. Ако застанем до Ивон, ще сме като джудже
.Mim_pl, най-новата ни игра е да пълним една кутия за обувки с играчки и после да я изсипваме. Всякакви кремчета, четки, опаковки ни занимават дълго. На мелодиите на проходилката пеем и се подрусваме. Но сами ли сме, нищо не е интересно, мама или тати трябва да са наоколо.
Вчера я оставих за малко в кошарата и като се върнах, тя си отворила едно чекмедже от близкия скрин, извадила един пакет салфетки, взела си ги в леглото, лежи долу и около нея разпиляни салфетки, а тя си ги премята
.Много жалко, че не можах да видя НАН, искаше ми се да се запознаем, но точно по това време бяхме на консултация. Дано да има добри новини
.Солети не съм давала, защото имат сол. Давам бисквити на Плазмон, но като си отхапе парче трябва да й го вадя от устата - мръщи се и се опитва да го изплюе, вместо да дъвче.
Майра, разгледах снимките най-обстойно
. Най-много ми харесаха пеперудите. А ти не й слагаш буйки или тя си ги маха? И друго ми стана интересно, имате вечерните снимки, ние не сме излизали по тъмно, вече съм забравила как изглежда града вечер.А пък Яна откакто сяда е още по-голям зор със спането. Тя и преди не спеше по много, ама сега е ужас. Спи половин час и после се разбужда, за части от секундата е седнала или изправена и край, будни сме вече. Вместо да започва да спи по-спокойно и по-дълго, нощем все я заварвам седнала в леглото през час, през два.
крис79, изчете ли всичко, хайде включвай се
Дано да се оправи и стане пак топло. 
Заспа снощи към 21.00 часа и все още не се чува. Та по този повод да попитам има ли и други бебчета като нас да спят само по един път на ден? Гергана от 1 седмица спи само следобяд от 13.00-13.30 до към 16.00 часа. Ама то като спи до 9.00 сутринта, няма време за още едно спане

. Вяра дремва на 3 пъти, но за по около 40 минути. А за заспиване в 21ч изобщо не може да не говорим - най-рано в 22ч и в 7ч е свежарка
.

Беше вързан,но пак е намерил начин,изправил се и туп на земята.Аз се уплаших много,защото все пак си е високо и имах чувството,че ще ми изхвръкне сърцето.Но за щастие,няма поражения. 

кабелджиите!