, ние бяхме на разходка за празниците и сега се включвам ,но явно повечето сте били заети, ох голямо ядене падна и се чуствам като гуси,
при нас борец стана малкия така чукаше по яйцата ,че ни набори всичките,
пожелавам бързо оздравяване на санди и рони,
а боби е адски привързан към мен ,нали по цял ден е с мен,търсиме като кученце
, немога да го оставя на никого , голям рев пада, но се радвам че от два дни спи спокоино нали ни избиха 6 зъба, днес спа до 9,30ч от 10вечерта
, ние вече свикваме с гърнето ,ама само пишкаме нещо с друганта нужда не можем да се улучим кога да го сложа, но се надявам да успеем, да ви се похваля към края на месеца може и да стана шофьор
,да видим дали ще взема кормуването, ще стискате палци приятен усмихнат ден
, че нещо се бунтуваме 

IST-то й е много завишено и сега пие АБ.
!!! Незнам защо, но днес нещо трудно се организирам и ми е едно отпуснато, дано след второто кафе се ободря, че имам сто неща за вършене!
.Момичета след 2 седмици ни предстои местене,само като си помисля и
,ще ходим в къщата на свеки в Бистрица,защото сега сме под наем и е малко трудно,а и ще започваме да строим нашата къща(пак в Бистрица) и ще ни е по-лесно и удобно като сме там.А и на Марти ще му е по-хубаво-по цял ден ще е навън 
за прекасната тема отново
Аз съм безумно любопитен човек и сега ще ме човърка допоследно
, а аз съм все
, опитва се човека да ме научи, че трябва да съм по-сдържана
Не мога да ви опиша каква радост изпитахме,какъв страх в същото време,много плакахме от радост и от вълнения.Знаем,че животът ни се обръща на 180 градуса.Плаши ме много неизвестноста,която ни чака там...Радвам се,че споделих с вас моите вълнения.От сега нататък по-рядко ще влизам във форума,защото ще използвам свободното време за да уча езика.Хайде пак ще пиша,че много се вълнувам сега/