ФЕВРУАРСКИ патиланци с яйчица и козунаци празнуват - на Великден цял ден лудуват

• 11 056
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Христос Воскресе!

За всички мами и мишлета – бъдете здрави, румени и засмени!!!

Набързо се разписвам, че имам много за наваксване, но понеже погледа ми се спря на последния постинг не успях да се стърпя....

Мамо Нина, желая на теб и цялото ти семейство много късмет и попътен вятър в това ви начинание. Гледайте само напред, бъдете оптимисти и ревностно преследвайте целта си!!!

# 46
Mama nina, честита ви зелена крта и аз също ви пожелавам успех в новият живот, който ви очаква Grinning! И на мен ми си сви корема, като прочетох постинга ти. Изисква се много смелост, за да се решиш на такава крачка. Аз сигурно не бих могла Rolling Eyes. Браво на вас smile3501!

# 47
на Велика събота получих ЗЕЛЕНА КАРТА.
Поздравления, mama nina! Радвам се за вас! Не може и без притеснения, но всичко ще се подреди-толкова хора са успели, защо не и вие!  Peace

Честити ходещи крачета на Бужи!!!
Ми той още не е проходил официално-казах ви по-напред, че е издънката на февруарските юнаци  Laughing Прави по десетина крачки сам, но и свекърва ми не го пуска, когато го води-сртах я било да не падне   Twisted Evil  Като проходи, ще се похваля, а и прощапулник не сме правили....

# 48
привет мамчета, сладурковци и сладурани  newsm51,
поздравления мама нини, това е страхотна новина, пожелавам ви успех и попътен вятър, стискам палци Peace бързо да се приспособите и радвате на новия живот,честита нова прическа
stefaniika да се оправите бързичко,и да покажете снимки с новата косичка
Atrakcia и тити,снимките са много готини ,големи бонбончета сте, Atrakcia пожелавам ви скоро да се зарадвате на ходещи крачета,
тук във варна времето е отвратително ,духа силен вятър ,даже поваля малко,явно ще се разминем с разходката,
вълнуващ ден на всички newsm03

# 49
  • София
Здравейте, момичета!

Рая нощес се събуди с рев. Много време ми отне докато я успокоя. Така до сега не е плакала - толкова жално, толкова силно и толкова продължително.  smile3518. много мъчно ми стана. А сутринта като я взех при мен след като изпратих татито на работа я пипнах по челцето и беше топла. Докато спеше гушната в мен измерих Т - 37,2. Тя до сега не ми е вдигала Т. След рева нощес го отдавам на зъбките, кътниците й са наболи, но още нито един не е пробил. След малко ще я водя при педито за всеки случай.

Atrakcia - недей така. Бижуто ти е на метри пред нас. Рая все още не се е пуснала дори и една крачка да направи сама. Със сигурност ние ще сме последните от февруарската дружинка празнуващи прохождане,

Лек ден за сега. Отиваме при педиатърката.

# 50
Е,щом не сме последни в прохождането, тогава сме с най-малко зъбки - само 2  долни  Mr. Green Побъркаха го тия зъби, горкото. Не иска да яде от 2-3 седмици, в чудо съм се видяла  #Crazy Правя се на маймуна, готвя  му все любими неща, не ще и не ще...Дано отминава тоя период, че май кара предимно на кисело мляко, даже и цица не иска вече (то и без това съм решила да го отбивам).
 Днес мислех да го водя на ваксина, че я поотложихме - беше малко болничък, но като гледам какво е време, май ще остане за утре.

# 51
Хехе,Атракция, и ние сме с 2зъба и половина.Има 2долни и едно връхче от 2ри горен зъб.Доста са му побелели 1те 2горни и чакаме тези дни да пробият.

# 52
Хехе,Атракция, и ние сме с 2зъба и половина.Има 2долни и едно връхче от 2ри горен зъб.Доста са му побелели 1те 2горни и чакаме тези дни да пробият.

Същата история е и при нас, а отдолу всичко е побеляло..Ще се озъбваме ...скоро  Laughing

# 53
  • Букурещ
Христос возкресе!
Много отдавна не съм се включвала, защото сме в Пловдив при моите родители, а брат ми не се отлепя от компютъра. Не съм чела всичко, само последната страница и прочетох за зелената карта на Нинчето. Честито, радвам се за вас, че се е изпълнило желанието ви.
Много ми е хубаво тук, баба ми идва всеки ден и извежда Филип навън, само наобяд се връщат да го нахраня, а аз по цял ден- книжки, филмчета, срещам се със стари приятели, въобще супер! И да се похваля, най- накрая и аз излезнах една вечер! newsm44 На повечето от вас май това отдавана им се случи, само, че аз все не смеех, че младежът заспива само с кърмене и се буди по 100 пъти. Майка ми успяла да го приспи сравнително лесно и когато аз се прибрах към 1 ч. се събуди за първи път. Направо да не повярваш!

# 54
Здравейте,мамчета,сладури  и   сладурани!Сега  успявам  да  седна  пред  компа  и  аз.Как  изкарахте  празниците?Ние  ходихме  на  манастира  в  Банкя  и  да  ви  се  похваля  Михаела  се  държа  прилично.Вече  ходим  сами,шетаме  в  кухнята  и  из  всички  стаи.Честито  на  мамчето  за  Зелената  карта  и  попътен  вятър  в  живота!Христос  воскресе  и  от  нас  със  закъснение.Чао  и  лек  ден! easter

# 55
мами,благодаря на всички за пожеланията!  bouquetМного ще ни е трудно,но трябва да опитаме.В името на нашите деца.

# 56
  • БГ
Добър ден и от нас!!! Моя милост току-що приключи с почистването на хола - то не беше прахосмукачка, обиране на прах, миене на паркет, проскане на две перални, абе множко ми дойде, ама да не решите, че се оплаквам, знам, че и при вас е така!

mama nina, прочетох още снощи постинга ти и направо се freezе-нах!!! Изгубих си граматиката, не намерих думи за да изкажа това, което почувствах. Желая ти всичко, което си представяш и мечтаеш да ти се случи, там далече, да стане реалност!

Мами, при нас времето е слънчево и излизаме за храната!

А това е борчето на Марти, вече си има две дръвчета - едно плодно-круша и едно иглолистно-борче!

# 57
Ихааа, благодаря, мама Нина, че ни правиш съпричастни към това, което ти се случва!  Heart Eyes  Прекрасно е, плашещо е, неизвестно е... Ще се справите, само повярвайте в това!  Hug  Нашият кум замина със Зелена карта и е много щастлив, намери си чудесна работа и вече 3-та година е в Щатите, няма намерение да се връща  Mr. Green
Ронка-бонбонка още е с Т и утре сутринта вече ще се консултирам с докторката  Thinking  Не ми дава да й видя в устата дали е зъб или какво ли...  Tired  Така е от понеделник вечерта  ooooh! 
Цунки от нас, ние вече си направихме разходка в дъжда заради наложителни работки, които трябваше да свърша. Сега ще сме си вкъщи  Rolling Eyes

# 58
  • София
Ей, голям рев падна при лекарката. Но поне тя установи че гърдичките са чисти, гърлото също. Докато ревеше успях да видя причината за Т - както и предполагах е зъб. МНого й е набол венеца и до 1 - 2 дена сигурно ще се похвалим с 8 - мия зъб.

Мериа - чудесно е, че има кой да ти помага за Филип. Възползвай се максимално от гостито при мама, че после...всичко си е на твой гръб.

good mamma - дори не знаех, че има манастир в Банкя. КАк е там? Покажи малко снимки, ако имаш, моля  Praynig

Кой беше писал за Клисурския манастир? А за кой по - точно става въпрос? Ние на Цветница ходихме на Клисурския манастир в Стара Планина. Който е на 10 км от Вършец. Сравнително близо е до София - на около 1 - 1,5ч път през Петрохан. Много е красиво там. А и май има възможност за преспиване.

# 59
  • София
Браво Нинче,радвам се ,че ви се сбъдва мечтата  Hug .Всичко ще е наред,само търпение трябва.
Мериа,браво и на теб ,че си успяла да се позабавляваш   thumbsup
Стефанийка,сигурна съм,че бързо ще се оправи малкия юнак  Peace,може пясък или нещо друго да му е влезнало в очетата.

И ние се включваме към температурната групичка, Кали днес се събуди с Т 37.2-не е мн.висока,но е отпаднала и сънлива.Не е от зъби ,защото кихна 2-3 пъти,..ох пак ще се ходи при докторката  Tired

Общи условия

Активация на акаунт