ФЕВРУАРСКИ патиланци с яйчица и козунаци празнуват - на Великден цял ден лудуват

• 11 056
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Добър ден и от нас!
Скъпата честито ви зъбче!
 botzi успех на изпита.Ще стискам палци.
Аз да ви попитам дали слагате чадърче на количките и ако да каква марка и дали са стабилни?Ние миналата година изкарахме без да ползваме,но тази година мислим да си купим.
Еми това е за сега,пожелавам ви един пълноценен и прекрасен ден. Heart Eyes

# 226
  • Букурещ
Здравейте и от нас. Отдавна не съм писала. Миналата седмица се прибрахме от Пловдив и по цял ден сме в парка. Лошото е, че Филип го хвана вирус с повръщане- 2-3 дни имаше лека Т и точно си мислех, че нещата са се разминали и изведнъж в във вторник вдигна 39,6. Та вече сме на АБ, но той се побърква и не иска да го пие, плюе, крещи. Вие как давате лекарствата? Пробвах да го смеся с банан, но той го надушва и пак го плюе, просто в чудо съм се видяла.

# 227
Ооо, Мериа, welkome!  Hug Постепенно всички се завръщате  Grinning Жалко за Филип, дано се оправя скоро. За щастие не ми се е налагало да давам друго , освен Панадол и витамини-дано да е все така  Praynig
Честито зъбче на Марти на Скъпата  Mr. Green
Скорошно оздравяване и на Маги на chere6ka  Peace

# 228
Аз да ви попитам дали слагате чадърче на количките и ако да каква марка и дали са стабилни?Ние миналата година изкарахме без да ползваме,но тази година мислим да си купим.
Еми това е за сега,пожелавам ви един пълноценен и прекрасен ден. Heart Eyes

Имахме миналата година, но го потрошохме от местене, сваляне...Тази година не мисля да купувам.

# 229
botzi   ние бяхме в Хановер, сегашния панаир беше технически и нищо интересно за мене, с малки изключение, но просто мащабите който бяха са изключителни, а за организацията нямам думи, че за 2 ч всички бяха организирани, махнати и разглобени щандове, килими уреди и вс халета опразнени, просто супер организация.
Успех утре, ще стискаме палци  Peace

danida82 ние миналата година си взехме чадърче, но много малко го ползвахме, защото мн трудно се закачаше на количката, че ние по дебела  дръжката на количката и постоянно падаше, и аз най-накрая се ядосах и не го ползвах, но сега на лятната количка може би ще го ползвам докато пак не ме ядоса Simple Smile

Мериа Боби имаше непоносомост към АБ /Аугументин/ също, само като ме видише и бягаше, стискаше устата и не даваше да му давам, ако не можех да пробутам с някоя храна, просто го насилвах, като го притискам и му отварях устата, и така малко по-малко му го давах, много е неприятно и гадно така да го мъча, но като не ми оставеше избор така действах, дано вие да намерите по лесен начин  Praynig

# 230
  • Букурещ
За чадъра- и ние имахме миналата година, но се счупи. Сега няма смисъл да от чадър, Филип седи в количката само докато стигнем до парка, от който ни дели един подлез, и след това веднага слиза и започва да изследва света. Мъжът ми се шегува, че Филип се разхожда толкова гордо и наперено в парка, все едно го е взел на концесия. Joy
Ето малко снимки и от нас.
Нинка, Филип е същата работа. И аз се принуждавам да го натисна и насила да му го дам, но той пак го плюе, държи си го в устата и го изплюва.

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 12:39 от Мериа

# 231
Филип се разхожда толкова горго и наперено в парка, все едно го е взел на концесия. Joy
hahaha  Joy  Joy  Joy

Дай парола, не ми се отварят  Grinning

# 232
  • Букурещ

Дай парола, не ми се отварят  Grinning

Ами той е публичен, няма парола.  Thinking Сложила съм го в общия албум.

# 233
Ами той е публичен, няма парола.  Thinking Сложила съм го в общия албум.

OK. Откато правиха някаква "профилактика" на снимка.бг, не се отваря директно от линка, а вечно трябва да се въвежда парола  Grinning

Видях го-сладурко  Hug , но се въвежда паролата.

# 234
Мериа много хубави снимки. Peace

# 235
  • София
Здравейте и от нас!

На вън духа и не съм извеждала Рая. Татето ни е почивка днес, ама не е на кеф и го пратих да си човърка по колата.
Мериа - явно всички деца са така спрямо лекарствата. Аз Аугментина го давах с лъжичка, с дозатора на нурофена, с чашката - но както и да го давах част от него винаги беше изплюта, размазана по косата, блузата или чаршафа, че и върху мен. Нощно време й давах веднага да суче и така по - малко ревеше. А последния път й дадох една малка лъжича, сложих кофичката с течен шоколад пред нея и й излях лекарството в устата. Тя рева, но бързо млъкна - все пак можеше да бърка и да маже. АЗ от скоро й давам да опитва по малко шоколад.
  Днес си намери чашката от Аугментина и само от вида й се разрева - макар че приключи с приема му във вторник.

botzi - стискаме палци всичко да мине безпроблемно утре! И да се похвалиш с новия документ  newsm01.
 Игси - а как върви твоят курс? Не си писала скоро.

Черешка - дано Маги бързо да се оправи. Да си пишем на лични за размяна на координати?

Скъпата - какво точно е съотношението на оцета и солта и за какъв точно обрив е? Рая е с 2 вида пъпки - на крачето са под формата на полумесец и като ги пипна леко боцкат. А на гърдичките има 3 като червени петънца. Аз мажа с Алергозан, но май няма особен ефект. Те си завяхват и сами.

# 236
Atrakcia   посетих сайта ти и гледах клипчетата от прощапулника и с гъделичкането.Голям сладур е Божидарчо. Peace

# 237
Atrakcia   посетих сайта ти и гледах клипчетата от прощапулника и с гъделичкането.Голям сладур е Божидарчо. Peace
Аааа, благодаря! Ами такъв си ми е , сладък  Blush  Laughing

# 238
Иринополис, на око го правя - в една капачка и мажа - на Пепи пъпките наистина приличаха на варицела - като от ухапано с малко течност вътре и червенички.
Стискам палци за кормуването  Peace

# 239
Здравейте на всички мами и дечица!  Hug
Аз се позагубих, имах много ангажименти, а сега оправям багаж - ще пътуваме за Плевен при моята братовчедка и ще видим най-после бебенцето й  Grinning  Изпитът в понеделник мина като по вода, че даже и 4 изкарах  Mr. Green  /уточнявам, че като задочник се радвам на тройчици  Crazy /
Нещо чета за болнички дечица  Sad  Душички малки, дано бързо да минава  Praynig
А за кормуването - аз започнах курса преди години и не го довърших, та сега ме е срам да искам пари за нов  Embarassed  Точно тогава мама почина и хич не ми беше до това... Ама другите ме обвиняват, че не съм продължила и че парите са отишли на вятъра. Но се присъединявам към стискането на палци за изпита днес  Praynig  Wink
Хубав ден, ние здраво мрънкаме!

Общи условия

Активация на акаунт