Ще има великденски яйца и козунаци за ЮЛСКИТЕ сладурки и юнаци!

• 13 895
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
mim_pl - за играчки, Венци много се радва на музикалните и задължително да си натиска сам копчетата. Една приятелка каза, че имало топки от пластмаса със свиреща дрънкалка отвътре и отвън е като мрежа и е много удобна за хващане, ние вече си търкаляме колички, ама вие сме момичета и не знам дали ще ви харесат, аз вземам от колекцията на батко от тия малките-"мачбоск" и си я държи в ръка през цялото време на разходка като излезем. Откъм играчки нямаме кой знае какъв избор, но ние много обичаме да играем на гоненица. Аз му казвам "чакай да хвана аз едно момче" и той се хили и бяга от мен, де пълзейки, де подпирайки се. Но му доставя голямо удоволствие. Другото интересно за мъника е, стаята на бате, там е пълно с играчки и конструктори, взема големите части и си ги носи в стаята и съответно бате ми се сърди Laughing. Много обича да отваря шкафовете и да "подрежда". Сега се сетих, че си мислех тия дни да купя цветни пластмасови кубчета на Венци. Още е малък да ги реди, но ще му е интересно да ги хвърля, това е любимо занимание, той хвърля, а аз се сърдя и подреждам и така до безкрай...........

# 181
Честито порастване не Юлка! Също и на всички бебоци,на които не сме честитили през последните дни   love001

Жоржи тук сме си и даже ви четем от време на време  Hug Но миткосваме по цял ден,освен това бебо иска внимание непрекъснато и не остава време да пиша.
Имаме си 5 зъба,пълзим,изправяме се,караме уолкъра вече  ooooh!  голам бандит ....

Поздрави на Митето,малкият сладурко  Heart Eyes

Нарина честито взети изпити! Цунки на Плами  Heart Eyes

# 182
Mim pl,
ние вчера си купихме един хипопотам,който представлява нещо като количка за бутане и така подпомага детето да върви.Много е сладък,защото като се бута и свири,а и главата на хипото отпред се отваря .Само ,че Алекс се кокори напред,за да му види главата и  така се проваля мисията за прохождане ooooh!И не е скъп,на пъпа на варна го купих за 35 лева,така че в другите градове може и да е доста по-евтин,тъй като тук си е луда цифромания #2gunfire

# 183
  • През девет земи в десета
Добрютро на всички!Май и днеска ще случиме на хубаво време!

Ренка,намирай все пак мъничко време и за при нас Wink

Тиция,не е толкова скъпо във Варна,ние като стоиме лятото повече време много обичам да обикалям по магазините и цените не са по-различни отколкото в София,дори през лятото някои неща са и по-евтини Confused

Мим пл,незнам как да ти помогна,Цвети си играе със всичко,стари GSM-и,лъжички,дрънкалки,кубчета,дори на бате с количките!Музикалните играчки нещо я плашат и засега са прибрани CryНа кукличките също много се радва,но тя по принцип е доста кротка и се занимава сама Simple Smile

Наринка,браво на тебе Hug

Момичета,днеска ще се видим с Нан,та който иска и има желание,срещата ни е на военна болница в 3ч. Hug

Телефона ми на лични или по кю-то! Peace

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 12:43 от Pigi

# 184
Здравейте момичета  Hug
Нещо няма писаемоост на последък.Но в хубавото време е така.
Слънчо,милото Миме.Важното е че всичко е зад гърба ви и дано болести да не ви достигат повече.
А относно  това,че си приличат с Емето е много вярно  Peace Особено на нсимката която си пуснала.
Иначе ние сме добре.Ема имаше миналата седмица сополки и вчера ни изби третото зъбче.Дано е от това хремата.
Айде изчезвам,че ме вика.Исках още да пиша,но нямам време.

# 185
Добро утро!

Аз имам 15мин преди една среща и гледам да в драсна някой ред ...

Пиги, гледам среща на татковците сте правили Peace

Попова, Тиция, Сузи, браво и на вас за срещичката във Варна.

Тук пък е невероятна жега - преди 5 следобед е немислимо да се излезе. То и в 5 не е по-хладно де, ама поне слънцето не пече толкова силно. Добре, че поне до късно е светло и може да се моткаме пак доста навън Peace

МимПл, Ясмин се заиграва доста с играчките си - обича и разни домакински неща - кутии от кремове, дървени лъжици и тн. Гледам обаче да не се застояваме много вкъщи защотото и омръзва. Навън си седи в количката и е интересно да разглежда всичко, маха на хората хили им се,...

Иначе от 10тина дена пълзи много сладко на 4 крака - с такъв замах и шляпане на ръцете, че падам от смях. Но е супер бърза. Вече и ставането става за секунди Heart Eyes

# 186
Честити месечинки да са много здрави
Isi, какво стана във Варна?
Много не ми се описва ,но на кратко пие АБ не се знае до кога,пием хомеопатични лекарства . Аз съм с нервна криза и пия елениум .Махнахме памперсите ,защото поне за това всички лекари и хомеопати бяха на едно и също мнение . Всичките ни работи идват от лошото съчетание на никнене на зъбки в комбинация от фимозата и за капак ваксините,всичко това е омаломощило организма на Валери .
Иси,ама ти май доста си се вталила или само така ми изглежда на снимките Wink
имаш право с диети отслабнах 10кг. и от притеснения свалих още 5кг. Имам още доста да свалям ,но вчера си говорихме с моя ,че предпочитам да си стоя дебела отколкото да слабея така . Това е за сега едвам пиша ,защото покрай това махане на памперсите постоянно тичам да видя дали не се е напишкал или изакал.
лек ден и много слънчеви усмивки  bouquet

# 187
Пиги  Flowers Bouquet
Иси на вас тоя АБ като сиропче ви го изписват ВСЕКИ път   Shocked Че защо хомеопатия и АБ.Та нали хомоепатите отричат лекарствата от този род  newsm78 Ух че кофти работа.И защо пречат памперсите във вашият случай?
Их че много въпроси имам  Whistling

Днес Галко за първи път яде солетки и много му харесаха.В момента даже седи в мен и си хапва.   Joy  Joy
Вие давате ли на бебоците солети ?

# 188
Рени, аз да Simple Smile
Траянче сам си ги откри преди седмица, оставени без надзор от кака му и докато го видя вече беше налапал една ooooh!
незнам какво му е на тоя глутен, но бебока си омита две солети за отрицателно време и с най-голямото удоволствие на света Rolling Eyes

за антибиотик и хомеопатични - и аз мисля, че си противостоят newsm78
Лала ще каже, но така не се ли обезсилват хомеопатичните Thinking

# 189
  • Варна
Иси, Hug Heart Eyes Praynig
Рени,аз солетки не съм давала,страх ме е да не се задави Confused
Днес никой не пише,явно всички сте по разходки Hug
Диди Ф,каде зачезна Thinking.От Великден не е писала,май newsm78

Аз да ви разправям,днес отиваме на консултация,слагаме Друнди на кантара.................не го лови Joy.трябваше да го теглим на този за големите деца на който се стъпва.ние естествина бяхме седнали.тежим 11.200кг #Crazy ooooh! Shocked #Crazy.махаме буйки,боди и панталонки около 400гр,и пак става около 10.700,10.800кг Whistling.
Да ми е жив и здрав Heart Eyes

Пиги,Нан
да покажете снимки от срещичката,ей Hug

# 190
  • През девет земи в десета
Жоржи,ето ни:

Ренка,аз давам на Цвети солетки,но тя си ги дъвче и не се дави,много ги харесва Peace

# 191
Качих малко снимки от Тоскана:

Къщата

Livorno

Volterra&San Gimignano

Collodi

The Devils Bridge

Pisa

Утре ще кача и от Сиена и Флоренция, че още не съм ги ресайзнала тях Sad

# 192
Жоржи браво бе  Party  Това май е някъде в горната граница.А ние какво да кажем че сме и под долната сигурно  ooooh!  7,7кг , 71см -  дребосъчко. Има ли и други бебоци,които на 9м са с подобни габарити?

Галко също ги харесва солетките.Отгризва ги и ги смучка в устата.Ама ако реша да му ги взема от ръцете е голямо сърдене  Joy

Нан да влиза да каже как е минало при лекаря   Praynig

# 193
Привет и от мен! Първо честити месечинки днес! Много сте готини момичета на днешната среща Wink НАН казвай, има ли добри новини?
jorjito - не се притеснявай. Гоги винаги беше в горната граница, но отслабна като стана на 2 годинки. Сега е чироз. На 11 години 33 кг., а е висок много. Затова не се и стягам като нашия доки ми каже,ч е леко сме били пълнички. Аз мисля, че всичко си е до ген. Като родителите са дебели как ще е детето слабичко или обратно?
Венци гризе солети от обикновените. Ако някое парче му е големичко сам си го изплюва, но винаги го следя да не се задави.
isi_kam - аз знам какво ти е с бебе и без памперси. Нали за бате като растеше бяха много скъпи. С едно майчинство можех да купя само 50 броя и нищо друго и затова вземахме само за разходка и вечер. Голяма инфлация беше, не искам да си спомням ooooh! Всеки ден по една пералня и то само за детето. Знаеш ли Иси, може би е за добро, може по-бързо да ти се научи да задържа и да казва кога му се пиша Hug Ще споделиш ли с каква диета си свалила 10 кг? Само да не е японската Tired
Tizija - може ли да снимаш играчката-хипопотамче Praynig
Майра-страхотни снимки, от към архитектура, но май в БГ имаме по-красива природа. Супер снимки в Пиза, особенно тия дето я подпирате hahaha
Хайде лека нощ и сладки сънища на всички! luvbed  sleepuu smile3524 Sleeping

# 194
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър вечер и от нас!

Mim pl, аз също съм в голяма чуденка с какво да забавлявам Вяра. Играчките са й интересни не повече от 10 минути. През останалото време се правя на шут, подскачам, танцувам, изскачам изневиделица и тя много се радва. Иначе, ако има още някой вкъщи, се гоним и тя се попикава от кеф  Joy.
Isi, дано скоро се оправи всичко и да го забравите бързо  Praynig!
Рени, солети не съм давала. Пробвах обаче сухар и хич не се прие  Sick.
Jorji, да ти е жив и здрав ЮНАКА  Hug!
Майра, снимките са страхотни! От "Паркът на Пинокио" /не съм сигурна така ли се казва/ ли са снимките в албум Collodi? Много е красиво!
NAN, дано са добри новините  Praynig!

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт