ФЕВРУАРСКИ патиланци с яйчица и козунаци празнуват - на Великден цял ден лудуват

• 11 056
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
привет на всички  Hug,
благодаряви за поздравленията   bouquet,
Олимпия да ти е живо и здраво християнчето,
Иси, големи сладури са Емо и Тея, да ви радват много,
нещо не мога да кача снимките от почивката ще опитам пак днес
вчера бяхме цял ден на разходка в морската градина ,вече е страхотна за разходки чиста, подредена, супер е ,сега се приготвяме и отиваме на детски рожден ден,
пожелавам да няма вече болнички ,защото времето е само за разходки и лудории dancing,
слънчев и усмихнат ден  lovekiss

# 256
Ето и малко снимчици от нас.Както ви писах по-рано,днес почивам(чудесно е да си си вкъщи целия ден),ходихме на сутрешно кафе и се поразхдихме.Ето ни и нас:
http://images16.snimka.bg/002723862.jpg

http://images16.snimka.bg/002723863.jpgтук е с кака и чичо...

http://images16.snimka.bg/002723865.jpg

http://images16.snimka.bg/002723864.jpg Тук храни сърничката в Пловдивската зооградина.

# 257
Привет момичета!

botzi, браво на теб - поздравления за шофьорската книжка! Пожелавам ти безаварийно каране и да не попадаш на откачени шофьори по пътя  Hug! Между другото благородно ти завиждам за морската градина. Аз обожавам Варна и по-хубава морска градина от варненската няма. Много пъти съм идвала там и не би ми омръзнало. Дори тайничко кроях планове да се преместим да живеем там.
OLYMPIA, страхотно кръщене! Обаче си личи, че Коко доста си е поплакал - очичките са му едни такива тъжни и влажни... Абе голям сладур е - няма две мнения по въпроса. Исках да попитам какво е това, което всички похапвате на една от снимките  Embarassed - нещо към традиционния обичай ли е или не. Извинявай за любопитството, но много са ми интересни различните обичаи по света.
Игси, много се радвам, че ще си взимате кученце. Аз съм голяма кучкарка и явно и Деян се е метнал на мен, защото щом види куче и се втурва към него да го гали. Моето, както писах по-рано почина, ирландски сетер - невероятно красива и чаровна дама. И не мога да се сблъскам повторно с това. Ама знае ли човек...
mama nina, приятно наслаждаване на почивния ден със семейството!
Игси, mama nina, ама страхотни дечица имате! Да са ви живи и здрави. Много са сладки!

# 258
Скъпата, като си дойда у Вулгаристан, ще кача повече и по-хубави снимки  Peace
Оттук с интернет през телефона качва 3снимки 1час  Close
Аница, хапваме си тортички от малки кутийки с името на Константинос, раздават се в края на кръщенето на гостите.
Видях много сладки дечица - да са живи и здрави Тея и Лъчко!!!

# 259
Днес вече разгледах снимките  Laughing - Коко е много сладък и аз да си призная честно бях много любопитна какво ядете  Embarassed
Всички дечица са много сладки - големи бонбони са!
Момичета, искам да ви питам как са фонтанелите на дребосъците ви? На Марти му е с големината на монета от 20 ст. - знам, че на някои деца се затварят по-късно (и на големият ми син се затвори след 1 г.), но ми се струва, че е доста голяма  newsm78 Давам му Вигантол по 2 капки всеки ден, а и го извеждам все пак на слънчице, но сигурно си е до ген .

# 260
Здравейте и от нас!
Много хубави снимки.Коко,Емо,Тея и Лъчко са едни прекрасни и лъчезарни деца.
OLYMPIA  като гледам много хубаво сте си изкарали.И аз като всички се чудех какво ядете.
mama nina много ми хареса джинсовото ви якенце.
А за фонтанелата,нашата е затворена.А вегантол не давам от 5 месеца,но ние се родихме с малка фонтанела.
Е момичета за сега това е.Лека и спокойна нощ.

# 261

Ето колко обичаме да сме голи.Само да се съблечем и няма хващане.

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 14:38 от danida82

# 262
  • София
Ох,Данида толкова е сладък малкия голищарко  hahaha

Боци,честита книжка,безаварийно шофиране ти желая  Hug !

Олимпия,много хубави снимки,Коко е истински джентълмен  Sunglasses ,а на теб честита прическа/не издържа с тъмния цвят  Laughing/

Мами,предлагам да се оплачем и посмеем на белите които правят вече дребосъците.Може да ги квалифицираме- най-голямата,най-често правена и т.н.
При нас освен ежедневното разхвърляне ,останалите са: ровене в саксията,хвърляне на щипки и други предмети през терасата,пробване на вкус на сапуна  Sick,няколко пъти разлива съда с вода от радиатора,мъкнене на обувките из стаите... ooooh! .Най-голяма засега е разливане на бутилка олио и чупене на соев сос  Confused. Вие сте.

И ново заглавие мислете вече   Thinking

# 263
Еликс, точно навреме си предложила подходяща тема за разговор, защото Ивана вчера направи най-голямата си беля - изсипа ми купата с мюсли и прясно мляко на дивана... Ужас, добре, че се сваля дамаската, та можах да я изпера!
Иначе белите й нямат край и брой-събаряне на където и каквото намери, "пререждане" на шкафовете, бъркане в тоалетната, похапване на свещи, качване върху трапезарната маса, люскане на паници в пода, лизане на телевизора и стотици други......

# 264
Ох за белите ако трябва да разказвам ще трябва да пиша цяла нощ. Grinning
При нас всички са квалифицирани в една категория,много големи.
Сега се сещам за няколко.Днес успя да докопа купата със салатата и седнал нашия на земята вади краставици и една на пода една в устата.Аз си мия чиниите и започвам да се чудя че детето не ме притеснява(той не дава да се мият чинии,хванали се да мия застава пред мен и започва да ме блъска).Преди два дена ми докопа телефона и го пусна в една кофа пълна с вода.Цял ден суших телефон. SadА за щипките и ние ги мятаме през прозореца.Всичко течно което докопа ме го изсипва ме.Баща ми го научи да къса цветята на майка,само че не прецени че и аз имам цветя.Сега като ги види и се започва едно яко късане.Най странното е че се е научил като направи беля и ме види да бяга и да се крие.Не знам от къде е видял.
За сега само за тези се сещам,ако се преситя за друга ще я споделя.
elix благодаря за милите думи.

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 09:04 от danida82

# 265
Здравейте, мами!
Мони пак е с температура. Писна ми!  #Cussing out
Иначе най-голямата му беля е да се катери на кака му на леглото, а то е доста високо на около метър и шейсет. Лошо ми става като го видя.
И той е опитвал сапун и какви ли още не дивотии е правил. На мен отдавна ми направи впечатление, че Лъчко и Тея доста си приличат и дори го споделих с вас.
Ботци, честита книжка, и ние онзи ден в събота цял ден бяхме в Морската, много беше приятно.
Скъпата, нашата фонтанела се затвори някъде около годинката, иначе и тя беше доста голяма. Аз долу горе от тогава и не давам вит. Д. Обаче Момчил има вече тен, ръчичките му са станали като на негърче, отвън са черни, а от вътре бели.

# 266
Добро утро и от нас  Grinning
Божидар вчера направи първата си сериозна травма-разби си устата  Sad Бяхме на прощъпулник на братовчедка му, той бе наколеничил и се плъзна някакси по ламината и хайде по очи. Мислих си, че няма нищо, но като ревна, та чак се захласна....вдигнах го (иначе седях до него  Confused) и като рукна оная кръв от устната му...явно със зъбки си я прехапал устичката. неприятно ,но ще мине...тепърва се почва  Simple Smile

# 267
Добро утро и от нас!
Направих си кафенце и реших до като го пия да попиша малко тук,че след малко трябва да започвам да чистя.Не знам моето дете ли толкова много разхвърля или всички деца така правят.В къщи пак е паднала бомба. ooooh!
Ние за съжалени никъде не отидохме през тези почивни дни,защото нашия татко ще почива само утре.Надявам се поне тогава да се поразходим.Толкова благородно ви завиждам за разходките до зоологическата.Ние само из квартала.
 Atrakcia както каза те първа предстои да падат.дано само да няма големи травми.Надявам се,че мъника не е плакъл много.
Еми това е за сега от нас.Пожелавам ви лек и спорен ден. Heart Eyes

# 268
Вчера писах и като реших да го публикувам, интернета се скапа и нищо  Sad
Ботци, честита книжка. Пожелавам ти безаварийно каране.
Краси и аз като теб още не мога да се реша да карам по натоварените улици. Знам, че не трябва да се сравнява Ст.Загора с Варна за движението. Аз карам само в събота и неделя и то само, когато мъжа ми е до мен. Иначе ме е страх  Embarassed Миналата седмица като се налагаше Маги всеки ден да я водя на преглед, ами пак ме хвана страха и ходехме или с такси или с автобус. Много съм нерешителна Sad
Краси, как е Мони. Дано нищо му няма  Praynig
Стефко непрекъснато прави бели. Сега не се сещам за някоя конкретна.
Много малко думички казва ясно, повечето си говори някакви негови  Joy Казва дя-дя, ма-ма, та-те,ба-ба, ам-ам, опитва се да каже нещо като ка-ка и много хубаво казва няма. Обича да рита топка, нали хвана топката на прощапулника - значи ще става футболист  Wink
Лек ден ви желая  Hug

# 269
Здравейте!

ОLIMPIA, добре сте изкарали, снимките са супер. Коко е сладур, а дето го хапвате със сигурност е вкусно Joy
  Игси, децата ти са големи бомбони. Имат красиви очи и мигли. Да са ти живи и здрави! Grinning
  Мама Нина, Лъчко изглежда много голям, направо мъж Grinning Моя си е със съвсем бебешка физиономия. Grinning
  Фонтанелата на Калоян не е съвсем затворена още, а Вигантол спрях да давам, когато педито ни каза / към 10 мес. беше/ Индивидуално е, затова и лекарите спират капките по различно време, а и дозировката, ми прави впечатление е различна.
  Атракция, за съжаление без травми няма да пораснат мъжките ни рожби, дано поне с малко се разминава.
  А като стана дума за белите, незнам дали тези травми се броят за такива. Ако е така, значи най-голямата беля е изтряскването на Калоян, което ни държа на нокти няколко дни и за което се "похвалих" преди време. Иначе е чупил чиния от дуралекс на теракот /пръсва се на милион стъкалца като стъкло на кола/, пуска рулото т. хартия в т. чиния, пуска всякакви предмети от терасата/каката ги връща и веселбата става по-голяма/, влезна в легена с препарат за пода, обръщал е гърнето /пълно/, "прережда" чекмеджетата, обръща сгъваемия простор, рови в боклука. Засега това се сещам.

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 17:03 от mama-eli

Общи условия

Активация на акаунт