми дадете идеи какво да направя със спанак за детето? Правила съм палачинки, спанак с ориз и дотам ми се изчерпват идеите…  Мъфини не съм, но днес му спретнах едни с тиква, така че имам вече мъфини, но и имам спанак за оползотворяване. Благодаря предварително за съветите!
Тук имам към 25 рецепти със спанак. Все нещо ще си харесаш. Simple Smile

# 415
  • Sofia
Спаначени (както и с всякакви зелении) кюфтета с млечен сос, спанчена яхния (с месо ако яде и по избор - с телешко е най хубаво, ако не с пилешко).

# 416
Идеи за нещо със спанак - спаначена торта, ориз със спанак и яйце на фурна, агнешко със спанак, сьомга пълнена с Филаделфия и спанак, крем супа от спанак, също една салата правя от суров спанак, ягоди, сирене, домат и сос от тахан и горчица - много странно звучи, но ми е много вкусна, опитах я за първи път в комплекс Старосел и после почнах да я правя вкъщи от време на време.

# 417
  • София

Леща с домати и спанак
Зеленчукови кюфтенца на фурна
Яйца по флорентински
Запеканка от спанак с извара и овесени трици

# 418
В кухнята с Бени
https://inthebeniskitchen.com
Спаначена пита
Много сполучлива рецепта, която често в последно време правя.
Може под формата на мъфини да се направи.

# 419
Пробвах да направя оцет от смокини, но го забравих. Сега имам пихтия с гъба отгоре, но няма течност за оцет. Какво да го правя?

Общи условия

Активация на акаунт