ФЕВРУАРСКИ патиланци с яйчица и козунаци празнуват - на Великден цял ден лудуват

• 11 056
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от нас!
И аз вече се правя на шофьорка, обаче ме е страх да се набутам  в най-голямото движение и за по-дълги растояния ползвам автобуса. Ние в момента не ползваме нито чадър нито слънцезащитен крем, в резултат на Момчил ръцете са станали направо черни, също и бузките и нослето, а челото му е бяло щото шапката му  е такава, много е смешен.
Ох, много мрънка......

# 241
Добър ден и от нас!
Ние станахме в много добро настроение и сега ще го изведа малко на вън за да се по изтощи и после да поспи по дълго.Вчера си спа добре легна си в 21.30 и се събуди 15.31,но предните дни ми спеше само по 1 час на ден и след това беше толкова кисел.
ribkata браво за изпита.Пожелавам ти всичките така да изкараш.
Еми това е за сега от нас.Пожелавам ви един много слънчев и усмихнат ден. Heart Eyes

# 242
Здравейте, всички!

Най-после и аз да се включа. Последните дни съм изкрейзила тотално. Crazy
  Калоян във вторник вдигна Т. Имаше една пъпчица на бузката и се изстреляхме към лекарския кабинет. Няма хрема, кашлица или други симптоми. Педито го гледа-гледа и каза "само на антипиретици и витамини". Питах я възможно ли е да е от ваксината (направихме я точно една седмица преди това пак във вторник). "Не, не е възможно. Реакция може да има до 48 часа." На следващия ден Т 39 и продължаваше да се качва. Компреси с оцет, рев.... В четвъртък вече нямаше Т. Заведох го на проверка все пак, да не изпуснем някоя уроинфекция или да са избили налепи по гърлото след тоя зор. Пак всичко е наред, няма никакви симптоми. Тогава с риск да ми се разсърди, казах на лекарката, че съм чела еди къде си, че при тази ваксина/паротит, морбили, рубеола/ едно на 10 деца покачват Т след седмица за около вда дни, а от тях 1 на 10 получават обрив като при съответните заразни заболявания. Това съвпада идеално с нашия случай. Тя беше много учудена, взе да рови в нейни си бомаги и накрая каза "ми да, може да се приеме, че е в следствие на ваксината" Shocked
  Снощи пък аз се проснах с Т , зачервено гърло и болки по цялото тяло. Като парцал съм и се чудя, дали пък Калоян не е бил болен от същия вирус. Ако и той е чувствал същото като мен.....милия на мама Cry Стига за болести!
  Нинка, добре дошла на Бг. земя. Погледнах някои снимки. Страхотни са. Дано си си починала.
  Прясно мляко съм давала 2-3 пъти с кремчета. Предпочитам да му правя закуски с адаптирано мляко. Предпазливо подхождам, защото първите месеци Калоян имаше себорея и е леко генно обременен откъм алергии. От друга страна, обаче вече го пробвах с пюрета от ягоди, манго и ябълки с мед. Понася ги без проблем. Аз нямам много вяра на млякото от кутии или бутилки, мирише ми на сухо мляко newsm78
  Миналото лято ползвахме чадър. Даже един счупихме и сега ще ползваме втория. Много ми е беличък и съм се заредила със слънцезащитно мляко.
  За море още не сме мислили, а вече е време. И аз бих се радвала да споделите ако сте доволни от някое местенце.

Желая на всички приятен следобед!

# 243
Здравейте малки, големи и още по-големи сладурки и сладурковци!

Ние в момента не ползваме нито чадър нито слънцезащитен крем, в резултат на Момчил ръцете са станали направо черни, също и бузките и нослето, а челото му е бяло щото шапката му  е такава, много е смешен.
Peace Това все едно аз съм го писала.

mama-eli, и при Деян имаше покачване на температурата до 38 и 2 пъпчици по лицето за 2 дни. Това стана 1 седмица след ваксината. Никакви други симптоми не бяха на лице. Беше си много весел и с гооолям апетит. Заведох го на лекар и тя не откри нищо. Каза, че най-вероятно е от зъби, защото в момента му никнат цели 5 и то от гадните. Аз също бях чела, че от седмица до две след ваксината е възможно да се вдигне Т, но и мойто педи отрече. Можело, но веднага след ваксинирането. Ама такива са те - не четат никакви новости... Оттогава не сме имали никакви други проблеми, нито Т, нито пъпчици. Или наистина е било от зъби, или е от ваксината - това е според моето скромно мнение.

По отношение на прясно мляко, аз все още не съм давала - под никаква форма. Всичките десертчета си правя с Аптамил. Може да съм страхлива, но така прецених.

Вчера си спа добре легна си в 21.30 и се събуди 15.31

ДанидаShocked какъв е бил този сън...
ribkata, браво на теб, отличничка!

# 244
Здравейте и от нас!

Аман от тези вируси и болести, дано всички дечица се оправят бързо!

И нас с Ивана се опита да ни хване настинка на Леденика (на излета с Еликс и фемили) , но с 2 кърмения всичко се оправи !

Ивана от доскоро с 3, сега вече е с цели 6 зъба, като шестия изби вчера-2 са отдолу и 4 отгоре.

Нинка, добре дошла! Наистина в Германия е страхотно. От цяла Европа, там и в Холандия единствено ми хареса. Виж в другите страни, в които съм била - Испания, Италия, Австрия, Унгария, Швейцария, Франция, си е същата цигания като тук-поне според мен!

Целувки на всички!

# 245
ехо и привет , мамчета и сладки бебоци   bouquet  bouquet  bouquet
аз вече съм пълноправен шофьор  newsm44, сега отиваме да празнуваме семейно Laughing,
за прясното мляко аз му го слагам в кремчето ,гриса  или в попарата ,но да пие още не ,ще изчакам още малко.
приятна вечер ,утре ще разказвам как е минал изпита  Mr. Green
целувки на всички и почерпката  cook cheers

# 246
  • София
botzi   smile3501 за изпита! Пожелавам ти безпроблемно шофиране!

# 247
 botzi честито за изпита.
anitza  направила съм грешка при писането исках да кажа 12.30.Без да искам е станало. Embarassed

# 248

аз вече съм пълноправен шофьор  newsm44, сега отиваме да празнуваме семейно Laughing,

Поздравления  Hug Мнооого безаварийно пропътувани километри с новата книжка!

# 249
Здравейте!

anitza, големи късметлийки сме с теб - в лошия процент, а някои деца не разбират че са ваксинирани Grinning
  botzi, поздравления!!! Безаварийно шофиране дълги години! Grinning
 Калоян вече е добре и отиде на разходка с тати и кака, а аз си почивам и се възстановявам от тежка ангина.

Приятен ден на всички!

# 250
Включвам се много набързо...
Бързо оздравяване на болните и честито на шофьорката   bouquet
Малко снимки от кръщенето http://olympia75.multiply.com/photos/album/1

# 251
Ей, момичета, страхотни снимки... от кръщенета, от разходки, от пътувания в чужбина...! Браво на вас, а децата колко са порасналииии... (моите също Wink )

Честито на ВЕЧЕ шофьорката!!! Кажи ми нещо повече за изпита, ако искаш може и на лични, че да не товарим темата. Моят изпит ще е към края на май месец.
Иринополис, какво да ти кажа за курса - ами смешки колкото искаш - най-драстичния случай беше, че исках да дам предимство на пешеходец стъпил на "зебра", намерението - добре, но изпълниението - смях в залата - спрях 2 метра след пеш. пътека Simple Smile  Embarassed . Добре, че пешеходеца не ми поврва много-много, че ще го "пусна". Ами дето се казва все още опознавам възможностите на автомобила...  Whistling Много късно просто взех решение да спра и оттам - късно  изпълнение на решението.

Тея има вече 7 зъба, чакаме и 8-я всеки момент.
И Емо и Тея изкараха вируса дето е с разстройство и повръщане Sick , но слава Богу, сега са добре.

Тея казва вече "мамууу" (мамо), "дай". Друго смислено няма. Всичко се изразяава все още с мрънкане.

След десетина дена ще имаме куче. Мъжко, немска овчарка, на около 40 дена ще е. Все още се колебаем, но може би ще го кръстим Артур.

Отивам да кача няколко нови снимки да видите Емо и Тея актуални Wink

# 252
# 253
Честито, Ботци! Пожелавам ти безаварийно каране на чисто нова кола!!!
Олимпия, много бавно ми зарежда и не мога да ги видя снимките  Sad

# 254
Хей,мами,здравейте!
Сега разгледах снимките,много са хубави.
Нинка,каква зоо си имат хората,а?И какви са тези красоти..цветя,градини.ах,ах...Обожавам цветята.

Олимпия,много хубава кръщенка сте направили.Коко много ли плака?А,къде ви е кака Джули?

Игси,наистина много са пораснали Емо и Тея,и да ти кажа в някои моменти Тея доста ми заприличва на моя Лъчко.особено на снимката в клуба,където са двамата с Емо и Тея е клекнала. Joy

Аз днес почивам .Лъчко вече е с нов режим-спи по един път на ден,от 14.00 до 17.00.Днес следобед ,ако мога ще пиша пак,а в скоро време ще ви пратя и малко снимки,за да не ни забравяте. Wink

Общи условия

Активация на акаунт