Ще има великденски яйца и козунаци за ЮЛСКИТЕ сладурки и юнаци!

• 13 895
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Рени, ние днес бяхме да ни вземат мерки и сме 7.650кг и 70см, обиколка на главата 44см, горе-долу сме като вас  bowuu. Ако застанем до Ивон, ще сме като джудже  Joy.

Mim_pl, най-новата ни игра е да пълним една кутия за обувки с играчки и после да я изсипваме. Всякакви кремчета, четки, опаковки ни занимават дълго. На мелодиите на проходилката пеем и се подрусваме. Но сами ли сме, нищо не е интересно, мама или тати трябва да са наоколо.
Вчера я оставих за малко в кошарата и като се върнах, тя си отворила едно чекмедже от близкия скрин, извадила един пакет салфетки, взела си ги в леглото, лежи долу и около нея разпиляни салфетки, а тя си ги премята  ooooh!.

Много жалко, че не можах да видя НАН, искаше ми се да се запознаем, но точно по това време бяхме на консултация. Дано да има добри новини  Praynig.

Солети не съм давала, защото имат сол. Давам бисквити на Плазмон, но като си отхапе парче трябва да й го вадя от устата - мръщи се и се опитва да го изплюе, вместо да дъвче.

Майра, разгледах снимките най-обстойно  Simple Smile. Най-много ми харесаха пеперудите. А ти не й слагаш буйки или тя си ги маха? И друго ми стана интересно, имате вечерните снимки, ние не сме излизали по тъмно, вече съм забравила как изглежда града вечер.

А пък Яна откакто сяда е още по-голям зор със спането. Тя и преди не спеше по много, ама сега е ужас. Спи половин час и после се разбужда, за части от секундата е седнала или изправена и край, будни сме вече. Вместо да започва да спи по-спокойно и по-дълго, нощем все я заварвам седнала в леглото през час, през два.

крис79, изчете ли всичко, хайде включвай се  Wink

# 196
Честито на порастналите юлчета:     
Мартин на мама venka
Никола на мама Nadia77
Вяра на мама pepi111
Валери на мама isi_kam
Бойко на мама delfinche

Здраве, весело детство и много да бъдат послушни!!!
В Русе времето е ужасно. Хем студено, хеч облачно. Май разходката ще е само за 20 мин. Sad Дано да се оправи и стане пак топло. Praynig
Betta- много подредено момиче имаш ти. Венци знае само да разхвърля, а твоето даже прибира smile3501
Вчера му купих от тия топки, за които казах :
ТУК
ТУК

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 08:31 от eti_31

# 197
Здравейте мили момичета!
Честито на Вяра на мама pepi111, Валери на мама isi_kam, Мартин на мама venka, Никола на мама Nadia77 и Бойко на мама delfinche!!!

Моята принцеса още спи  #Crazy Заспа снощи  към 21.00 часа и все още не се чува. Та по този повод да попитам има ли и други бебчета като нас да спят само по един път на ден? Гергана от 1 седмица спи само следобяд от 13.00-13.30 до към 16.00 часа. Ама то като спи до 9.00 сутринта, няма време за още едно спане  hahaha Joy Joy Joy

Майра, страхотни снимки, напомниха ми за моето пътешествие из Италия. Искам пак!!!

И аз не съм давала солети, но гризаме бисквитки. Може би вече трябва да пробвам.

Хайде лек и слънчев ден за сега, очертава се хубаво време, закусваме и бегом на разходка!

# 198
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey

Честита месечинка на Валери на мама isi_kam, Мартин на мама venka, Никола на мама Nadia77 и Бойко на мама delfinche!!!

По този повод да почерпим:

Dew, ами тя твоята госпожица спи един път през деня, но пък за какъв сън става въпрос...  Grinning. Вяра дремва на 3 пъти, но за по около 40 минути. А за заспиване в 21ч изобщо не може да не говорим - най-рано в 22ч и в 7ч е свежарка  Wink.

От днес се очертава затопляне, така че - приятни разходки!

# 199
Ами хайде и аз да попиша,че доста време не съм се включвала. Embarassed
Първо честито на всички месечинки,които пропуснах,както и на днешните.
Да са много здрави,засмени и палави!!!

Пиги,браво на вас-хубава срещичка сте си спретнали с татковците.Гледам аз снимката-разпознах двамата татковци,ама третия кой е  newsm78.
НАН,пиши как е минало при лекарите  Hug
Майра,страхотни снимки,и на мен ми се пътува,но едва ли ще се случи скоро  Cry
Жоржи,браво на Друндела,да ти е жив и здрав!!!Предполагам,че като проходи ще заслабне/а и ти покрай него  Wink/
Иси,не знам вече какво да ти кажа,за да се почустваш по-добре HugНадявам се всичко да се оправи скоро,за да не слабееш от нерви.Така е много неприятно.И аз заслабнах със същата диета  Wink
Рени,и Криси хапва и солети,и бисквити,а като ме види,че ям започва да пищи ,че иска ,ноооо не всичко което мама яде става и за него  Naughty

Хайде сега да напиша какво ново има при нас.Криси се е обзавел с 5 зъба вече и 6-я е на път.От 2 дена пак е по-лигав от нормалното,но все още имам наерви  Grinning.Като сме навън не иска да спи и започва да пищи,иска си шишето със сока и така заспива  Cry.А не искам да се научава така да заспива.Вече му мия зъбите/и аз взех комплекта на Ненедент/всяка сутрин и е мн сладък как стои като препариран с отворена уста,докато му ги мия  Joy.Естествено поразиите при него са много-днес напримар си беше взел един крем ,отворил го и докато се върна целия беше в крем  Sad.Не мога и за секунда вече да го оставя сам,трябва да имам очи и на гърба.Онзи ден ,докато му топлех яденето,падна от столчето за хранене. newsm45Беше вързан,но пак е намерил начин,изправил се и туп на земята.Аз се уплаших много,защото все пак си е високо и имах чувството,че ще ми изхвръкне сърцето.Но за щастие,няма поражения. Praynig
Прави опити да ходи,но само ако се е хванал отпред за количката ,или пък за проходилката-не иска да го държа за ръце.Май няма скоро да проходи  Cry
Ами за сега май е това.С това хубаво време сме почти по цял ден навън и не ми остава мн време за писане,но пък ви чета редовно. Peace
Слънчев ден на всички и приятни разходки. Hug

# 200
Здравейте майчета. Честито на месечинките   bouquet
Виждам че обсъждате теглото и ние сме от финничките 8,100кг. и 71см. главичка 44см. гърдички 46см.
Аз солети и царевични пръчици не давам, страх ме е заради солта нали и Цвети има проблеми с бъбреците, а тя много вреди Naughty, пък нали още няма зъби рано и е за такива неща.
Цвети заспива вечер в 10,30-11,30 и се буди към 6,30-7,30, през деня спи 2-3 пъти по 30-40мин., много рядко по час, на мен тогава ми се струва че е спала цяла вечност и съм имала на разположение много свободно време Laughing, направо завиждам на майките чиито бебета спят по 2-3 часа.
Цвети си играе с играчките но само около 10тина минути,виж ако докопа дистанционното или телефона голяма игра пада и реве ако и ги вземеш, вече много претенции има.
Цвети нито пълзи нито се изправя но вече има добра опора на крачетата и педиатърката каза че всичко е наред просто е от по-мързеливичките и сигурно ще проходи на годинка и нещо.

# 201
Леле мацки, 7 зъба, 5 зъба, кво правите вие бе!!!!

Аз пък изчезвам за няколко дни на гости при мама. Ще ми липсвате много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
Здравейте!
Отдавна не съм писала, нямаше ни известно време по Великден, затова да честитя първо на пропуснатите месечинки и на всички, които са имали хубави поводи за празници!
А днес честито на  Вяра на мама pepi111, Валери на мама isi_kam, Мартин на мама venka, Никола на мама Nadia77 и Бойко на мама delfinche! Да са живи и здрави всички!
Ние за съжаление нямахме повод за празнуване, точно на Великден почина свекърва ми на 52 г., лека й пръст! Всички скърбим, макар че времето лекува и трябва да се гледа напред! Но все пак това е повод да кажа, че по-важно нещо от живота няма, кратък е, затова да му се НАСЛАЖДАВАМЕ всеки миг.
Разфилософсвах се, извинявайте!
Лек ден на всички! Ще гледам да ви попрочета, че много сте писали.

# 203
ЕЕеееееех Майра бива ли такива красоти!Това всичко в Тускана ли е?
Гледа ли филма,там нищо не са дали чак толкова, нооо като ти гледах снимките сега все едно съм била там! Hug

Попова Нан Пиги много сте хубави! Flutter

# 204
Честито на Вяра,Валери,Мартин,Никола и Бойко!

Днес се опитах да въведа попарата,ама тц.Плюем  hahaha

# 205
Добо утро,

радвам се, че са ви харесали снимките Hug Днес ако ми остане време следобяда ще кача и останалите от Сиена и Флоренция.

Ели, ТОскана е всичко. Филмът не съм го гледала, с това диване рядко ми остава време за такива забавления Tired

Бета, ние не видим ли един град и по тъмно, все едно не сме го видели. 1вата вечер в Пиза се изненадах колко е празно, втората вечер беше малко по-добре. Но кулата и цялата Piazza dei Miracoli не са добре осветени и може би затова Thinking

Пепи, това в Колоди е в един парк + Butterfly haus - там си отглеждаха пеперудите. Също и много цитрусови дръвчета. В парка Пинокио (който е съвсем до този парк) не влизахме, защото лелята на касата ни посъветва, че за нас няма да е интересно, а пък Ясмин е още малка за там Peace

Рени, солети и аз не давам заради солта Naughty

За кг не мога да кажа, че скоро не сме имали консултация, но на нашия кантар я меря към 8кг. Напоследък отказва обаче всякаква храна - като види лъжичката и изпада в истерия. А при гледачката си яде newsm78

ПламеБг, съболезнования Hug

# 206
   Здравейте и от нас! wavey
 Two HeartsЧестито на порасналите беборанчовци! Two Hearts
синео4ка: Приятно ти забегване и изкарване! Wink
didi_fiesta: Hug
eti_31: Защо ли са ми убегнали тези топки? Дай повече инфо, моля те! Peace
jorji:
Цитат
слагаме Друнди на кантара.................не го лови
Joy Laughing Joy Ми голям мъж, а ти на бебешки кантар ще го слагаш. Crossing Arms
Пиги, Попова, Нан: Добра срещичка сте си спретнали! Peace
И то в стария ми квартал. Sad
Чао ви за сега! Hug
Отивам да видя за какви пеперуди става въпрос в снимките на Майра, че ги бях попрегледала отгоре-отгоре! Embarassed
Тези дни интернета ни е на приливи и отливи...ту го има, ту го няма... #Cussing out
 Спокоен ден и приятни разходки!  bouquet

# 207
Рени,споко и ние сме категория муха:)До преди три месеца ме караха да минавам Аекс на диета,а сега.. newsm78Много е злояд,направо ме побърква,но мисля,че е заради кърменето,тъй като повече му харесва да цока вместо да яде каши и пюрета.Като се срещнахме с Жори и Друнди направо се комплексирах,че не си храня детето Laughing
Някой,който е ходил в Италия да каже малко повече подробности ,тъй като през май май ще направим един воаяж натам за седмица.Поповаа,Турцията не съм я отказала,ама вие сте несериозни Naughty

# 208
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас Hug

Ние след малко излизаме на разходка,та минавам за кратко Laughing

Честити месечинки на всички порастващи с още един месец бебчета!!!

Nanny,днеска и нашия нет е така,допреди малко никакъв го нямаше newsm78Направо ми идеше да ги  #2gunfire кабелджиите!

Синео4ка,къде хукна,брей много баби,много нещо Wink

Жоржи,ми то си е голям мъж,така като го гледам на снимките Wink

Айде бе Диди,ония ден колко те чакахме на Заимовия,пък ти даже и съобщенията на кю-то не намираш време да погледнеш!Кой татко не разпознаваш:Това са Кредор,на Попова и на моя милост Mr. Green

Ех,Майра,направо е страхотно,но нещо не виждам да как бихме могли да стигнем скоро дотам!

Айде изчезваме засега,после пак ,приятни разходки Sunglasses

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 13:58 от Pigi

# 209
Привет и от нас !
Честито на месечинките !   bouquet

За мерките и теглилките да се отчетем - 8650 гр. и 74 см.  Мисля, че сме в "златната среда", макар че такова понятие при бебетата няма, всяко си е за себе си, важното е да са здрави.  Само за последния месец Дамян е наддал 600 гр. , което на мен ми се вижда много, но на фона на предишните  3 месеца е добре ( 6 месец - минус 50 гр., 7 месец - нищо, 8-ми месец - нищо) . Та сега за 9-ия месец май компенсира  Flutter  Когато се притеснявах, че не наддава , педиатърката каза "ще видиш като въведеш попарата " и точно така стана.

Солети и други подобни гризинки не давам, само бисквити на Плазмон, много ги харесва.

През деня Дамян спи 2 пъти - предиобед 30-40 мин. между 10 и 11 часа, и следобед 3-4 часа - от 14 до 17-18 часа. Този следобедния сън е задължителен , в началото се притеснявах, проверявах го дали диша, защото не ми се виждаше нормално толкова продължителен и непрекъснат сън през деня, но е така САМО ако сме вкъщи. Навън не спи повече от час. Явно шума и светлината  го будят. 

Общи условия

Активация на акаунт