ФЕВРУАРСКИ патиланци с яйчица и козунаци празнуват - на Великден цял ден лудуват

• 11 008
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
привет от нас   bouquet,
ние бяхме на разходка за празниците и сега се включвам ,но явно повечето сте били заети, ох голямо ядене падна и се чуствам като гуси,
при нас борец стана малкия така чукаше по яйцата ,че ни набори всичките,
пожелавам бързо оздравяване на санди и рони,
 а боби е адски привързан към мен ,нали по цял ден е с мен,търсиме като кученце Grinning, немога да го оставя на никого , голям рев пада, но се радвам че от два дни спи спокоино нали ни избиха 6 зъба, днес спа до 9,30ч от 10вечерта newsm44, ние вече свикваме с гърнето ,ама само пишкаме нещо с друганта нужда не можем да се улучим кога да го сложа, но се надявам да успеем, да ви се похваля към края на месеца може и да стана шофьор travel ,да видим дали ще взема кормуването, ще стискате палци
приятен усмихнат ден  Flowers Sunflower, че нещо се бунтуваме

# 31
Здравейте  wavey
Отдавна не съм писала, но иначе всичко прочетох  ppp
В срада правих прощапулник на Стефко. Хвана топката - ще става футболист  Grinning

Хармъни, дано леко изкара варицелата Санди. По-добре сега да я изкара докато е малък и дано не се заразява със скарлатина, че е много коварна. Маги нали беше със скарлатина, сега не можем да се излекуваме  Sad IST-то й е много завишено и сега пие АБ.

Дано Т на адашчето и Рони е от зъбките  Praynig

Като ви чета, някои сте ходили на консултация и са теглили децата. При нас като се навърши годинка и консултацията е на 3мес.

Хайде, чао, да вземем да излезем малко навън  Wink

# 32
  • БГ
Добро утро и от нас! Черпя ви кафенце  kaffeetrmker_2 !!! Незнам защо, но днес нещо трудно се организирам и ми е едно отпуснато, дано след второто кафе се ободря, че имам сто неща за вършене!

krasykm06, при вас румънци, при нас - гърци! Понякога се чудя къде се намирам, влизайки в магазин чувам само чужда реч - продавачките ни владеят и гръцки!

mama nina, как е Лъчето днес? Дали е шарка или хранително натравяне?! Дано отшуми бързо!

tonita76, много буен този малък мъж - Чечо, но по-важното е да е жив и здрав! Как е днес положението при вас? Марти беше с подобни симптоми преди две седмици и на финала цъфнаха два ръба на два кътника!!!

danida82, аз съм харесала тази седалка http://shop.danet.bg/images/chicco_63230_3.jpg, но има и много други. Марти ходи в гърне, но смятам от лятото да го слагам вече на WC-то.

ribkata, напълно те разбирам, често изпадам в подобни ситуации и ми идва да крещя от яд и безсилие! Неведнъж се е налагало да излизам с Марти в проливен дъжд, силен вятър и какво ли още не, ама това е - съдба - майка ми живее сама в Пловдив, но не мога да я поканя да дойде да ми помага, защото свекърва ми "е наблизо", а тя милата изобщо не намира време за това - веднъж в седмицата може да ми звънне, да ме попита къде сме и ако сме на вън, да пием заедно кафе!

botzi, успех при кормуването и непременно ще стискаме палци за изпита!

chere6ka, да ви е жив и здрав футболиста!

Мами, очите на Марти и днес са червени, едното направо си има кръвоизливи и нещо като налеп, като го погледна ми се насълзяват очите. Днес ще ходим при педито да видим какво ще излезе, но аз вече имам съмнения, че може би е алергичен конюнктивит, което направо ме плаши!

На работещите мами желая лека и успешна седмица, на дечицата - бързо възстановяване, а на всички - една спокойна и изпълнена само с положителни емоции седмица!

# 33
tonita76 , ние имаме същия проблем моя малък мъж не се храни приблизително месец,а и на тегло не сме надалава ли от 3месеца, докато не ни избиха зъбите ,вчера за първи път си хапна с апетит ,но предпочита хлебче или плодове ,явно да си чеши зъбките, надявам се при вас да е от зъбките ,а и друго защо не питаш педито за витаминки, ние пиехме едно сиропче имуно бейби, пожелавам ви успех и бързо да се оправите

# 34
Привет момичета  bouquet ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Еййй тези дни много хубаво време,по цял ден сме навън.В неделя бяхме при свеки и бабите и Марти си хапна от всичко,което имаше на масата и накрая заспа в количката на двора.После като се събуди си полудува,"набра" ми цветенца,много е смешен като ги душка,прави едни физиономии Joy.Момичета след 2 седмици ни предстои местене,само като си помисля и  #Crazy,ще ходим в къщата на свеки в Бистрица,защото сега сме под наем и е малко трудно,а и ще започваме да строим нашата къща(пак в Бистрица) и ще ни е по-лесно и удобно като сме там.А и на Марти ще му е по-хубаво-по цял ден ще е навън Simple Smile
Всички болни да оздравяват бързо,за да лудуват по парковете.
На бъдещите шофьорки-успех и безаварийно шофиране

Ето малко снимки от вчера:

# 35
Ето малко снимки и от мен  Grinning

# 36
Христос воскресе !!! На малки и големи пожелавам много здраве, щастие и усмивки !
То ние по гости и навънка и не съм влизала скоро, сега ще чета назад, на Дидунчо  Hug за прекасната тема отново   bouquet

# 37
Лъчко няма шарка,просто е прекалил с яйцата явно.Пъпчиците завехват вече.
Сега ще го водя пак да го подстригват,така,че пожелайте ми успех Joy

# 38
Мами,имам да споделя с вас нещо много хубаво за мен и моето семейство,но ще почакам 2-3дни и ще ви го кажа.

# 39
Аааа, мама Нина, недей така!  Crossing Arms  Аз съм безумно любопитен човек и сега ще ме човърка допоследно  Laughing  Ще чакам с нетърпение да споделиш, пък дотогава ние на свой ред ще си въобразяваме разни неща  Mr. Green   Моят мъж много обича да ме бъзика така и да ме държи в неведение  hahaha  , а аз съм все  Sick  , опитва се човека да ме научи, че трябва да съм по-сдържана  Laughing
Хармони, много кофти това с шарката по-скоро заради неподходящия момент. Не че за такива неща има изобщо подходящи моменти, де  Rolling Eyes   Късмет и спорна работа!   bouquet 
Атракция, страхотен сайт си спретнала! Браво!  Hug

# 40
Аааа, мама Нина, недей така!  Crossing Arms 
  Joy и аз така-любопитството ще ме побърка. Давай с новината, кой има търпение да чака 2-3 дни  Laughing

Атракция, страхотен сайт си спретнала! Браво!  Hug
Благодаря  Hug

# 41
  • София
Атракция и Тити,много хубави великденски снимки сте нащракали  Grinning.

Стефанийка
,надявам се ,че не е нищо сериозно  Praynig.Какво ви казаха?

Нинче,аз съм трета на опашката  Mr. Green

# 42
Христос возкресе!
Само се записвам и отивам да чета назад...

# 43
  • БГ
Здравейте, мами!

titiii, страхотни снимки! Марти много е пораснал! Успех в строителството, дано скоро се похвалите с нов дом!

Atrakcia, поздравления за сайта, чудесен е! Честити ходещи крачета на Бужи!!!

mama nina, как мина подстрижката? И аз съм записала час на Марти за петък, дано се държи прилично, като предния път, че иначе ще си умра от срам! А за хубавата новина - пак няма да мога да спя - чакаме я с нетърпение!!!

elix, благодаря за проявената загриженост. Днес отидохме при доктора и той реши да не експериментира и ни даде направление за очен, посетихме го веднага! Възпаление има, конюнктивит - не, предписаха ни капки и сега се мъчим с тях, така ще е до края на седмицата!

Ами, това е засега от нас! Желая ви спокойна нощ!

# 44
Хайде мами,няма да ви измъчвам повече.....Ами значи,този Великден е най-радостния в нашия живот.Точно на Велика събота получих ЗЕЛЕНА КАРТА.Играем вече 10години и чак сега имахме късмет.И по-точно аз съм късметлийката. bowuuНе  мога да ви опиша каква радост изпитахме,какъв страх в същото време,много плакахме от радост и от вълнения.Знаем,че животът ни се обръща на 180 градуса.Плаши ме много неизвестноста,която ни чака там...Радвам се,че споделих с вас моите вълнения.От сега нататък по-рядко ще влизам във форума,защото ще използвам свободното време за да уча езика.Хайде пак ще пиша,че много се вълнувам сега/

Общи условия

Активация на акаунт