Отбиване от нощно хранене

• 288
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте моя мъник е вече на почти 8 месеца опитвам да го отбия от нощното кърмене но не спира да се дере да плаче и е ужасно
Не иска ма ръце нито да му говорят или гушкат и млъква само когато го накърмя какво да правя има ли по лесен метод за спиране
Ясно ми е че не е от глад а защото усеща успокоение така но вече ми идва доста трудно безсънните нощи

# 1
И моя бебо,които е над 9 месеца иска да го кърмя през 3 часа нощно време. Не винаги е толкова начесто, но повечето нощи да. Освен за кърмене си се буди и по други причини,така че не съм спала мноого време..При дъщеря ми изобщо не беше така и малко водичка и стигаше да си заспи отново. Явно си е до бебе. Може да му никнат зъбки и така да се успокоява,което от една страна е по-лесно ,отколкото да го люшкате на ръце. Друго положително нещо е ,че така ще имате повече кърма за напред. Успех!

# 2
  • София
Взимаш го в леглото и спиш с бебето.

# 3
  • София
За нощно отбиване по-скоро да спи някой друг с него, а не ти (визирам бащата). Предполагам има и по-плавна адаптация. Може да се консултираш и с консултант все ще ти даде някакви съвети.

# 4
  • Поморие
Здравейте моя мъник е вече на почти 8 месеца опитвам да го отбия от нощното кърмене но не спира да се дере да плаче и е ужасно
Не иска ма ръце нито да му говорят или гушкат и млъква само когато го накърмя какво да правя има ли по лесен метод за спиране
Ясно ми е че не е от глад а защото усеща успокоение така но вече ми идва доста трудно безсънните нощи
Моето момиченце е на 1г.4м. и още суче нощем, но я взимам в леглото при мен, когато се разплаче, засуква и заспиваме и двете. Ако не бях открила този начин, сега щях да съм ходеща развалина от недоспиване. 😵‍💫 Иначе преди не се издържаше, защото и синът ми, който е само година и половина по-голям от сестричката си, трудно израстна нощните събуждания. Говорила съм с лекари, консултанти по сън, наслушала съм се на съвети от всички, но се убедих, че в крайна сметка това просто се израства неусетно  от самото дете.

# 5
Много е рано за нощно отбиване, поне на година, даже година и половина. А дори и да го постигнете успешно, няма гаранция, че ще спи по-добре

Общи условия

Активация на акаунт